O adresi var ama su an ordan taşınmış Başka bi adrese ama yine o taraflarda bulucam enginim saolasın
Karakterini satan namusunu çoktan satmiş demektir
Printable View
para tatlı kimse borcunu ödemek istemiyor
10 yıl valelik yaptım bu Yusuf Bektaş kadar manevracı adam görmedim hııamınaaa :D
Ersoy madurlarini merak ettim bende :-) adam iyi birine benziodu demek millete çakmis çakiştirmis
Ben Tsi konusunda @rd@ ile biraz kapışmıştım demekki o josepsalvatini miş valla şuan şok oldum.
Kendisi seat forumlarında da baya yazar çizer bilginiz olsun.
Geçmiş olsun Tuncay abicim:(
Iki kullanıcı mi kullaniyor? Kia forumlarina giriyor mu hala?
Oncelikle gecmis olsun Tuncay.
Forumda arada bahsi gecen sitenin sahibiyim. Bizim siteye ilk uyelerindendi ve Berkan'in soyledigi gibi de bayagi aktif bi abimizdi.
Aracini sattiktan sonra zaten siteyide birakti 1 senedir gormuyorum. Okuyunca gercekten sok oldum.Hic boyle bisey yapacagi aklima gelmezdi ama sanirim ilk cani yananda sen degilsin.
Sıkıntısız bir sekilde insallah parani alirsin.
aynen karışıklık olmasın benim bahsettiğim Arda Yogi olan :D
26 aralık 2013 den beri yok ses kia forumunda yani enazından ceedclubtr.com da
@Tuncay
istersen orayada konu acıyım konusan falan vardır belki hala yada kaydolup ac yada k.adımı verebilirm istersen:)
edit: 96.posttada yazmıslar zaten gerekeni
Geçmiş olsun tunca abi
Bu arkadaş bizim orhan güneyle olan deneme konusuna dahil olan 106 kg lik arkadaştı galiba
Tuncay abi biz senden dumpvalve alicakken mal geciktigi icin konu actik o ara bu arkadas bana pm atti 720 tlye dumpvalve var bende pazartesi istanbulda olucam diye..
Aha buldum.
http://i.imgur.com/4oMZrY3l.jpg
deyişik adammış
geçmiş olsun umarım paranızı alabilirsiniz malesef bu tür insanlar arsız oluyor ne sylesen yüzü kızarmaz allah bylelerine çattırmasın...
Cebime 20 lira koyda senin için adam pıçakliyime dönmüş ama artık forum alıştı kimse önce parayı çarpıp ortalıktan kaybolan arkadaşı bekleyelim birde onu bekleyelim demiyor :)
Satış yasaklı üyelik filan vardı noldu?
Maalesef bu ilk icraatı değil... Benim de kendisi ile ufak bir alacak davam oldu, ben şanslıydım, bir ay gibi bir sürede aldım alacağımı ama çok sancılı oldu.. Kendisinin 2 yılda borcunu ödediği de olmuştur. Ayrıca hala çevrem de o kişi tarafından parasını alamayan 3 kişi var. Ve toplam meblağ sizin meblağdan çok çok daha fazla.. Kendisi ile ailece görüşürdüm, bu para mevzuu yüzünden tüm ilişkimiz bitti, kısacası yazık etti her şeye.. ayrıca en kötüsü de bütün itibarı gitti... O itibar ve o güven bir daha geri kazanılmıyor maalesef....
Bahsi geçen Kia forumunda süper moderatörlük yapıyorum, ayrıca seat forumunun da aktif üyesiyim. Her iki forumu da girmiyor. Kia aracını sattıktan sonra Kia forumunu bıraktı, bu olaylar çıkmaya başlayınca da Seat forumunu bıraktı.. Bazen de Skoda forumunda yazıyordu. Ancak uzun süredir oraya da yazmıyor..
Umarım paranızı alırsınız ancak ben alacağınızı hiç sanmıyorum... Bunu yazmak hiç istemezdim ama ben etrafa olan borçları biliyorum, ya da bildiğimi sanıyordum.. Sanırım bizim bilmediğimiz daha çok kişi var etrafta...
Ikinci yusuf vakasi oldu sanirim:(
Ben de sordum cevreme, arabasi baskasinin ustune diyen oldu..
Istanbul da diyen oldu, elbet karsilqsir forumdan biri..
Sanayide arabasina milyarlar harcayan, cok parasi oldugunu sandigim bazi adamlarin, esasinda her yere borc takip ona ragmen utanmadan oralarda gezen, kendi ekonomik gucu olmayan ( babasi mi ki se artik zengin artik kimse bir sekilde zengin gorunen) insanlar olduklarini gordugumde sok olmustum..
Kia yusuf hikayesi de boyle oldu...
40 yaşına gelmiş ama adam olamamış şu yazılanlara bakılırsa... Yazık bu insanlara..
Yusuf konuyu okuyorsan lütfen beni ara...
Kendini bitirdin yusuf yusuf :)
İsmin 5 para etmezmis demekki bukadar rahatsin
Ulan 700 tl için şerefini satar olmuş insanlar allah islah etsin. Geçmiş olsun kardeşim bu arada inşallah kurtarrsın paranı.
Vallahi çok şaşırdım, ondan böyle birşey hayatta beklemezdim.
Kia forumlarında tanıştım, defalarca da görüştüm istanbulparka da sık gelirdi.
Hatta gecen yaz babama kia ceed alırken de bayiden güzel indirim almıştı bana.
Durumu iyi, karakteri düzgün biri olarak tanıdım ben de ama Can da olumsuz şeyler yazınca şaşkınlığım iyice arttı.
Umarım hallolur bir şekilde daha da tatsız bir hal almadan...
Bende hep iyi biri olarak tanırdım işinde gücünde efendi biri diye bilirdim,paşaoğluna gelirdi bi ara sürekli ceed sahibiyken.bu kadar yazılanları okuyunca şaşırdım baya.hiç bunları yapıcak birinede benzemiyodu.bildiğim kadarıyla erenköy yada acıbadem tarafında biyerde oturuyodu tam emin değilim söylemişti ama epey oldu.böyle biriyse bence biraz zor alırsınız o parayı ama peşini bırakmayın bencede
Ersoy vakası dediğiniz Bulgar japoncusu olan ersoymu