Karşısında birazcık arkasi olan birisi olsaydı. Ağam paşam moduna girer yollardi. Garibani sever bunlar..
Printable View
Karşısında birazcık arkasi olan birisi olsaydı. Ağam paşam moduna girer yollardi. Garibani sever bunlar..
Abi geçmiş ve hayırlı olsun ekmek tekneniz için, 3 çıkar 5 gelir kısmet böyleymiş demek ki demek lazım bazen.
Denildiği gibi forum yönetimi ile görüş, pilav meeting bile yapılmıştı, neden köfte tavuk meeting olmasın senin yerinde :)
Şanslıymışsın ki sen dikkatli gittim dediğin süreçte birisi aniden veya dikkatsizce yola çıkıpta kaza yaşamana sebep olmamış.
İyi halt etmişsin Buğra, eksiklerini gidersen çok daha ucuza çıkarsın o cezadan. Sadece plaka, egzoz olmasa ve basık olsa ya egzoz ya plakadan yersin cezanı biraz dil döküp efendi olursan ama böyle mimlenmekten başka bir şey değil yaptığın bence.
trafık cezaları dahıl vergi borçları vs 36 aya kadar taksit imkanı var artık. bir an önce başvurun yapacak bişey yok cezayı yemişsiniz artık..
Köfte yemeye mi gidiyoruz:)
Kuzu yürek var mı bi de sormadan edemicem:D
çok yazk olmuş çok.insan olsa 300 500 yazar yollardı
geçmiş olsun :(
Allah yolunuzu açık etsin, işini güzel yapan herkese Allah yardım eder, inşallah dükkanınız müşteriyle dolar taşar
arkadaşım çok geçmiş olsun.
o araçla yola çıkmakla sizin ki bile bile lades demek olmuş. ama polis de şansızlık insafsız ve de vicdansız çıkmış... yeni işinde bol kazançlar.
geçmiş olsun ,çeşke 200-300 verseydin o dangozlarada iş bu boyuta gelmeseydi.hani bir laf vardırya Fukara hırsızlığa çıkanda Ay akşamdan doğarmış :D seninkide o hesap olmuş çakallar o kadar usülsüzlüğü görmezler peşine düşmezler ama güçlerinin yettikleri mazlumu gördümü köküne kadar dayarlar cezayı..:Deli:
öncelikle geçmiş olsun her işte bir hayır vardır , mekanınız hayırlı bol kazançlı olur inşallah , kurallara uymak uymamaktan daha hafif sonuçlara sebep olabiliyor , siz bir risk almışsınız ve sonucu bu şekilde ağır olmuş , ceza maddesini ve sizin yazdıklarınızı okuyunca oklar sizi gösteriyor gibi , itiraz yolunuz açık cezayı ödeyince itiraz makamlarına başvurabilirsiniz , bazı arkadaşlar kaçmanı tavsiye etmiş , çevirmeden kaçıp ceza tutarını hayatla ödemekte var ve hiç tavsiye etmem , büyük talihsizlik tekrar geçmiş olsun....
bizde dolmuş var. dün muayaneye girecegi için cezalarını ödemeye gittik. bizde ceza gelmedigi halde arkamızdan yazılmış ve faize binmiş. 1300 tl temizinden ödedik
geçmiş olsun :(
eger maliyenin kantarina girseydin k belgesi veya d belgesinden 2500 lira daha yerdin neyse gecmis olsun
Bende ehliyet almama 3 gun kala 3 bin tl ceza yemistim, allah iş rastlıģı versin :)
gecen hafta bisiklet ile kırmızı ışık ihlali yaptım.Motorlu polisde yolun karşısında beni gördü ve lan diye bağırdı.bisikletten indim polisin yanına vardım.sen dedim kime lan diye bağırıyosun.ihlali yaptıysam yaz cezamı dedim ama sanada kişiye hakaretten tazminat davası açacam dedim tırstı ayı.ayar oldum.Öküzüde var iyiside.belliki sende öküze denk gelmişssin kardeş geçmiş olsun.Sende hata var mı var o baska.
Allah yardımcınız olsun. Yeriniz de hayırlı olsun Allah bol kazanç versin. En azından buna şükür diyip devam etmek lazım karamsarlığa kapılmak daha kötü şeylere yol açabilir .
geçmiş olsun. talihsizlik yaşamışsınız
belkide rüşvetle uzaktan yakından alakası olmayan, sadece işini yapan ve ülkenin her toprağını gezmiş bir memurumuzdur, saygı duyun neticede işini yapmış. size karşı üslubunda da sıkıntı yoksa yersiz yere günahını almayın. ödeyip itiraz edebilir yada taksitlendirme seçeneğine gidebilirsiniz.
trafikten çekili bakımsız, sağlıksız araç, ayaklı bomba demek. şükür başkasına bir zarar vermemişsiniz.
Allah bol kazançlar hayırlı müşteriler versin.
öncelikle geçmiş olsun.. umarım istanbul daki arkadaşlar konuşulduğu gibi gereğini yaparlar.siz hatalısınız fakat polis tolerans gösterebilirdi.çoğu, bunu bir çok defa yapıyor gün içinde. olay size patlamış.
Aracı çekiciye yüklesen bari abi bu kadar eksik varken çıkılırmı trafiğe. Çekiciyle yollasan bu kadar tutmucağı kesin.
Neyse geçmiş olsun allah hayırlı helal kazançlar versin.