Son günler kediler için yokmu isteyen????
Arkadaslar bende yaklasik 1 ay once bir kediyi sahiplendim, herkese tavsiye ederim.Kedilerle pek hoslasmazdim, kiz arkadasim cok israr etti ve bulduk birinden, iyiki almisiz. Oncelikle bakimi kolay, yemi suyu asisi olsun evde kalsa bile problem degil. Bir sekilde kendini eglendiriyor yada siz yokken uyuyor. Eve geliyorum gozler fal tasi beni bekliyor, eve hareket nese geldi yemin ediyorumTek derdim, ev rutinleri cok cabuk olusuyor; ilk geldigi zamanlar 5.30 gibi su icmeye uyandim iki uc gun, simdi alarmli saat gibi 5.30 da yatak odasi kapisina dayaniyor
6:30 olaydi iyiydi hic alarm kurmazdim
Garip bir mahlukat, erik yemeye basladi mesela bizimki, kahvaltilik sosuma bayiliyor peynir le beraber bizle kahvalti bile ediyor, yaptigi haylazliklar, yaraticiligi sasirtici derecede gelismis garip hayvanatlar. Tekrardan herkese tavsiye ederim. Az birsey kollarimizi ciziyor ama mutluyuz yavrucakla![]()
Sürekli bir sahiplendirme olsun diye kontrol ediyorum hep güncel mesajına denk geliyorum. Büyüdü artık kediler sanırım![]()
Instagram: mutusgarage
ilk fotoğraftaki 5 yavru ve 2 anne kedi maalesefki doğal yaşam alanına yani parka bırakıldı. Buna mecburum, başka bulduğum ihtiyacı olan kedileri alıp bakacak yerim kalmıyor. Göztepe özgürlük parkındalar şimdi. Zaten kendi ayakları üstünde durabilecek hale gelene kadar bakıyorum sonrasında bırakıyorum. Allah'a emanet artık.
Var kedim var merak etme![]()
1 tane 4 aylık sarı beyaz erkek,
1 tane 2.5 aylık sarı beyaz erkek,
1 tane 5 aylık siyah beyaz erkek kedim var. Fotolarını eklerim, sen bana özelden mesaj atarsan yardımcı olurum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)