Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Aliciğim plakayı dün akşam yolüstü geçerken teslim ettim, çok sevindi eleman, fotolar evde makinada, uzun yoldan (ufak bi Balkan turu; 3000 km) geldiğim için yüklemem biraz vakit alacak, müzenin ilk bandrollü Türk plakası senden oldu bu arada, tekrardan teşekkürler kardeşim.![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
boşta plaka varsa eğer benimde bi düşüncem var arkadaşlar.Yardımcı olursanız sevinirimbi proje için arıyorum
![]()
34 MRT 55 ... AUDİ A3 1.8 T
Eskişehir'de bir mekanda da bu tarz bir bölüm var, 2 katlı mekanın merdiven duvarları plakalarla dolu. Müzenin mütevazi hali denilebilir.
Örnek olması açısından;
![]()
İkisi dolaptan çıktı:
Adalardan bisiklet plakası![]()
Bunları daha önce netteki fotolardan görmüştük, tekrarlayalım;
06 da mühür yoktu, sanırım hiç kullanılmamış.
Bu da birisinin öylesine getirip hibe ettiği Jawa ve arkasında babasına ait 300E Turbo Diesel, sadece 53 bin kmde![]()
Bizim bebe de eski bisikleti çok sevdi;
Abisinin W123'ü:
Kendine ait başka bir Merco:
Bu arada müzenin bulunduğu Kecskemet ilinde Mercedes fabrikası mevcut, A ve B serileri üretiliyor.
170 Diesel
Sıra bizim plakada;
Plakayı verdikten sonra cepten bu konuyu açıp TEG'in de fotosunu gösterip hikayesini anlattım.![]()
Bu da bana hediye ettiği Macar Otomobil Kurumu amblemi.
Beyler bu arada müzenin sahibi ile yaptığım görüşmede TRye zaman zaman iş için gittiğini söyledi, eğer kendisi TRden bi adres-isim verebilirse plakaları oraya kargolayabileceğimizi söyledim, TRye gidince kendisi alıp getirecek. Eğer sağlam bir adres verirse arkadaşlardan plakaları tekrar isteyebilirim.
Ayrıca Kırgızistan, Kazakistan, Azerbaycan, Suriye gibi birkaç ülkenin plakaları da yokmuş, Türki devletlerdeki arkadaşlarımdan talep edip eksikleri tamamlamaya çalışacağım. Yardımcı olabilecek olan varsa fena olmaz.
*Az önce e-posta geldi, koleksiyonda olmayan ülkeler şunlar;
Afganistan,
Azerbaycan,
Ermenistan,
Gürcistan,
Yemen,
Kazakistan,
Kırgızistan,
Pakistan,
Tacikistan,
Tataristan,
Türkmenistan,
Suriye,
Özbekistan.
Ne diyelim, Allah yardımcısı olsun![]()
Keşke traktör satılmadan önce olsaydı 65 yılından plaka vardı hiç ellenmemiş şekilde duruyordu üstünde kare plakaHemen yollardım
Beyler suriye, iran vb ülkelerin plakalarından elinde olan var mı? Elemana yollayacam.
burda olsa beleş app diye sökerler duvardan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)