direk hikaye tadında aralarda ki bazı gereksiz konuşmaları törpülenmiş halini isterseniz buyrun
Tamamen Kişisel: 1995 şırnak askerlik hikayemi anlatıyorum - Bölüm 1 (İnci Sözlük Tarihinin En İyi Hikayesi 2)
Bütün gün hikayeyi okumaya devam ettim ve az önce duygu karmaşası, garip bir hal içinde hikayeyi bitirdim.
Paylaşım için çok teşekkürler.Mutlaka okunmalı, başka diyecek pek bir şey yok...
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
Mail işi , arada yorumlar olduğu için şu an zor. Kısa bi versiyonunu ben ayrıca okudum, hikayeden herşeyi almış götürmüş. O yüzden uygun zamanda uzun uzun okunması gerek diye düşünüyorum
Fotoğrafları bende merak etmiştim. Ama öyle bi canlandırma yapmışım ki şu an bütün karakterlerin yüzünü görebiliyorum![]()
Fotoğraflar kadar müziklerde güzel. Çoğu link kırılmış gerçi ama ben her paylaştığı müziği dinleyerek okumuştum bölümleri efsaneydi gerçekten.
Tek kelimeyle Mükemmel ötesinde bir anlatım ve yaşanmışlık.Allah hepsinden razı olsun aileleri ne sabır versin.Bir de ne mutlu ki bu hikayeleri okuyupta vatanına,milletine daha çok bağlanan insanlar var.
Savaş MotorSports
Evet bende okumayı düşünüyorum bu aralar bazende hiç okumak hatırlamak istemiyorum
Saolun. Benimde aklıma geliyor hatırlıyorum sürekli
Evet kaybetmeye başladığımız bi değer. Mümkün oldukça ilgili ve alakalı olmalıyız. Gerçi yürekten gelmeli ama..
Ağustosta askere gidiyorum , kan uykusu bu hikaye falan kırdım kafayi . Barış astım modundan çıkmam lazım acil =)
Kusura bakma gerçekten, bundan sonra güncelleme yapmıyacam. Düşünemedim sen ve senin gibi psikolojide olan arkadaşlara köstek olmayım. Hayırlsıyla git gel inşallah.
Yeni bitirdim insanın gözleri doluyor yok böyle hikaye her türk evladının okuması lazım
Şı resimleri çok merak ettim keşke bulabilsek
eminim okumak isteyenler pişman olmayacak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)