YUSUF BEKTAS İ goren duyan 7-24 bana ulasabilir. Gece yataktan kalkip yine gelirim
05326875866
Yarin fotosunu yukleyecegim
Printable View
YUSUF BEKTAS İ goren duyan 7-24 bana ulasabilir. Gece yataktan kalkip yine gelirim
05326875866
Yarin fotosunu yukleyecegim
Fotograf filan yuklemeyin bunun yasal sonuclari olabilir, hakliyken kanun onunde haksiz duruma dusmeyin. Nefret ve tehdit agir suclar tck da..
Normalde onemli degil bu para ama onur meselesi oldu benim icin ok foto yuklemem
Ceed forumundan tanıyordum kendisini , hatta 1-2 kere Ankara buluşmasında görüşmüştüm . Kelli felli olgun bi insan gibi duruyodu demekki neler duyucaz daha . Tuncay abi sanada pm atmıştım ulaştımı ?
başkan geçmiş olsun ,insanoglu neyi ne zaman hiç belli olmuyo iştee :(
Gunaydin arkadaslar :)
Dun umraniye tarafinda gorulmus bu vatandasin arabasi seyir halinde
Misafirler hiç eksik olmuyor Maşallah :)
dğier forumdaki arkadaşlarda takipteler ondandır misafierler
Josefsalvatini, Yusuf Bektaş hakkında.
lan orhan borcunu ode 1.5 sene oldu
ooo yusuf beeey h.geldiniz :)
http://i58.tinypic.com/313nhw9.png
Meli abi bunu burda tartısmanıza gerek yok. bu yusuf kımse onu arastırında Tuncay abının ısı gorulsun.
adam okudu gitti.. ben bu yusuf kadar dümenci adam görmedim.
Yalan götüne karargah kurmuş Yusuf Efendiii..
Birisi daha 800 lira kaptırmış ceed formunda oda alamamış hala parasını yazık olmuş :(
uahaua bence diger nicki kimse bilmiyo diyerekten giris yapti,ilk postu okudu ve logout oldu :D
an itibari ile DonanımHaber de aktif...
edit...
değilmiş,
dükkan kısmında öyle gözüküyor.
dolaşıp piyasaya bakıyor kunek kim var kim yok hesabı..
Benim anlamadığım tek şey 800 lira için; annene-karına-çoluk çocuğuna sövdürmeye değer miydi? Değiyorsa, bence bırakın ödemesin zaten. İnsanın şerefi, namusu bu kadar ucuza gitmemeli.
Benim anlamadığım neden ayrı 2 nick'i var ?
kaç yasında adams abimdende büyük hatta
bir insan bukadarmı haysiyet şeref gurur onur yoksunu olup kendi kulaklarını cınlattırmaya sövdürmeye meraklı olurki.
Allah korusun babasından dolayı varsa eşinden/colugundan cocugundan cıkarsa bunlar üzülmicekde galiba
milletin adını lekeliyor bide heryerde paşaoğlu logosu ıvırı zıvırı var yazık
Şöyle bir telefonu var ama;
sizdeki numarası mıdır?
5071507478
Genel Bilgiler
Son Aktivite Bugün 09:51
Üyelik tarihi 07.10.2012
ceedclubtr ye de girmis sabah.
Bulalim da su herifi de cokelim bogazina benide gerdi
tuncay adam bakip gitti yalan oldu senin is