gp74 Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu basından beri takip eden biri olarak bende YUSUF BEKTAS madurlarından biriyim. Kendisini bu site üzerinden tanıdım, daha sonrasında yüzyüze pek çok kez görüştük. Yazılanlara bakınca mağdurlarının hepsine aynı sekilde yaklasıp (Önce güvenini kazanıyor) daha sonra oldu bittiye getirerek zor durumda bırakıyor.
En cok üzüldüğüm nokta insanların iyi niyetini bile bile suiistimal etmesi, Beni bile o kadar mağdur ve ödeme yapacağım kişiye mahcup ettiki tarif etmem imkansız.
İnanın burda mağduriyetini söyleyen kişiler sadece buzdağının görünen yüzü, kimi efendiliğinden kimide iyi niyetinden halen onu deşifre etmiyor. Benim bildiğim sadece 2 kişiye olan borcu onbinlerce liranın üstünde. Ben mağruriyetimi çok geçte olsa giderdim. Bana olan borcunu ödedi.(Nasıl ve neşekilde olduğunu ayrıntıya girmek istemediğimden yazmıyorum) İsterdimki bu diyaloglar hiç yaşanmasın böyle konular açılmasın.
Son olarak İnsan zor durumda olabilir, sıkıntılar yaşayabilir ancak ve katii süretle bu durum karşısındaki insanıda mağdur etmek olmamalıdır. Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Selametle...