Keşke hiç kimse içmese ve hepsi batsa şu zıkkımı üretenlerin. Ömürlerinizden ömür alıyor tek tek, her dal..
Keşke hiç kimse içmese ve hepsi batsa şu zıkkımı üretenlerin. Ömürlerinizden ömür alıyor tek tek, her dal..
marlboro ve parlament hala aynı![]()
Bende 2 günden beri camel a dönmüştüm eskidende içerdim ancak şimdiden kalitesiliğe vurmuş işi boğazlarım fena oldu winston ligth candır![]()
Aylık 250-300 TL para duman'a para.
Bence arkadaşlar bırakın en yakın zamanda.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Üniversite'de de parlak içiyodum, yurtdışındayken de her geliş gidişlerde kartonları götürüyodum, bitince marlboroya kalıyoduk yine... Sözde dönünce bırakıcaktım parlağı çok bulunca yine çok içmeye başladım. İnşallah denildiği gibi olurda fiyat düşer biraz
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
şu rekabet petrolde olsada %30 ucuzlasa
SEAT SPORT
sağlam bi sosyal mesaj verirdim ama bende sigara içiyorum![]()
giriyorum çıkıyorum bakıyorum halaa düşmemiş sigara fiyatları..
Sosyal mesaja gerek yok, sigaranın zararını hepimiz biliyoruzKimi istesede bırakamıyor kimi de sıkıntıdan bırakamıyor
İnşallah düşer, haberlere düştüğüne göre bir indirim olacağı kesin çünkü şuan herkes camele yöneldi. Tabi parlak ve marlborocuların vazgeçeceğini sanmam. Misal ben parlak harici içemiyorum, diğer sigaraların tende bıraktığı koku, tadı, balgamı çekilmiyor .
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Mavi Oldholborn 18 lira, kağıt 4 lira filtre 6 lira toplam 28 lira ama 10 gün gidiyor![]()
Günlük sigara masrafım kısa Marlboro'nun üçte birinden daha az.
Bu arada en pahalı sigaranın paket maliyeti 50 kr gibi bir şey duymuştum ben geçenlerde, nedir ne değildir bilmiyorum ama pek mantıksız gelmedi
ontheair @
abi tütün iyi de rüzgarlı havada sarması dert mereti![]()
ben 10 sene içtim, ara ara kısa süreler gönülsüz olarak bırakmıştım ama şimdi 1 aydır içmiyorum ve çok iyi hissediyorum.bir anda bıraktım. kimseye öğüt / ders vermiyorum yanlış anlaşılmasın ama bırakma gibi bir ihtimal var, üzerinde düşünün derim.. zararın neresinden dönersek kar.
bende bir bayii olarak açıklamaya yapayim. yalnızca camelin fiyatı düştü aylarca satılmayan stok2 gün tükendievet kalitesi düştü deniyor doğru bunu bende çok fazla duydum. mümkün oldukça eski elde kalanlardan almaya bakın
philps morris sanmıyorum ki bu denli bir indirip yapsın, şayet yapıcak olursa chesterfield için yapabilir. malbora ve murattinin fiyatının düşeceğini hiç sanmıyorum tr de en çok satılan iki sigara.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)