User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: DSLR Like Fotoğraf makinası düşünceleriniz...

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilbeyyagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    XE-2 + 18-55'i severek beğenerek kullanıyorum, herkese tavsiye ederim
    Mevcutta Nikon D600 kullanmaktayım , ikinci bir gövde için bütçem olursa düşündüğüm iki makineden biri XE-2 veya XT-1 Ayrıca fujinin bu makineler için ürettiği lenslerde gayet başarılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevcutta Nikon D600 kullanmaktayım , ikinci bir gövde için bütçem olursa düşündüğüm iki makineden biri XE-2 veya XT-1 Ayrıca fujinin bu makineler için ürettiği lenslerde gayet başarılı
    peki abi body sabit olsa lens değiştirsen hem mali açıdan hemde kalite açısından d600 daha iyi değil mi ?
    nickime kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    XE-2 + 18-55'i severek beğenerek kullanıyorum, herkese tavsiye ederim
    çekmiş oldugunuz ps uygulanmamış fotolar var mı nette?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki abi body sabit olsa lens değiştirsen hem mali açıdan hemde kalite açısından d600 daha iyi değil mi ?
    Hangi D600 ? Nikon Canon ? Ayrıca bahsettiğimiz gövdelerinde lensleri değiştirilebiliyor

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam 56 1.2 tavsiye edilir kısmetse gelecek o da yakında. Kitle almayın ama 23 ve 35 ile alın derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam 56 1.2 tavsiye edilir kısmetse gelecek o da yakında. Kitle almayın ama 23 ve 35 ile alın derim.
    Şuan bütçe malesef yok önce almak istediğim bir kaç nikkor lens var , ben o makinaları sokak için istiyorum zaten 23/35 kesinlikle bunlar olur kit düşünmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soru bana değildi ama sanırım saf makina çıktısı görmek istiyorsunuz bunun için raw haline bakmak gerekli , aksi durumda jpg çıktısına makinanın bir müdahalesi zaten oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an yükleme şansım yok ama Canonturk'te Cihangir Bey'in sıfır müdahaleli fotoğrafları var. Buyrun link Manuel lenslerle çekilmiş fotoğraflar...! - Sayfa 132

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben fuji s1500 kullandım 3 sene bir süre güzel geliyor ama ilerleyince sıkılıyorsunuz limitliyor sizi lens değiştirememek. Nikon d3100 aldım birde 50mm f1.8 lens aldım yanına, fotoğraf çekmekten keyif alır oldum. Bir ara fujiyi kenara bırakıp eski 35mm filmli kameralara sarmıştım sıkıldığımdan.

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Aslanda elimde kompakt bir makina var. Sony Dsc T 500. Birde Lumia 820 Ama elimde gece falan güzel foto çekecek bir makina olsun. Temmuzda oğlum olacak inşallah. Sitenin birinde adam şu pişmanlığı dile getirmiş "keşke güzel bir makinam olsaydı da oğlumun fotolarını güzelce çekseydim". Bebeklik fotolarını telefon kamerasıyla çekmiş sonra makina almış ve bu pişmanlığı yaşamış

Alıntı aroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendim fuji hs 28 kullanıyorum alırken nikon 3100 indirime girmişti almaya gittiğimde ise fujinin üzerindeki lens makro çekim yapabiliyordu zoomu d3100 den daha iyiydi satış danışmanı tarafından kandırıldık diyebilirim abicim.çok prof. değilim ama hobi konusunda nikonun verdiği tadı fuji vermiyor
    Hemşerim bu hs25 ile 28 aynı makinaymış zaten. Ayrıca seni kandıran kişi muhtemelen fuji adına çalışan biridir. Sitelerde hep bu var

Bende senin yaşadığın olumsuzluğu göz önüne almak durumundayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinmb407 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Aslanda elimde kompakt bir makina var. Sony Dsc T 500. Birde Lumia 820 Ama elimde gece falan güzel foto çekecek bir makina olsun. Temmuzda oğlum olacak inşallah. Sitenin birinde adam şu pişmanlığı dile getirmiş "keşke güzel bir makinam olsaydı da oğlumun fotolarını güzelce çekseydim". Bebeklik fotolarını telefon kamerasıyla çekmiş sonra makina almış ve bu pişmanlığı yaşamış

Hemşerim bu hs25 ile 28 aynı makinaymış zaten. Ayrıca seni kandıran kişi muhtemelen fuji adına çalışan biridir. Sitelerde hep bu var

Hocam bana tam bütçenizi söyleyin, size setinizi dizeyim.Kafanız rahat eder bana dua edersiniz.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar bende makina bakıyorum belki önyargılı olucak ama bende canon veya nikondan yanayım. Tanıdık vasıtasıyla gittim bi mağazaya satış danışmanı beni fujilerin önünden çevirdi. Gerek yok kardeşşim sana yaramaz dedi böyle satış danışmanları da var ama makinayı almaya gitmeden önce iyice bi araştırmak lazım +- ne .
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

(X) DSLR+50mm 1.8 lens sizin işinizi fazlası ile görür , kızım şuan bir yaşına girdi bu zamana kadar çarpanlı makinede 35 mm FF makinede 50 mm ile çektim bütün fotoğraflarını ev içi doğal ışıkta

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bin liraya dslr bakanlar bunuda incelesin;
    Panasonic Lumix G3K 14-42mm Lens Kit
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrardan cevap veren arkadaşlara teşekkürler

Hocam bana tam bütçenizi söyleyin, size setinizi dizeyim.Kafanız rahat eder bana dua edersiniz.
    Üstad 800 liraya böyle bir set dizebilir misin Tripodu çantası vs? 200 lira hediye çeki alt üst ediyor diğer hediyeleri vs çok kafa karıştırıcı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    800 demişim 1000 lira olsun dedim ya kafa gitti

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işi daha iyi bilenler olabilir onlarda söylemiş ama,ben almıştım zamanında öğrenirim ederim diye,bu makinalarla fotoğraf merakında ileri gidilmiyor boşa para vermiş olursunuz benimki bagajımda benle geziyormuş onuda dün farkettim düşünün ama azcık merakım var biraz çekeyim öğreneyim derseniz giriş sınıfı bir dslr alın bu paraya paranıza yazık olmasın,yada cok iyi bir kompakt makine alın anılarınız falan çekin..
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrardan cevap veren arkadaşlara teşekkürler

Üstad 800 liraya böyle bir set dizebilir misin Tripodu çantası vs? 200 lira hediye çeki alt üst ediyor diğer hediyeleri vs çok kafa karıştırıcı.
    Hocam al eline kağıdı kalemi

Seçenek 1.

Canon 40D + 18-55 kit lens alınır, bir de küçük çanta ve tripod alınır. 800-850 liraya biter hepsi ömürlük set olur. Bakınız ilan: 700 gibi alabilirseniz bunu güzel olur. Connecting site...

Seçenek 2.

Canon 450D veya 500D + 18-55 kit lens. Video isterseniz 500D bakın. 500-600 liraya makine lensi alırsınız artan parayla aksesuar dizersiniz. Buna bi teklif edin bakalım. Connecting site...

Bunlar Canon'du. Çok eskiye gitmedim ***** herkes eski teknolojiden hoşlanmaz.

Seçenek 3.

Sony Nex 5 + 18-55 Kit lens. 600 civarı alınır. Yeni nesil aynasız DSLR denilen daha kompakt yapıdadır. Ağırlık yapmaz heryerde gezer sizinle. Lens çeşitliliği boldur. Performansı birçok DSLR'den çok çok iyidir.

Seçenek 4.

Nikon D80 + 18-55 veya 18-105 kit lens. Nikon piyasası bi acayip çok düşeşe de bulunuyor çok uçuk fiyat çekenler de bulunuyor. 700 liradan fazla verilmez. Artan paraya set dizilir.

Bunların üzerine ilerde bir de 50mm 1.8 gibi ucuz yollu prime bir lens alırsınız, portre merağınız da giderilir. Alan derinliği bol fotoğraflarla mutlu olursunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

800 demişim 1000 lira olsun dedim ya kafa gitti
    He 1000 liraya çıkarsanız şayet listeye şunları ekleyin:

Sony Nex 5N +18-55 lens

Canon 600D + 18-55

Nikon D90 + 18-55 veya 18-105

Bu tavsiyeler sizler gibi yeni başlayan amatör kullanıcılar için yazılmıştır. Öğrendikten sonra elden kolay çıkacak, lens çeşitliliği bol makinelerdir. Yoksa daha değişik tavsiyeler de verilir Canon 5D mk1 alınabilir mesela

Bu arada tripod için mutlaka bana danışın. Çok uygun fiyata gayet sağlam bir tripod satıyorum. Sıfır ve 2 yıl garantili.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)