User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
79 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: bir rica istek ve vicdan

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayvan katili ilan ettiğiniz kişi olarak şunu söylemek istiyorum.

İmkanı varsa canlılar üzerinde test edilmeden.Fakat ZARARI OLMADIĞI kanıtlanarak ilaçlar üretilsin.Buna eyvallah çağırın protestoya en önde gelmessem sonra konuşun.

Diyelim böyle bir imkan yok test şart.Ve test yapılmadan üretildi ilaçlar
    evladınız hasta.
    Siz üzerinde "laboratuvarlarda test edilip onaylanmıştır" yazanımı içirirsiniz "laboratuvarlarda test edilmemiştir.Yan etkileri bulunabilir" yazanımı.

seni kimse hayvan katili ilan etmedi.Kuruntu yapma boşuna güzel kardeşim .Birşeyler paylasıyoruz burda sen kendince düşünceni söyledin , bizde , sorun yok.Sorun şu , hala muhalefet yapıyosun , demiyorsunki "yahu haklısınız dikkat etmek lazım"

bak kadınlar bile daha duyarlı

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630485
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dini karıştırma dinle ilgisi yok.Herkesin inancı kendine.Benim inancıma göre doğada alınan her can doğaya suçtur.Senin inancına göre hayvan kesmek sevaptır.Başkasının inancına göre inek kutsaldır.Boşver inançları.Bak arkadaş ne güzel örnek vermiş.3.5 milyar yıldır insan yoktu hayvanlar vardı demiş.Nasıl iddaa edersin onların insan için yaratıldıgını demiş.
    Peki dini inancınız farklı olabilir.Ben kendi inancım olduğu için inandığım istikametteki bilgiyi ekledim.
    Bilimsel mi bakalım ? Tüm birleşmiş milletlerde,ülkelerde tıbbi dernekler ve kuruluşarda neden insan üzerinde deney yapmıyor? Yaptırmıyor ? Neden yasak bu insan üzerinde deney yapmak ? Aranızda denek olmak isteyen varmı ? Bırakın kediyi ben denek olurum diyen ? Allah rızası için 5 dakka realist olun da konuşun.Bi laf attınız diye geri dönmemezlik yapmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni kimse hayvan katili ilan etmedi.Kuruntu yapma boşuna güzel kardeşim .Birşeyler paylasıyoruz burda sen kendince düşünceni söyledin , bizde , sorun yok.Sorun şu , hala muhalefet yapıyosun , demiyorsunki "yahu haklısınız dikkat etmek lazım"

bak kadınlar bile daha duyarlı

Hayvanlar üzerinde deney yapan ve yapmayan firmalar
    Siz benim ilk yorumumu yanlış algılamasaydınız bu yazdıklarımın hiç biri olmayacaktı.O yüzden kendi düşünceni söyledin bizde sorun yok lafına pek inanmıyorum açıkçası.
    Kuruntu kelimelerine de hiç gerek yok.. az çok belli şu konuda ne vizyonda olduğum.
    Ben verdiğiniz bu desteğe karşı çıkmaya çalışmıyorum bir yorum belirtmişim sizse tutup bambaşka yerlere çekmişsiniz bu raddeye gelmiş konu.

Peki sizin açınızdan bakıyorum kusura bakmayın haklısınız dikkat etmek lazım

Fakat sizde kusura bakmayın.Bunları paylaşıpta hasta olunca tıpış tıpış o ilaçları içiyorsanız birşeyleri eksik içi boş şekilde savunuyorsunuz.Benim ilk yorumumun altında yatan fakat sizin bambaşka yönlere çekipde meseleyi buraya kadar getirdiğinz problem bu.Benim adım geçmesse ben bir daha yazmam.Kusura bakmayın konunuza farklı yönden baktığım için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki dini inancınız farklı olabilir.Ben kendi inancım olduğu için inandığım istikametteki bilgiyi ekledim.
    Bilimsel mi bakalım ? Tüm birleşmiş milletlerde,ülkelerde tıbbi dernekler ve kuruluşarda neden insan üzerinde deney yapmıyor? Yaptırmıyor ? Neden yasak bu insan üzerinde deney yapmak ? Aranızda denek olmak isteyen varmı ? Bırakın kediyi ben denek olurum diyen ? Allah rızası için 5 dakka realist olun da konuşun.Bi laf attınız diye geri dönmemezlik yapmayın.

neden yasak onuda soyle bak soylemeye calıstıgımzı ortaya cıkacak neden yasak oldugunu yaz sadece ( hayvanlarada yapılan doğru değil neden can yakıyor neden can tasıyor neden gunah neden olmamalı cunku biz bunu denemeye calsııyoruz anlama sıkıntınmı war he ben denek olurum warmı tanıdıgın yapabilecek birisi konuyu bulandırma benım kafam bulandı darlanmaya basladım gerilmeye basladım )
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

neden biliyormusun ? Çünkü insan karşı koyabiliyor.Konuşabiliyor.Avukat tutabiliyor.Başına ne gelecegini sezebiliyor.Gücüyle karşı koyabiliyor.Ama hayvanlar bunu yapamıyor.Kediye pispisi diyorsun güvenip sana geliyor yakalayıp öldürüyorlar... köpege gel diyorlar geliyor vuruyorlar kafasına... Dünyada zevk için öldüren tek varlık insandır.200 yıl önce insanlar üstünde de deney yapılıyordu insanlar güçsüzken.İnsan hakları yokken.İnsanlar cahilken.200 sene sonra eminim geriye bakıp ulan zamanında hayvanlar üstünde deneyler yapılıyormuş ne kadar korkunç dicek insanlar.Bunun en basit örnegi yüzyıllar önce vejerteryanın varlıgı yokken şimdi dünyanın %20 si vejeteryan.Yavaş yavaş hayvanlar üzerindeki egemenliği kalkıcak insanların.Ben 200 sene geçmeden bunun farkına vardım 5 yıldır vejetaryenim.İnsan kendini geliştiriyor sürekli.Nasıl kölelik eskiden iyi birşey görülürdü şimdi krokunçbirşey görünüyor.Hayvanlar içinde öyle olacak.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi lütfen şöyle resimler koymayın Allah aşkına,günlerce aklımdan çıkmıyor. Kendi maltese terrierim aklıma geliyor.Çok kötü oluyorum.
    slowest tsi of cosmos

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi lütfen şöyle resimler koymayın Allah aşkına,günlerce aklımdan çıkmıyor. Kendi maltese terrierim aklıma geliyor.Çok kötü oluyorum.
    aynen katılıyorum resimler aklımdna çıkmıyor benim... hele kürkleri için öldürülen hayvanları fln izledim onları hatırladıkça içim bi kötü oluyor
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden yasak onuda soyle bak soylemeye calıstıgımzı ortaya cıkacak neden yasak oldugunu yaz sadece ( hayvanlarada yapılan doğru değil neden can yakıyor neden can tasıyor neden gunah neden olmamalı cunku biz bunu denemeye calsııyoruz anlama sıkıntınmı war he ben denek olurum warmı tanıdıgın yapabilecek birisi konuyu bulandırma benım kafam bulandı darlanmaya basladım gerilmeye basladım )
    Neyi savunduğunu başından beri anlamadığım ve yazdıklarının çoğunu anlayamadığım için cevap veremiyorum.Dahada yazmıycam zaten konu benimde tersime gitmeye başladı çarpıtıyorsunuz yazdıklarımı anlatmak istediğimi anlamıyor cımbızla laf alıyorsunuz.
    Denek olmak istemişsiniz heralde.Ben test yapmıyorum tonla ilaç firması var birisine mesaj yazın para karşılığı veya karışılıksız olarak denek olmak istiyorum diye 6 ay sonrada konu açarsınız" xxx firması ve yaşadığım rezalet" diye.

neden biliyormusun ? Çünkü insan karşı koyabiliyor.Konuşabiliyor.Avukat tutabiliyor.Başına ne gelecegini sezebiliyor.Gücüyle karşı koyabiliyor.Ama hayvanlar bunu yapamıyor.Kediye pispisi diyorsun güvenip sana geliyor yakalayıp öldürüyorlar... köpege gel diyorlar geliyor vuruyorlar kafasına... Dünyada zevk için öldüren tek varlık insandır.200 yıl önce insanlar üstünde de deney yapılıyordu insanlar güçsüzken.İnsan hakları yokken.İnsanlar cahilken.200 sene sonra eminim geriye bakıp ulan zamanında hayvanlar üstünde deneyler yapılıyormuş ne kadar korkunç dicek insanlar.Bunun en basit örnegi yüzyıllar önce vejerteryanın varlıgı yokken şimdi dünyanın %20 si vejeteryan.Yavaş yavaş hayvanlar üzerindeki egemenliği kalkıcak insanların.Ben 200 sene geçmeden bunun farkına vardım 5 yıldır vejetaryenim.İnsan kendini geliştiriyor sürekli.Nasıl kölelik eskiden iyi birşey görülürdü şimdi krokunçbirşey görünüyor.Hayvanlar içinde öyle olacak.
    İşte bu yüzden hala insanoğlu üzerinde deney yapmak yasak.Afrikadan bahsediyorum afrika.Afrikanın gelişmemiş ülkesi diyorum..Yemek yok hangi avukattan savunmadan bahsediyorsunuz?

Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende tekrar rica edicem.İlla koyulucaksa link koyun.Zaten bir dahada bu konuya girmiycem.
    --
    Kusura bakmayın olurmu tartışma çıkardım.Zaten yazdıklarımı okuyanda yok.Hala anlamamakta ısrar ediliyor.Hepinize iyi günler dilerim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam yapılan edilen dogru degilde haklısınız cogu kısımda. amacım cıkıntılık etmekden degil ama .ozamanlar onu gerektiriyormus simdide bunu ilerdede daha farklı seyler gerektirecek ikm bilir

bize akıl vermişler bazı seylerin farkında olalım edelim nebilim en basta dusunelim diye.bu onlarda varmı yok.yada nekadar var

vejeteryanlıgı bagdastıramadım insan hayvan yemesin ozaman hayvanda hayvan yemesin yada bitkide yemesin yemeyelim oda canlı degilmi yazık günah olmuyormu börtü bocek vs besleniyor onlarlada.

sokaklardada birton insan var evsiz annesiz babasız ac vs.siz nebilim kaybolan, yok kabiledekiler e hani onlara avukat. boyle oluncada tuttugnu yer oda napsın aclıktan ölsünmü
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vejeteryanlıgı bagdastıramadım insan hayvan yemesin ozaman hayvanda hayvan yemesin yada bitkide yemesin yemeyelim oda canlı degilmi yazık günah
    Berkan dostum bununla

bundaki farkı göremiyorsan birşey demiyorum sana.

kaldıki insanlar yapı olarak otoburdur.Bağırsak sistemi otobur uzun bagırsak yapısıdır.Etoburlarda ise vucudunun sadece 3 katı uzunluktadır.Çürüyen eti çabuk dışarı çıkarması lazım çünkü bagırsaklarından.O yüzden köpekler mama yedikten 10 dakka sonra kaka yapma ihtiyacı duyarlar.İnsanda ise 15 katı.O sebepten fazla et yiyenlerde bağırsak kanseri çok fazla görülür.Çürüyen etdeki bakteriler kansere sebep olurlar.İnsan mide asiti otobur mide asitidir çiğ etle kemiği eritemez.Ama etbour hayvanlarım hidroklorik mide asiti kemikleri dişleri tırnakları etleri eritir.İnsan mide asitinden tam 20 kat daha asitiktir. İnsan Dişleri otobur dişleridir pişirmeden eti ve kemikleri parçalayamaz.Bir kemiği bütün gücünle ısır dişlerin dökülür ne çenenin gücü neden dişlerinin saglamlıgı yeter.Ama benim köpek tek ısırışta dana kemiğini küt diye ortadan ikiye ayırıyor.Bizde sebze ve tohum öğütmek için düz arka dişler var.Etoburlarda düz arka dişler yoktur.Otbur hayvanlar pençelidir vurdumu yırtar parçalar avını insanda bu yoktur.Etobur hayvanların koku ve görme duyguları aşırı gelişmiştir.İnsanda bu yoktur.Etoburların ağzında ön sindirim için tükürük bezi çok azdır.Et için önsindirime gerek duymazlar.Parçaladıkları gibi löp diye yutarlar.Ama insan agzında çok daha fazla tükürük bezi vardır.Buda meyve sebzeler için gereklidir.Ayrıca etbourların tükürükleri asidiktir.İnsan tükürüğü ise alkaliktir.Tohumların ve sebzelerin ön sindirimi için otobur hayvanlarda da bulunan pityalin enzimi içerir insan tükürüğü.Daha çok yazarımda müşterim var karşımda Kısaca insan etoburdur.Hiçbir şekilde bir ceylanı yakalayıp onu ellerinle öldürüp dişlerinde etini kemiğini parçalayamassın.Gücün yetmez.Hadi diyelim parçaladın o eti çiğ yersen mide fesatı geçirirsin büyük ihtimalle yuttugun kemikler mideni deler ya iç kanamadan ölürsün yada bagırsak sorunundan.Ben 5 yıldır vejetaryenim.Her 6 ayda bir testlerimi yaptırırım.Vejertayenim dediktne sonra sınuçları testin hemşireleri bile şaşırtır Tansiyon vs nedir bilmem.5 senedir burnum bile akmadı.Yani sizin için kötü değil aksine çok daha saglıklıdır etsiz bir hayat.Tabi ne yiyecegini bileceksin.Proteinini vs hangi sebzede ne var bilerek yiyeceksin.Vejeteryan oldum ben diye koyverirsen sebzeni meyveni yemessen değerlerin düşer.Ama düzgün yersen hiçbirşey olmaz.Böyle bir dietle hem saglıklı hemde birsürü hayvan kurtarmış oldugunu bilmenin mutluluguyla yaşarsın. Einstein ,Edison ,Van Gogh , Sokrates , Platoon , Aristo ,Newton , Tolsoy , Leonardo Da Vinci , Bradd Pitt ,Ryan Gosling, Natali Portman , Cameron Diaz ,Samuel L jakson , Orlanda Bloom , Drew Barymore , Steven Spielberg , Jufe Law , Anne Headaway , Clint Eastwood , William Dafoe , Liv taylor , Dustin hoffman , Penolpe Cruz , Danny Devito , Jennifer Conoly ,Neomi Wats ,Olivia Wilde , Joaquin Phoenix , Demi Moore, Michael J. Fox vejetaryen ünlülerden bazıları.Sebebi ise sağlıklı yaşamak ve genç kalmak.

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayamadığın için anlatmaya çalıştım zaaten bu bir ikincisi anlayamadığın konuyamı cewap yazıyorsun son olarak da konu acarsın demişsin konuyu açmadan önce gelirsen bu tarafa haber et bana burdan bırlikde karar werelim konu başlığınada yuzyuze sunumum iyidir bilir bilenler son olarak yazayım konu denek hayvanları ve zulümler

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyi savunduğunu başından beri anlamadığım ve yazdıklarının çoğunu anlayamadığım için cevap veremiyorum.Dahada yazmıycam zaten konu benimde tersime gitmeye başladı çarpıtıyorsunuz yazdıklarımı anlatmak istediğimi anlamıyor cımbızla laf alıyorsunuz.
    Denek olmak istemişsiniz heralde.Ben test yapmıyorum tonla ilaç firması var birisine mesaj yazın para karşılığı veya karışılıksız olarak denek olmak istiyorum diye 6 ay sonrada konu açarsınız" xxx firması ve yaşadığım rezalet" diye.

İşte bu yüzden hala insanoğlu üzerinde deney yapmak yasak.Afrikadan bahsediyorum afrika.Afrikanın gelişmemiş ülkesi diyorum..Yemek yok hangi avukattan savunmadan bahsediyorsunuz?

Bende tekrar rica edicem.İlla koyulucaksa link koyun.Zaten bir dahada bu konuya girmiycem.
    --
    Kusura bakmayın olurmu tartışma çıkardım.Zaten yazdıklarımı okuyanda yok.Hala anlamamakta ısrar ediliyor.Hepinize iyi günler dilerim.
    Sana bana göre doğru olan bir şeyi burada konuşup tartışırsan canını sıkarlar yazdıklarının alayını okudum bana göre yanlış bi tarafı yok... Fakat sana bana göre boş konuştuklarını düşündüğün bu arkadaşlara ne kadar anlatırsan anlat aynı düşünceye sahip olmamız imkansız sen bildiğini yap yaşa... Karşı çıkana dil dökmeye vakit harcamaya çalışma çünkü boşa... Çünkü onlara göre kuzu yemek yazık sana bana göre oh afiyet olsun yani sen yıllarca anlatsan boş uğraşma )) bi kuzu pirzola olsada yesek

Edit: kısacası burada konuşarak yanlış yapıyorsun....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana bana göre doğru olan bir şeyi burada konuşup tartışırsan canını sıkarlar yazdıklarının alayını okudum bana göre yanlış bi tarafı yok... Fakat sana bana göre boş konuştuklarını düşündüğün bu arkadaşlara ne kadar anlatırsan anlat aynı düşünceye sahip olmamız imkansız sen bildiğini yap yaşa... Karşı çıkana dil dökmeye vakit harcamaya çalışma çünkü boşa... Çünkü onlara göre kuzu yemek yazık sana bana göre oh afiyet olsun yani sen yıllarca anlatsan boş uğraşma )) bi kuzu pirzola olsada yesek
    sen konu baslıgına baktınmı vegan konusu değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen konu baslıgına baktınmı vegan konusu değil
    bütün konuyu okuyan arkadaş konuyu vegan konusu sanmış.Bide bize az protein alıyorsun derler Boşver herkes istediğini yazsın.Anlayan adam senin ilk yazdıgın mesajdan ne demek istediğini anlar zaten.Anlamayana birşey açıklamana gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayamadığın için anlatmaya çalıştım zaaten bu bir ikincisi anlayamadığın konuyamı cewap yazıyorsun son olarak da konu acarsın demişsin konuyu açmadan önce gelirsen bu tarafa haber et bana burdan bırlikde karar werelim konu başlığınada yuzyuze sunumum iyidir bilir bilenler son olarak yazayım konu denek hayvanları ve zulümler
    Hayırdır neyin kafasını yaşıyorsun sen?SGTI gayet düzgün üslupla yazmış sense sürekli yok gerildim yok yüzyüze sunumlarım iyidir artistlik yaptığın kişi senden 10 yaş küçük sana denk olarak ben varım; daha da artistlik yapma klavye başında o bahsettiğin sunumdan ben alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırdır neyin kafasını yaşıyorsun sen?SGTI gayet düzgün üslupla yazmış sense sürekli yok gerildim yok yüzyüze sunumlarım iyidir artistlik yaptığın kişi senden 10 yaş küçük sana denk olarak ben varım; daha da artistlik yapma klavye başında o bahsettiğin sunumdan ben alırım
    oylemı iyi bak goreceksın ısrarla anlattıgı seyin konunn burası olmadıgını sevdim seni super msj atıyorum sana tanısalım kesınlıkle ama kesınlıkle ozelıne bak ben sana klayemı kendımmı anlatacağım cok ısteklisin madem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun niyeti iyi ama yaklaşımın bu yönde değil.madem hayır işi,duyarlı olmaktan bahsediyorsun daha sakin ol.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun niyeti iyi ama yaklaşımın bu yönde değil.madem hayır işi,duyarlı olmaktan bahsediyorsun daha sakin ol.
    kardeşim yaklasım derken hangı kotu yonlendirmemi gordun ısrarla anlatmaya calısıyorum konuyu bakarsan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Edit: kısacası burada konuşarak yanlış yapıyorsun....
    kral adamsın vesselam kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)