Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Zengin olduk depolari fulleyebiliriz thanks tayyo
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
seçimden sonra güzel bir girecek anlaşılan
dün mazot aldım 4.60 gibiydi bugun geçrken gözüm tabelaya takıldı 4.40 üzüldm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sizlerden bu güzel kelimeleri duydukça burada sizinle gurur duyuyoruz iyi ki varsınız dostlar... körü körüne gitmeyenlerin olduğunu görmek çok güzel
YamahA Xmax 250 ABS
daha yeni fulldedim picantonun depoyu şimdi ben bu depoyu bitirip yeniden alana kadar kesin zam gelir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bayinin karını azalttı.Seçimden sonra vergi zammı yapacak.Hem koyunları kandıracak,seçimden sonra daha çok yolacak.Güzel yatırım.
250 milyar TL lik yolsuzluk parasi nasil cikacak amanin
Secimden sonrasi eller yukari donlar asagi..
Biz 3-5 kurusun hesabini yapalim onlar 3-5 milyar in
Para birimlerini algilayamadigimizdan oluyor hep bunlar zaten..
Biz kuruslarla onlar bizim ne oldugunu bile bilmediginiz milyon ve milyar larla
2 ay geçerliymiş ???????????????????????????????????
Değerli Müşterimiz,
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 21.03.2014 tarih ve 28948 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, 20.03.2014 tarih ve 4927 sayılı Kurul Kararı ile; 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanunu’nun 10. maddesini dayanak göstererek 2 ay süreyle geçerli olmak üzere, akaryakıt dağıtım tavan fiyatı ile akaryakıt bayi tavan fiyatınının tayin ve tesbiti uygulamasına geçmiştir. Dağıtım şirketleri ve Bayilerin, EPDK tarafından tespit edilen tavan fiyatlara uyma zorunluluğu bulunmaktadır.
EPDK’nın anılan Kurul Kararı gereği şirketimiz, ürün pompa tavan fiyatlarını belirli oranlarda düşürmek zorunda kalacak olup, bu düşüş kar marjlarını önemli miktarda etkileyecektir. Tarafınızla imzalanan “Taşıtmatik Anlaşması”nın kurulduğu andaki ticari koşullar, söz konusu değişiklik nedeniyle şirketimiz aleyhine bozulmuş ve bu anlaşma mevcut ticari şartlar ile sürdürülemez hale gelmiştir. Bu durum, münakit anlaşma çerçevesinde uygulanan ticari koşulların gözden geçirilmesi ve uyarlanması zorunluluğunu doğurmuştur.
Bu kapsamda, münakit anlaşma ve EPDK’nın “tavan fiyat tayin ve tespiti”ne ilişkin karar ve uygulamalarına paralel olarak mevcut ticari koşulların revize edileceği hususunu bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
BP Petrolleri A.Ş.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Ne vergı nede otv degıstı.
Devletın sogusleme yuzdesı aynen kaldı.
Sadece bızım karlarımızı kıstı hırsız PxÇ!
BU OYUNA GELMEYIN!
Insallah miletimizde biraz da olsa bilinclenme olmusturda sunlara dersini veririz
dün opetten mesaj geldi.Yapılan akaryakıt harcamalarında kazanılan puan %0.05 e düşmüştür diye.Olan benzin firmalarına oluyo demekki.
az kaldı bu amnkdmun tabıbını postalamaya herkes bıraz daha sabretsın ınsallah yaptıklarının hesabını ılk bu dunyada verıcek