User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kafamda deli sorular ???

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin için bence her yönden 207 RC veya GT iyi seçim olur. Megane Rs te olabilir ancak model takıntın yoksa alınabilir. Cupra o fiyatlara bulamazsin. Benim arabadan bak diyeceğim ama senin bütcene uygun olanlar bitik oluyor genelde. Ben olsam model yüksekliği yakıtı v.s avantajlarından dolayı 207 bakardim allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun.
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

BilalAkbayır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu paralara alınabilecek en mantıklı araç ds3 1.6 thp. Alternatiflerin arasında kesinlikle bulundur.

Hatta bu aracı bir düşün derim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim bak baba parasıyla iş yapıyorsun ama bi yere kadar yukarda da söylemişler bi motor kırsan ulan daha yeni yaptırdık ne bu böyle der lafı oturtur hevesin kaçar lafı yediginle kalirsin. Ayrıca yaşımız genç her ne kadar ben kendimi frenlerim yaa desek bile olmuyor bazen kanımız hızlı akıyor saçma sapan hareketler yapabiliyoruz bunu kimse inkar etmez heralde yada bence bu böyle demem daha mantikli olur şahsen vtec sport sahibiyim 110 hp araba onunla bile bazen çok saçma şeyler yapabiliyorsun sonradan dank ediyo kafana kendine çeki düzen veriyorsun ki bu yavaş bi araba sen hızlı alicam diyorsun bence daha da sıkıntılı. Şimdi sen kuvvetli bi araba aldın bi yere paket oldun Allah korusun hem parana hem ailene hemde kendine yazık. 35 milyar paran varmış git bi vtec sport al yada vtec 2 al(uste paran da artar)şöyle sunrooflu güzel yakışıklı hale getirirsin para yemez masraf açmaz temiz temiz binersin gül gibi... burak kardesimin ve mbugra hocamin dediklerine harfiyen katiliyorum.

mobilden yazıyorum yazdıklarımda hata olabilir kusura bakmayın
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeotcu bırı olarak Sırasıyla. Cupra , 207 RC , 206 RC , 106 GTI seklınde olurdu sıralamam =)
    yalanmotors

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cans1993 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden leon mantıklı değil sadece meraktan soruyorum ?
    çünkü:

biraz hızlı olalım istiyorum söyle yanımızdan gülerek geçmesinler hesabı yakıtta sorun yok doldururuz
    Leon seni hız yönünden biraz zor tatmin eder bence, bi yere kadar... 1.4 sonuçta. Leon alıncaksa 2011 üstü FR'ler çok güzel hem görüntüleride 10numara 5yıldız (senin bütçende belli)

Clio RS'lerle Megane RS'lere istenen paralar aynı, hatta Clio daha bile fazla. Megane desen yakıtı çok diyolar, öğrencisin, bi yere kadar...

VTi, 106 seçimin temiz bulmana bağlı. Ben olsam bulaşmam...

geriye kalıyor 207 RC'yle 206 RC. Ben atmosferik araç seviyorum, gönlüm bu ikisinden 206 RC diyor. Temiz oldumu ve de rengi Mavi veya Kırmızı oldumu off tadından yenmez (dicekler bu çocuk nasıl HONDA'cı )

Hakkında hayırlısı olsun
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec al vtec hani şu 96 01 arası olanlarından ( ;

ilk msjnda Opel corsa 1.7 alip ta ona swap yapmaktan bahsetmissin onu çözemedim ben ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş kaç kişi megane kullanmışta yakıtı çok diyor. 4 sene iş aracı olarak 290 hp megane rs kullandım. Uzun yolda 8 litre şehir içi 11 litre yakıodu. Şu listede hangi arabayla basarsan bas megane kadar gidemezsin megane kadar yakarsın ki arkadaşın zaten yakıtla sıkıntısı yokmuş. O listede dünya para harcamadan motor içine girmeden yüklediğinde megane ı geçebilecek alette yok. RC lerin koltukları süper görünür oo spor koltuk yan çıkıntıları var dersin ama o yan çıkıntılar sadece süngerdir. Seni tutmaz.
    Megane içinde kasası diğerleriyle aynı demiş biri.. Tek kapı başka megane yok eğer rs motorunu söküp içine 1.5 dizel motor swaplamadıysa. 207 dediğin zamanda 106 dediğin zamanda mini dediğin zamanda hepsinde aynı kasa aynı görünümde arabaya sahip olabilirsin ama sadece megane da rs te coupe özelliği vardır. Diğer magenelar çift kapıdır. Frenleri hepsinden iyidir. Sağlamlık. Orada iş doğru ve temiz arabayı bulmaktan geçio. Dünya kadar patates araba var piyasada.
    IN BOOST WE TRUST

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş kaç kişi megane kullanmışta yakıtı çok diyor. 4 sene iş aracı olarak 290 hp megane rs kullandım. Uzun yolda 8 litre şehir içi 11 litre yakıodu. Şu listede hangi arabayla basarsan bas megane kadar gidemezsin megane kadar yakarsın ki arkadaşın zaten yakıtla sıkıntısı yokmuş. O listede dünya para harcamadan motor içine girmeden yüklediğinde megane ı geçebilecek alette yok. RC lerin koltukları süper görünür oo spor koltuk yan çıkıntıları var dersin ama o yan çıkıntılar sadece süngerdir. Seni tutmaz.
    Megane içinde kasası diğerleriyle aynı demiş biri. Tek kapı başka megane yok eğer rs motorunu söküp içine 1.5 dizel motor swaplamadıysa. 207 dediğin zamanda 106 dediğin zamanda mini dediğin zamanda hepsinde aynı kasa aynı görünümde arabaya sahip olabilirsin ama sadece megane da rs te coupe özelliği vardır. Diğer magenelar çift kapıdır. Frenleri hepsinden iyidir. Sağlamlık. Orada iş doğru ve temiz arabayı bulmaktan geçio. Dünya kadar patates araba var piyasada.

O lavuk diye tabir ettiğiniz kişi benim.
    Öncelikle büyüğümsün abi, hakaret etmedim sövmedim dalga geçmedim. Ben bu tarz konuşsam yaşına veriyorum dersiniz ama sizin bu yorumunuz kırıcı olmuyor mu?

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen 2.0 Megane RS alırsın, gelir biri 'Babamda da Megane var dizel, jantların güzelmiş.' der, üzülürsün.
    -Örnekti bu sadece, hem standart hem performans modelinin aynı kasaya sahip olduğu araç manasında.-
    Ayrıca ne demişim? Gelir biri bunu bunu der demişim değil mi? Yani ben diyorum dememişim. Ki o diyenleri de 'Lavuk, kör' diye yaftalamamışım. Çok şükür ben de az buçuk bir şeyler biliyorum ama dışarıdan birinin gözüyle kast ettiğimi de herkes farkında. Neyse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel kardeşim 207 aldığın zamanda aynı şeyi derler 106 aldığın zamanda aynı şeyi diyebilirler. Megane da diolarsa zaten salaktırlar. Megane rs hepsinden özeldir. Ben rs aldığımda bi parça için maslak servise girdiğimde serviste çalışan usta bile araba güzel olmuş nerede yaptırdın demişti. Rs o kadar özeldir diğerlerine göre.
    Tabir içinde özür dilerim. Haklısın. Kusura bakma.
    IN BOOST WE TRUST

Renaultolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende öğrenciyim daha üniversiteye bile gitmiyorum 2.5 ay önce 1998 Megane Coupe 2.0 16V 150 hp bi araç aldım.Param buna yetiyordu bunu aldım.Param olsaydı da megane RS alacaktım ya da ailedeki diğer aracı satarsam yine RS alacağım.Motoru kapak açmadan fazla yüklemeye gelmiyor 280 hp civarı kırıyor bildiğim kadarıyla.Stock 225 sana hayli hayli yeter diye düşünüyorum denilenler gibi donanım açısından en iyi hothatch diyebilirim şekli de güzel ancak TR'de hakettiği yerde değil aile aracı olarak fazlaca rağbet görmesinden dolayı.Ama trafikte normal megane sananlarında canını yakmak çok zevkli olsa gerek Şekle de önem veririm vs diyorsan VAG grubu araçlara yönelirdim ancak ben vw olsun başka vag araçlar olsun hiç bir şekilde verdiği zevki renault sportlarla bir tutamıyorum belki fanatikliğimden de kaynaklanıyor olabilir ama Renault ile Renault Sport çok ayrı klasmanda o yüzden başkaları meg2 işte diye baksa da dünya farklı bi araç.Normalde de çok iyidir ama doğru lastik ve süspansiyon sistemi ya da sadece yay kullanımı ile inanılmaz derece yola oturur.Megane odaklı post attım ama ben olsam RS alırdım o yüzden
    Renault Sport III
    Clio 197 Swap 265

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane içinde kasası diğerleriyle aynı demiş lavuğun biri. Ya sayı saymayı bilmiyor ya da kör. Tek kapı başka megane yok eğer rs motorunu söküp içine 1.5 dizel motor swaplamadıysa. 207 dediğin zamanda 106 dediğin zamanda mini dediğin zamanda hepsinde aynı kasa aynı görünümde arabaya sahip olabilirsin ama sadece megane da rs te coupe özelliği vardır. Diğer magenelar çift kapıdır. Frenleri hepsinden iyidir. Sağlamlık. Orada iş doğru ve temiz arabayı bulmaktan geçio. Dünya kadar patates araba var piyasada.
    alper abi herkes kendi görüşünü söylemiş burda ben tercihimi megane dan yana kullanmam , 207 rc alırım vergim daha düşük olur yakıtım daha düşük olur egzozun sesi daha güzel olur varsın megane 7-8 boy geçsin benim düşüncem böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 5 gt neden düşünmüyorsun ?
    Yada golf 4 1.8 Turbo artan parayla yazılım vs yaparsın
    Yada pd130 bora golf yazılım vs hem hızlı hem ekonomık olursun
    Yada 1.8 Turbo audi a3 hem hızlı olursun hem de s body kitle çok kıyak olur araç

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadas hizli olsun saka yapayim dedigi icin alternatifleri arasindaki hem en hizli hem en guvenli hemde en donanimlisi olarak megane rs deniyor.O fiyatlarin arabasi degil cunku.Alper abinin dedigi aa megane almissin diyecek adam aa 207 almissin diyecek aa 206 almissin diyecek ayni sey meganeda tek kapi sadece rs digerleri oyle degil aslinda megane daha kendini belli ediyor durusuyla.Cok ufak dokunuslarla 250-265 hp arasi yapilir mis gibi binilir.Sehir ici kendine hakim olursan 10 litre civarlarinda gezdirirsin ki o gucler icin hicbirsey.Yeterki duzgununu bul yoksa cok ugrastirir.Duzgunden kastim ya hic ellenmemis olsun ya da herseyi yenilenmis olsun(volant debriyajindan bobinlerinden enjektorlerinden sensorlerine vs kadar).O zaman tadindan yenmez.Ben oyle bir arabayi yaninda yedek parcalariyla beraber bedavaya verdim oyle bir firsat yakalarsan clio rs fiyatina mukemmel bi araca binmis olursun hepsindende iyi olur.Tercih meselesi artik.Ama cok tecrubeli degilsen ve sehir icinde yazilimli haliyle gazlarim ederim diyorsan biraz tecrube yapip gazlamaya baslamakta fayda var.2 de sara sara bitirip 3e atinca kafa disari cekerken makas atmaya calismak gibi fantazilerin olmayacak mesela
    Edit:Kuru asfalt semi slick duz yol.Direksiyon duz degilken gaza oturdugunu dusun ne demek istedigim daha iyi anlasilir
    http://m.youtube.com/watch?v=22dxLHrSbJw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes gerçekten iyiliğin için birşeyler yazmış abilerimiz ve arkadaşlarımız kesinlikle kulak arkası etme dinlemeni tavsiye ederim

Birde yeni üyesin hani önce bir kendini tanıtaydın daha güzel olurdu senin hakkında kullandıgın araçlar hakkında bilgimiz oludu direksiyon tecrüben ile ilgili bilgimiz olurdu en azında YeniÜye

Benim fikrimi sorucak olursan elindeki bütçe gayet güzel ama kendi araç sitilini düşün ona göre karar ver rwd,fwd,awd sen hangisisin bunlarda yada hangisi senin için daha keyif verir bırak okuldaki bmw li rocco lu arkadaşları sen kendi sitilini bul sonra alıcagın her araba zaten istedigin güçlerde olur ve onları yersin zaten
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupra benim tercihim olurdu
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "biraz hızlı olalım istiyorum söyle yanımızdan gülerek geçmesinler hesabı."

Şu muhabbeti hiç anlamıyorum,anlayamayacağım da sanırım... Bende özel üniversitede okuyorum,iyi kötü bi arabam var çok şükür. Okul otoparkında ki en ucuz arabalardan biri benim arabam diyebiliriz. Yaşı benden küçük olup 200 bin liralık jiplerle gelenler de var,hızlı arabası olan da var. Her türlü araba var yani. Varsın gülsünler,dalga geçsinler ki onu da anlamam hiç araba dalga geçilecek bir şey midir? Geçen seneye kadar otobüsle gidiyordum okula aynıydı,sene başında kamyonet(Partner) ile gidiyodum aynıydı,şimdi C4'le gidiyodum yine aynı... Değişen hiç bir şey yok yani. İnsanların bana arabam ile değer vermesini engelliyorum. Bi kızla tanışırsam arabam olduğundan sadece bindiğinde haberi oluyor vs. Diyeceğim şudur ki,içine sinen araba neyse onu al. Çevrendekilere göre değerlendirme kendini,elindeki şartlara göre en iyisine bin,en iyisiyle gez. Emin ol bu forumdaki herkes bunu ister. Ama buna kendin karar ver,çevrendeki insanlar yüzünden değilde,kendin istediğin için al. Hızlı araba bi zevktir. Ve hızlı arabaya binmekte bilinç gerektirir. Saçma sapan yerlerde gazlayanlar hakkında neler düşünüldüğünü biliyosundur az çok. Bizde burda sövüyoruz zaten. Umarım şartların dahilinde alabileceğin en sorunsuz,temiz arabayı alır ve güle güle kullanırsın...
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper abi herkes kendi görüşünü söylemiş burda ben tercihimi megane dan yana kullanmam , 207 rc alırım vergim daha düşük olur yakıtım daha düşük olur egzozun sesi daha güzel olur varsın megane 7-8 boy geçsin benim düşüncem böyle
    Vergin en fazla 200 lira fark eder. Yakit olarakta evet 290 hp arabadan 1 litre belki daha az yakarsin ama basinca araya vilayet sokar megane.
    IN BOOST WE TRUST

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekonomi hiç önemli değil benim için sadece eski arabamın üstüne suan da para ekleyemem o yüzden bütcem 35 bin tl yoksa koyarım 100 bin tl alırım en kralını ama pederle aramız bozuk okula her sene 30 bin tl para ödüyor özelde okuyorum bende kendi cabamla bişiler yapmaya calısıyorum

edit : benzin pederin karttan geciyor

Pederle aranın düzelmesini bekle koy 100 bin lira al en kralını.Bu arada darılmaca gücenmece yok özel okulu bırakma sebebimsin.

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elindeki parayla temiz cupra alamazın. Subarunun 2.0 R ı beklediğin gibi gitmez haberin olsun.106 vtecleri baştan elemişsin bence iyi de yapmışsın o araçlarla bahsettiğin güçleri almak,o güçte aracı stabil kullanmak kolay değil.Yapan arkadaşlar ciddi emek ve para harcıyorlar.207 ve RS seçimine gelince RS in yakıtı daha fazladır giderleri arasında da büyük fark var fakat ben 207 yi tercih ederim tamamen görüntüsü ve sesi bir hayli hoşuma gidiyor.Şimdiden hayırlı olsun sana ama bence iyi düşün iyi araştır paranı çar çur etme benden sana tavsiye
    What Goes Around,Goes Around

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)