c@n77 Nickli Üyeden Alıntı
Maalesef bu ilk icraatı değil... Benim de kendisi ile ufak bir alacak davam oldu, ben şanslıydım, bir ay gibi bir sürede aldım alacağımı ama çok sancılı oldu.. Kendisinin 2 yılda borcunu ödediği de olmuştur. Ayrıca hala çevrem de o kişi tarafından parasını alamayan 3 kişi var. Ve toplam meblağ sizin meblağdan çok çok daha fazla.. Kendisi ile ailece görüşürdüm, bu para mevzuu yüzünden tüm ilişkimiz bitti, kısacası yazık etti her şeye.. ayrıca en kötüsü de bütün itibarı gitti... O itibar ve o güven bir daha geri kazanılmıyor maalesef....
Bahsi geçen Kia forumunda süper moderatörlük yapıyorum, ayrıca seat forumunun da aktif üyesiyim. Her iki forumu da girmiyor. Kia aracını sattıktan sonra Kia forumunu bıraktı, bu olaylar çıkmaya başlayınca da Seat forumunu bıraktı.. Bazen de Skoda forumunda yazıyordu. Ancak uzun süredir oraya da yazmıyor..
Umarım paranızı alırsınız ancak ben alacağınızı hiç sanmıyorum... Bunu yazmak hiç istemezdim ama ben etrafa olan borçları biliyorum, ya da bildiğimi sanıyordum.. Sanırım bizim bilmediğimiz daha çok kişi var etrafta...