Zor durumda olan birisi ise arabasını satar maddi yönden temize çıkar.
Printable View
Zor durumda olan birisi ise arabasını satar maddi yönden temize çıkar.
Adres aile telefonları gerekli tüm bilgiler tuncay abiye ulastirdim artık gerisi kendine kalmis
Noldu mevzu tuncay abi?
of zor durum valla.
Merhaba,
Sirf bu konu yuzunden uye oldum ve sizleri de bilgilendirmek istedim. Konuda yazanlarin tamami dogru. Benim bir muvekkilim de bu zattan magdur. Her ne kadar yasal takibe gectiysek de malesef karsilik bulamadik. Normal sartlarda bu sahsin eylemi dolandiricilik olmuyor ve fakat birden cok kisiye bu sekilde zarar vermis olmasi savciyi ikna edecek nitelikte. Bu yuzden magdur olanlar bana magduriyetlerini bildirirlerse tum olaylari harmanlayip bir sikayette bulunacagim ve hatta savci ile hakkinda yakalama emri duzenlenmesi konusunu bizzat gorusecegim.
Herkese tekrar gecmis olsun...
konuda ismi yazması GOOGLE da ne kadar etkili görmüş olduk bu arada.
Araştırma yapan avukatlar vs. ulaşıyor böylece ...
kolay gelsin,
Vay be adam tek kişilik şebeke çıktı resmen.
Tüm mağdurlara geçmiş olsun , umarım çözüme ulaşırsınız.
Avukatların da takipte olması güzel. Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur ve mağduriyetler giderilir. Ne adammış.
Vay be kendisini 2 senedir tanıyorum. Birçok parçayı almamda yardımcı olmuştu bana. En son 2-3 hafta önce konuştuğumda Irak'ta inşaattayım diyordu. Bende kule gergisi göndermiştim satması için fakat daha sonra iletişime geçemedim. Numaram değişti diye mesaj attı. Şimdi o numarada meşgul.
hala kayıpmı bu Yusufcuk..
Ulan gevur bile bukadar namussuz serefsiz degildir a.q
Allah hepinizin yardimcisi olsun. Bu dünyada degil en cok öbür dünyada girecek elbet bu adamin g.tüne.
Benimde isvicrede bi arnavuttan alacagim vardi.
Mahkemeye verdim vs. bi ara Mcdonaldin önünde yakaladim bi arkadasinla beraber.
Bunlar beni görüp üstüme yürümeye basladi vay ben neden mahkemeye vermisimde falan filan.
Arkamizdada Mcdonaldin kameralari vardi ve ben ilk önce vurmasini bekledim.
Kemdim yaksalik 5senedir Boksör oldugum icin bunlarin ikisini adam akilli dövdüm.
Sonuç: Suçlu ben oldum 7000frank hastane masrafini ben ödedim (Üstünede evde babamdan iyi bi dayak yedim :D). Ve artik Spor salonlarina gitmem kanunen yasak. Eger buna benzer birsey daha olursa, sinir disi edecekler.
Iste avrupanin adaleti...
Bir gelişme var mı?
TCK Md:50 f bendi 2. fıkrasında aşağıdaki gibi yazıyor.
"Suç tanımında hapis cezası ile adlî para cezasının seçenek olarak öngörüldüğü hâllerde, hapis cezasına hükmedilmişse; bu ceza artık adlî para cezasına çevrilmez."
İlk olayda, 2 yıl içinde bir daha kavgaya karışmamak suretiyle para cezasına çevriliyor. aynı cürümle tekrar hakim karşısına çıkarsan bu defa affetmiyorlar.
Birine vururken dikkat etmek lazım, gerek yok.
Bana darptan 5 sene verdi infaz olarak, 589 TL aylık ceza yazdı her ay faiz işleyerek 5 sene boyunca devam edecek dedi hakim.
Eğer bu 5 sene içerisinde aynı suçtan tekrar yargılanırsan, 589 TL nin o zamana kadar olan faizli rakamını 10 gün içerisinde ödemen gerekir.
Aksi halde hapis cezasına çarptırılırsın demişti. :)
Velhasıl o 5 sene zor geçti. :D
Herkese merhaba,
Bu hafta işlerimin yoğunluğu sebebiyle konuyla ilgilenemedim. Tuncay Bey ile telefonda görüştük. Başkaca zarar gören birileri var ise benimle irtibata geçsin lütfen. Bir akşam toplanıp bir araya gelelim ve izleyeceğimiz yol hakkında herkesi bilgilendireyim.
Nerelerdesin yusuuuuuuuff :)
Senide ...kerler birgün
olayla ilgili gelişmeler nelerdir?
tuncay bende beklıyrum hesap numarası yolladım hala haraket yok