Opetten lpg alıyorum yüzde 1 iyiydi tavan fiyat uygulamasından sonra yüzde 0.5 oldu, zaten çoğunlukla aldığım miktardan fazlasını giriyorlardı. Bi kaç kere gazlamalık benzin aldığımı bilirim.
Bp ve Shell de hiç kayda değer puan birikmiyor. Menzil ve performansı iyi olan puanda veren baska istasyon varsa geçerim.
Astra G Coupe Z20LET
baba onu bunu bırakın huzur starpette![]()
her tarafta mazot 4.50 4.40 ben alıyorm 4.00 3.90 hele bıde cumartesı ındırımları war adamların aman allahım eskı günler gıbı oluyor 3.75 ler felan fulle çekme gazdan ayağını sabaha kadar dolan dur
bı prblemıde yok her ıkı uc depoda bırde bı lıtre gaz yagı koy enjektörlerde cıcek gıbı oluyo
tek korkum benzınlgıın kapanmaması
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
opetin mazotu biraz sesli calısıtırıyo ama en cok menzilide o yapıyo ama genel olarak petrol ofisi sessizlik bakımından iyi ama yakıt tüketimi olarak bende biraz daha fazla yaktırıyo
Vmax Performance
bence o yüzde 7 olayı sadece lpgde vardır, bayi karı kalmıyor o zaman.
kuzenim de petrol ofisi, ben de senelerce po aldım, arada almaya devam ediyorum, po card geçmişimde hiç öyle bir oran yok. farklı istasyonlar olmasına rağmen.
ama arkadaşın dediği de doğru, puanlar daha sonra merkez tarafından yükleniyor.çünkü fulle diyip kartı veriyordum, kaça fulleneceği belli değil sonuçta ama kart pompa takılmadan okutuluyor. puanlar nasıl yükleniyor diye sorduğumda bu cevabı almıştım. yani bayi ile pek alakalı değil.
Aylık sabit 600 liralık yakıt kullanıyorum.
Puan ve/veya kredi kartı kampanyası var mı bildiginiz?
Geçen BP'den 30 lira bonus kazandım ve aylık sigara masrafımın yarısı çıktı![]()
arkadaşım bulunduğum yerdeki total istasyonunun muhasebecisi.Kendine aldığı %5 lik indirimi benim aracımada uygulatabiliyor.Totalin kalitesi nasıldır arkadaşlar.Tesis en son açılan total istasyonlarından ki total reklamları bu istasyonda çekildi.
Mazotu devamlı opetten alırdı babam epey bir puan birikmişti eşantiyon ve efsane araba GİTT maketinden vermişlerdi![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
bana biri açıklayabilir mi cahilliğimi mazur görün
nasıl çıkartılır bu kartlar ne işe yarar vs vs ?
tr bulundugum süreç içerisinde aylık 1lirayı bulabiliyorum'geçedebiliyorum' uzun yola çıkarsam onun harici min 600-800 giderim oluyo kazandırıcaksa iyi bişeyse bende çıkarttırıyım.![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Her Firmanın kendıne ait yakıt aldıkca size puan kazandıran kartları vardır kartınızı herhangi bi fırmanın ıstasyonundan temin edebılırısnız ve oanda kartınızı cebınızden onaylı aktıflestırebılırısınz siz yakıt alıp kartınızı okuttukca puan kartınıza (aldıgınız litre ye göre yuklenır)
Mesela suan da Petrol ofisinde Benzin ve eurodizel Litrede x 2 puan kazanıyorsunuz(diger firmalar hakkında bılgım yok)
Ortalama 1000 lıralık aldıgınız yakıta göre siz 400-500 arası puan kazanırsınız tl karsılıgı 7-8 tl'ye falan denk glir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)