Yusuf konuyu okuyorsan lütfen beni ara...
Printable View
Yusuf konuyu okuyorsan lütfen beni ara...
Kendini bitirdin yusuf yusuf :)
İsmin 5 para etmezmis demekki bukadar rahatsin
Ulan 700 tl için şerefini satar olmuş insanlar allah islah etsin. Geçmiş olsun kardeşim bu arada inşallah kurtarrsın paranı.
Vallahi çok şaşırdım, ondan böyle birşey hayatta beklemezdim.
Kia forumlarında tanıştım, defalarca da görüştüm istanbulparka da sık gelirdi.
Hatta gecen yaz babama kia ceed alırken de bayiden güzel indirim almıştı bana.
Durumu iyi, karakteri düzgün biri olarak tanıdım ben de ama Can da olumsuz şeyler yazınca şaşkınlığım iyice arttı.
Umarım hallolur bir şekilde daha da tatsız bir hal almadan...
Bende hep iyi biri olarak tanırdım işinde gücünde efendi biri diye bilirdim,paşaoğluna gelirdi bi ara sürekli ceed sahibiyken.bu kadar yazılanları okuyunca şaşırdım baya.hiç bunları yapıcak birinede benzemiyodu.bildiğim kadarıyla erenköy yada acıbadem tarafında biyerde oturuyodu tam emin değilim söylemişti ama epey oldu.böyle biriyse bence biraz zor alırsınız o parayı ama peşini bırakmayın bencede
Ersoy vakası dediğiniz Bulgar japoncusu olan ersoymu
YUSUF BEKTAS İ goren duyan 7-24 bana ulasabilir. Gece yataktan kalkip yine gelirim
05326875866
Yarin fotosunu yukleyecegim
Fotograf filan yuklemeyin bunun yasal sonuclari olabilir, hakliyken kanun onunde haksiz duruma dusmeyin. Nefret ve tehdit agir suclar tck da..
Normalde onemli degil bu para ama onur meselesi oldu benim icin ok foto yuklemem
Ceed forumundan tanıyordum kendisini , hatta 1-2 kere Ankara buluşmasında görüşmüştüm . Kelli felli olgun bi insan gibi duruyodu demekki neler duyucaz daha . Tuncay abi sanada pm atmıştım ulaştımı ?
başkan geçmiş olsun ,insanoglu neyi ne zaman hiç belli olmuyo iştee :(
Gunaydin arkadaslar :)
Dun umraniye tarafinda gorulmus bu vatandasin arabasi seyir halinde
Misafirler hiç eksik olmuyor Maşallah :)
dğier forumdaki arkadaşlarda takipteler ondandır misafierler
Josefsalvatini, Yusuf Bektaş hakkında.