User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Yavru ve yetişkin 7 kedi / Sahiplendirme.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son günler kediler için yokmu isteyen????

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel misafirim ol izle kendisini. İnan gören kedilerden ayırt edemezsin koşuyor oynuyor, tüm komutları biliyor, onun gözleri yok ama yerine kulakları ve burnu var. Hiçbirşekilde hiçbiryere çarpmadan düşmeden her işini halledebiliyor. Öyle bir alıştıkki görme engelli değilmiş gibi geliyor bize
    Sevindim, yakında olsam görmek isterdim
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar güncel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bende yaklasik 1 ay once bir kediyi sahiplendim, herkese tavsiye ederim.Kedilerle pek hoslasmazdim, kiz arkadasim cok israr etti ve bulduk birinden, iyiki almisiz. Oncelikle bakimi kolay, yemi suyu asisi olsun evde kalsa bile problem degil. Bir sekilde kendini eglendiriyor yada siz yokken uyuyor. Eve geliyorum gozler fal tasi beni bekliyor, eve hareket nese geldi yemin ediyorum Tek derdim, ev rutinleri cok cabuk olusuyor; ilk geldigi zamanlar 5.30 gibi su icmeye uyandim iki uc gun, simdi alarmli saat gibi 5.30 da yatak odasi kapisina dayaniyor 6:30 olaydi iyiydi hic alarm kurmazdim

Garip bir mahlukat, erik yemeye basladi mesela bizimki, kahvaltilik sosuma bayiliyor peynir le beraber bizle kahvalti bile ediyor, yaptigi haylazliklar, yaraticiligi sasirtici derecede gelismis garip hayvanatlar. Tekrardan herkese tavsiye ederim. Az birsey kollarimizi ciziyor ama mutluyuz yavrucakla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bende yaklasik 1 ay once bir kediyi sahiplendim, herkese tavsiye ederim.Kedilerle pek hoslasmazdim, kiz arkadasim cok israr etti ve bulduk birinden, iyiki almisiz. Oncelikle bakimi kolay, yemi suyu asisi olsun evde kalsa bile problem degil. Bir sekilde kendini eglendiriyor yada siz yokken uyuyor. Eve geliyorum gozler fal tasi beni bekliyor, eve hareket nese geldi yemin ediyorum Tek derdim, ev rutinleri cok cabuk olusuyor; ilk geldigi zamanlar 5.30 gibi su icmeye uyandim iki uc gun, simdi alarmli saat gibi 5.30 da yatak odasi kapisina dayaniyor 6:30 olaydi iyiydi hic alarm kurmazdim

Garip bir mahlukat, erik yemeye basladi mesela bizimki, kahvaltilik sosuma bayiliyor peynir le beraber bizle kahvalti bile ediyor, yaptigi haylazliklar, yaraticiligi sasirtici derecede gelismis garip hayvanatlar. Tekrardan herkese tavsiye ederim. Az birsey kollarimizi ciziyor ama mutluyuz yavrucakla
    Ne mutlu size sevindim sizin açınızdan gerçekten iyi bir dost edinmişsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel olsun arkadaşlar.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürekli bir sahiplendirme olsun diye kontrol ediyorum hep güncel mesajına denk geliyorum. Büyüdü artık kediler sanırım
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk fotoğraftaki 5 yavru ve 2 anne kedi maalesefki doğal yaşam alanına yani parka bırakıldı. Buna mecburum, başka bulduğum ihtiyacı olan kedileri alıp bakacak yerim kalmıyor. Göztepe özgürlük parkındalar şimdi. Zaten kendi ayakları üstünde durabilecek hale gelene kadar bakıyorum sonrasında bırakıyorum. Allah'a emanet artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk fotoğraftaki 5 yavru ve 2 anne kedi maalesefki doğal yaşam alanına yani parka bırakıldı. Buna mecburum, başka bulduğum ihtiyacı olan kedileri alıp bakacak yerim kalmıyor. Göztepe özgürlük parkındalar şimdi. Zaten kendi ayakları üstünde durabilecek hale gelene kadar bakıyorum sonrasında bırakıyorum. Allah'a emanet artık.
    cok uzuldum gercekten, cok da tatlilar.. peki o civarlarda mi geziyorlar hep? Bizimki rahatsizlandi duzelince yanina bir arkadas bakacagim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var kedim var merak etme
    1 tane 4 aylık sarı beyaz erkek,
    1 tane 2.5 aylık sarı beyaz erkek,
    1 tane 5 aylık siyah beyaz erkek kedim var. Fotolarını eklerim, sen bana özelden mesaj atarsan yardımcı olurum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)