Yazik olmus sanssizlik
Printable View
Yazik olmus sanssizlik
abi olay basit madem araçda kusurr var durmican yada saklana saklana gitcen bi şekilde
annem hep söyler kaç oğlum kaç , kaçanın anası ağlamaz :)
vizem yok - araç trafikten men - egsoz var - ön plaka yok - kemer takılı deil - basık ıvır zıvır dünya sebepden ceza yazcak dururmuş gibi yapıp topukkk.... gelen ceza 290 tl allah bereket versin karlı çıktım :)
arkadaslar iyi dilekleriniz cok sagolun gelmek isteyen olursa yerımız cok kolay bır yerde trafık derdı yok http://i.hizliresim.com/MYvJdQ.jpg
yolu tarıfı yaparım yerımız cok kolay bır yerde resımdekı parkın orda duruyorum
haaa kuzenin yazmış ok kib bye liseli
geçmiş olsun :(
abi yanlış anlamada satandart bi çevirmede çevirme tezgahını brakıpda peşime düşen hiç polis görmedim zaten durduk yerede insanların hayatını riske atacak kadar basit düşünen biri deilim ;) saygılar arakdaşa yaş diyaloğu kurdum çünki polislerle hiç başı agrımamış belli ondan rahat yazıyo
belki bizim memleket küçük olduğu için çok arkadaşımın başına geldi peşten gelme konusu. sizde olmamış olabilir ama olmayacak diye de garantisi yok. haa bu demek değil ki sizi yargılıyorum ya da eleştiriyorum ya da siz tehlikeli hareket yaptınız demiyorum. ama hayat bu her an herşey olabilir o yüzden dikkatli olmak ve kurallara uymak lazım diye düşünüyorum ;)
abi çok doğru diyosun kurallara uyalımmm bnde uymayı çok istedim ama
sen hiç aracında ceset torbası olmadığı için ceza yeme duygusunu bilirmisin :)
telefonla konuşmadığın halde elini camın köşesine yasladığın için ceza yedin mi
(telefon arama zamanından sms gönderme zamanına hepsini gösterdim gene yazdı :) )
şimdi demek istediğimi anladın mı bunlar sadece bir iki tanesi
memleketteki ilk abzürt cezaları ben yedim kardeşim :) ukalalalık yapmışım gibi algılama sakın. ama ilk cümlendeki anlatım talihsiz oldu diyelim çünkü tekrar okuduğunda arkadaşımızın/kardeşimizin (senin tabirinle liseli) verdiği cevapta sen de bir açıdan onun da yorumunun haklı yönü olduğunu göreceksin eminim :) :icon_tup:
Ne desem bilemedim gecmis olsun hersey duzelir can sagligi olsun heyer
Gecmis olsun abi cok uzuldum.Allah bol kazanclar versin.