valla biri artık bunun aklına başına getirmeliki başka mağdurlar olmasın, başına birşey gelmedikçe oyun sanıyor bu işleri galiba...mağdurlara geçmiş olsun diyeceğim ama sanırım burda şu andan itibaren dolandıran kişi mağdur olacak gibi görünüyor .
merak etmiyo degilim ismi gerçek mi acaba ?
Öncelikle geçmiş olsun abi.
720 tl günümüzde ciddi bir rakam(Neredeyse asgari ücret).Daha da acısı ise kendi milletinden,kendi dininden bir insana güvenip bunu yaşamak.Cidden böyle insanlar yüzünden bir süre sonra kimse kendi milletine güvenemez duruma gelirse işte o zaman tam anlamıyla yok oluruz.Vallahi ben utandım.Yazılanları okudum ve utandım bu şahıs ile aynı ülkeyi aynı bayrağı paylaşmaktan.Benim nezdimde bu vatan topraklarında yaşayıp ben Türk'üm ve ben ümmetim diyen birisi vatan hainidir.Böylelerini dövmek , asmak veya kesmek ceza değil ödül,böyle insanları imralıya gönderip aynı çatı altında yaşatacaksın.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Uyariyorum,muhabbet etmeyin yahu, konunun ciddiyeti kacti.
Tek tek geyik mesajlarini silecegim. Ortada ciddi bir durum var.
10 bin tl gibi rakamlardan söz ediliyor.
Built to fall....
o gerçek diger forumdan
Yusuf benim Liseden arkadasim (di). Şubat ayında benden de 800 TL. Istemisti. Izmir'e gidiyorum acil paraya ihtiyacım var dedi. 5 dakika da parayı gönderdim. 3 gun sonra vereceğim dedi 3 ayı geçti. Birkaç kere aradım utanarak sanki borçlu olan benmiş gibi parayi hatırlattım. Her seferinde ayrı bir bahane. Sonra ***** bende olan 2 numarasi da servis dışı. Allah hakkında hayırlısı versin. Mağdur olan benim ama dolandirma mantığı ile yaptı ise hakkimi helal etmiyorum. Ciddi anlamda ihtiyacı olduğu ve zorda olduğu bir durum var ise Allah yardım etsin.
1881 - 193∞
http://www.techturkey.com/forum/sohb...an-camaro.html
tuncay evı bulduk![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kanka anadolu yakasinda 40 tane yusuf bektas var
Yasi tutan 12 kisitani 40 yasinda olan
Akrabalari bayagi var
Adresler yarin elime ulasacak bu adamla yuzyuze gelecegim
Gunduz atashirde bi cafe de gorulmus
Aksamda alemdagda
Siki takipteyim
Haftasonuna yuzyuze geliriz merak etme![]()
yakında açıcam bende bi arkadaş için az kaldı sabır sabırr bi yere kadar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)