10 liraya gider![]()
Babamda da aynı olay var. 3 araba aldık hala ilk aldığı 93 model SLX'e biniyor. Bence de satmayın dursun kenarda. Böyle temiz arabalar kalmadı. Bende sattırmayı düşünmüyorum mesela.
Annemde eski kasa punto vardı zorla sattık yok yol tutmuyo yok yok güvenli değil falan diye sıfır astra h aldık gel gelelim ayda 2 bine yakın km yapan kadın 2 yıldır 5bin km zor yaptıısınamadığı için binmiyo arabaya ama insan da rahat etsin güvenli olsun vs istiyor. zor bi durum yani. ben olsam kendim alır garajda saklardım dedeye de daha güvenli bişeylere binmesini söylerdim ki araba da hazırmış zaten
![]()
Böyle bir dededenn lada almıştım,torunu sattırmıştı,direksiyonu sert kullanamıyor diye bir hafta sonra satın aldığım cocuk aradı abi arabamızı geri alalım aldığın paranın 2 katına diye dedesi hastalanmış araba satılınca,çünkü arabayla birlikte anılarınıda satın almış olmuştum bende satamamanız kanısındayım...![]()
fairwaylerin piyasası şuan broadwaylar kadar var, piyasada haz 76 fairway den sonra bi patlama oldu, o kadar orjinali 10 bin eder![]()
Satilmaz :d
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
garajın varsa koy garaja 10 liraya birine satacağına anılarıyla beraber sende kalması daha mantıklı bence![]()
kardeş aynı ayıbı zamanında bende yaptım. zorla sattırmıştım ama sonuçları pek iyi olmuyor inan. evde hala 77 caprice anılıp durulur. bence satmayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)