Simdi abi, babam arabayla cok alakasiz. Aldigi arabayi en az 15sene kullanir. Su anki araci 95de sifir aldi. Amac degil, arac olarak kullaniyor.
1995yilindan beri elimdeki imkan dahilinde kendimce dergilerim var. Ama hatirladigim tek 205 lacivert ofsetli 1.9jantli dimmali 205. Buda galiba sizin degil, yani bu forumdaki kisilerin cogu sizi tanimiyor. Buda nesil olarak gayet dogal.
82 dogumluyum, siz araba olayina basladiginizda belki portakal dalinda vitamindim. Ayrica okuma yazmayla aram pek yok, ehliyetimi aldim sonra araba surmeyi ogrendim ve hic hizli aracim olmadi.
Yukarda yazdiklarim sizin icin tabiki önemsiz, ama bunun benim ekmege agu dememle alakasi yok.şahsim adina bilgi benim icin altin olup, bunu bizden mahrum birakiyorsunuz. merak ettigim 2 konu var.
Sizden birsey istedim abi, birazda merakim var. O yillarda cok sey yapmissiniz ama hic birsey paylasmiyorsunuz. (Yada ben gormedim)
O yillardaki yaptiklariniza bakarak belki birseylerden ilham alacagiz? Bu forumda olma amacim deneyimlerden paylasilan dogru bilgilere ulasmak. Sizin o yillarda yaptiginiz tabiki cok kisinin hayalinde bile yoktu bunu zaten kabul ediyoruz ama niye sürekli yaş muhabbetine taktiniz onuda anlamadim, üzgünüm
Son olarak agiz aliskanligi proje araci, araclarimiza yillar önce yapilmis olan nacizhane 1-2 eklemenin adina sizde ne demeliyiz? Yani project cars yerine modified cars falanmi?
Önerinizi bekliyorum abi. İyi aksamlar
Bu arada adiniz neydi?