530 hp crx borumu. Nosu bastıysa marstan selfie çekip atarlar yakında :D
Printable View
530 hp crx borumu. Nosu bastıysa marstan selfie çekip atarlar yakında :D
Motoru yeniden yapmaya karar vermisler hedef 630hp :) her yarıştan sonra motor yapıyorlar nede olsa no problem
Oktaykanın dükkanda amortisör taktırırken bana 2 yıl önce o arabanın bana 1000 hplik dyno çıktısını gösterdiler .tekerleğe ne kadar vereniliriz bilmiyoruz dediler . Amerikadan sadece yazılımı için adam uçakla gelip yazılım yapıyormuş .bu araba 2 yıl önce konya draglarda yarıştı .sahibi tecrübesiz arabayı süremiyor bu oktaykanların suçu değil
İnsanımız 530 hp yi kaldıramıyor :)
1000hp ağır psikoloji yapar:D
konyada izledim 2 yıl önce adam çok kötü kullanmıştı . herhalde sponsor olan adamdı . oktaykanlar kendileri kullansa bence daha iyi olur .
1000 biraz buna :D
adam kalkarken bir türlü arabayı yolda tutamıyordu . 1000 hplik dyno çıktışını gördükten sonra en dikkat ettiğim araba idi. oktaykanlar maslakta çok iyi insanlar . dükkanların egzos emisyon testi yapılıyor . ben bahane olsun diye gaz testimi orda yaptırıyorum .içerdeki değişik ilginç arabaları inceliyorum arka tarafta çok güzel arabalar var . ne sorarsanız cevap veriyorlar .detayları sorarsınız .
1000 hpyi hangi dynoda ölçmüşler ki?
Bu 1000 hp beyin seksi gibi bisey galiba
1000 mis gitmisler onlar.. :) sakasi bi yanada neden olmasin adamlar yapmistir.. herkes biseyler yapiyor
iyiyymiş... :D