Benimki 1.2 manuel mk2 , gün içi 50 60 kmlik tüketimim esnek , basarsam 8 8.2 , sakin gidersem 6.2 6.3 lere kadar düşüyor ki benzinli için iyi değerler.Ama depo menzilim 650 +- 20 olunca ve her hafta bir depo gidince alternatif aramaya başladım.
Emin olmamakla beraber dsg seyir halinde düşük viteste tuttuğu için biraz daha az yakıyor diye biliyorum ama şuan benim durumumda sadece benzin dsg ye geçmeye değmez
Garantili almak lazım evet , ama garantide ikinci elde çözüm değil.Misal ikinci el aldık garanti bitmek üzereyken iki sene daha uzattık bindik.Sonrasında o garanti de bittiğinde uzatam şansımız kalmıycak ve satarken millette bizim gibi düşüneceği için elden çıkarmak zorlaşacak.ben bu konuyu açmadan önce sorunların bu kadar fazla olduğunu düşünmüyordum , aradaydım açıkçası ama her canlı ölümümtadacak misali her dsg bi gün bu sebepten servise gidiyorsa sıkıntı.
Tüm kıyıda köşede kalmış özel araçlar yüksek km.1.20 d yi de çok beğeniyorum ama km ler fiyat sınırı olmaksızın çok yüksek olduğu için cesaret edemeyip başka araçlara yöneliyorum.Aracınız otomatik mi?tüketim nasıl?