taş değilimde işte bazı şeylerin hatrı var o yüzden sabrediyorum.
Benim bu güne kadar 1 kişiye ticarette zerre yalnışım olmamıştır ama işte gel görki karşılığını alamıyorum.
Printable View
vay be tuncay abi çok geçmiş olsun böle gavatlara değil para selam vermeyeceksin aslında
Elpadre uslubun hatalı lutfen konuya bu şekilde yazmayi birak.
İlgili kişinin bir ailesi ve küçük bir çocuğu olduğunu, ve çok zor durumda olduklarını öğrendim. Başka insanlara cok daha buyuk meblağlar borcu var, surekli yalan söylüyor ve kaçıyor.
Aileainiı bu işe karıştırmayın, yazarken üslubunuza dikkat edin.
Arkadaslar konuyu ailede okuyor en azindan buna gore yazalim
Çok geçmiş olsun daha bişey eklemeye gerek yok bence yazılanlara, ne kadar zor durumda olursa olsun birinin parası karşılığında bir mala söz verildiyse o mal teslim edilmeden o para senin olamaz borç almadın sonuçta kendi parası gibi o parayı kullanamaz.Dürüst olsa yalan söylemese insan gibi yazıp konuşsa Tuncay abiyle belki oda insaf deyip böyle bir konu açmayacaktı.
Olan olmuş tekrar mağdur olan herkese geçmiş olsun.
her ne olursa olsun zor durumda olan insan acar konusur derdini anlatir tuncay okuz deyil yani herkezin inisli cikisli zamanlari olur bunda utanilicak bir durum yok en buyuk yanlisi sorulari cvpsiz birakmasi borcu olan adam arabadini satar yine o borcu oder Allah buyuk inssllah cikar cvp verir
tüm alacağı olanlara sesleniyorum cuma veya cmt gecesi ataşehirde buluşalım bir orta noktada birleşelim konuyu bir yere getirelim en azından
Avukatımız da yanımızda olur inşallah ve tabi gelirse Yusuf Bektaş ta...
Ozan düşene 1tekme vurmak kimseye yakışmaz fakat,aklımın almadığı tek birşey var ne düşünerek-neler düşünerek bu tarz bir duruma soktu ki kendini ??Herkesin bir ailesi-geçim sıkıntısı vs var.
Çok afedersin ama krediyle/leasingle araba alıp daha taksidini ödemeye zorlanırken neden + borç sokarsın ki kendini ? Mazlumun ahını almak yok yere nedeni ne ?
Buraya girip konuya adam yazsa ;
' inanın çok zor durumdayım ailemi tanıyan evimi tanıyan (can sanırım ismi) var alsın getirsin sizi konuşalım kimseye borcum kalmaz ödicem vs vs ' çok mu zor böyle birşey yazmak ?
Mahkeme vs nitelikli dolandırıcılık daha mı hoş ?
yazılanları okudukca şunu düşünüyorum
adam cok yanlıs iş yapmıs. dolandırma v.s. den ziyade
bu kadar insanda itibari varmıs
durumunu insanlara anlatsa eminim bu insanlar ona elden gelen yardımı maddi manevi yaparlarmış borçdur ödenir bi şekilde allah sağlık bozmasın çalışma azmini almasın ama dolandırıcılık hırsızlk cok kötü.
Serkan'ım ben bu adamda zerre iyi niyet görmüyorum. Bundan önce iyi davrandığı insanlara da
elbet bir şekilde dolandırabilmek için maske taktığını düşünüyorum.
Yalan g.tüne karargah kurmuş diyorum, ayakta 50 senaryo yazıp oynuyor.. Potansiyel Şizofrenik de ayrıca..
Anlaşılan kötü biri değil. Keşke gelse de olayı özetleyen bir mesaj yazsa...