User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Mazda mx-5 nc1-nc2 kasa hakkinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu en son kasa ilk geldiginde trye otomatik vitesini bakırkoyde mazda galerisinde test etmiştim.araba cok güzel fakat sadece üstü acıkken üstünü kapatıp sürüşe geçtiğniizde mezardamısınız nerdesiniz anlayamıyosunuz gercekten cok kötü oluyo daralıyosunuz içerde.s2000 de böyle slkda böyle sanırım tüm roadsterlerin problemi bu koltuklar geri yatmıyor tentenin girdiği yerin yüzünden belin ağrısa az yatıramıyosun vs. vs. bir ton şey sayabilirim.ama sürüşü cok güzeldi otomatik vitesti ama güzel gidiyodu .test sırasında yanımda beliren 3 serisini madara etmiştik

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu en son kasa ilk geldiginde trye otomatik vitesini bakırkoyde mazda galerisinde test etmiştim.araba cok güzel fakat sadece üstü acıkken üstünü kapatıp sürüşe geçtiğniizde mezardamısınız nerdesiniz anlayamıyosunuz gercekten cok kötü oluyo daralıyosunuz içerde.s2000 de böyle slkda böyle sanırım tüm roadsterlerin problemi bu koltuklar geri yatmıyor tentenin girdiği yerin yüzünden belin ağrısa az yatıramıyosun vs. vs. bir ton şey sayabilirim.ama sürüşü cok güzeldi otomatik vitesti ama güzel gidiyodu .test sırasında yanımda beliren 3 serisini madara etmiştik
    oturuş pozisyonunda sıkıntı yok benim boyum 174 zaten dik kullanıyorum 95-100 derecede falan koltuk dik açısı
    ama darlanma olayını SUS2000 de de biraz yaşıyorduk

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=-ER-;7479424]yaa bi tane vardı beğendiğim dün ilanı vardı kalkmıştı aradım satıldı dediler lan ! lan ![/Q

sanirsam bizim aldigimiz arac 2 gun oluyor
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=therev;7479504]
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa bi tane vardı beğendiğim dün ilanı vardı kalkmıştı aradım satıldı dediler lan ! lan ![/Q

sanirsam bizim aldigimiz arac 2 gun oluyor
    2008 fume olan 38.000 km de mı 2009 gri olan mı 47.000 km olan mı

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 fume olan 38.000 km de mı 2009 gri olan mı 47.000 km olan mı

2009 gri Bahcesehir'dekiyse ilani onceden kalkti, onceden Z4'u olan bi arkadastaydi o ilan doneminde. 2008 Fume 911'deki ilandan yeni kalkti, Efe ondan bahsediyo muhtemelen.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 gri Bahcesehir'dekiyse ilani onceden kalkti, onceden Z4'u olan bi arkadastaydi o ilan doneminde. 2008 Fume 911'deki ilandan yeni kalkti, Efe ondan bahsediyo muhtemelen.
    2008 füme çok uzun zamandır satılıktı , nihayet birisine nasip olmuş.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aylarca s2k, BRZ, Miata araştırmaları yaptım 3ünede binebildim benim için miatanın yeri çok ayrı... parasının direkt hakkıdır miata özellikle makyajlı nc... otomatiği kesiciye girmiyorlar diyorlarda bal gibi giriyor kendi oto-parkın test ettikleri belki kesicisi kapatılmıştır mazdanın triptroniklerini motor içinden bir rölesi var onu sökünce kesiciye girmeden 300 400 devir öncesinden vites yükseltir + olarak Türkiyede bu tip araçların getirilen versionları otomatik ve dolu versionları oluyor brz ve gt86 da aynı şekilde en donanımlısı ve otomatikleri ülkemize ithal ediliyor ama ona bakarsanız gt86 nın tamponu boyasız iç trimleri sökülü teneke jantlısı satışı var japonyada ve onların sürümü daha zevkli.... mx5 tavanına gelince tavanı saç olan otomobiller arasında en hızlı açılan kapanan ve en iyi saklama odası olan araçtır mx5... alacaksanız trdeki 2.0 160hp rht 6 ileri bilstein versionunu alacaksınız 108.000 tl şu anda... yada muadili gt86 manuel alacaksınız 130.000 tl ye... ikisinide uzun süre araştırmış, birylerden bulup binmiş test etmiş biri olarak diybilirimki her bindiğimde her virajda o dengeyi o zevki almak istiyorsanız hemde tavanım açık 4 tekerlekli bir motosikletim var demek istiyorsan mx5 diyorum... mx5 in zevki bambaşka.... gt86 yıda bindim otomatiğine mazdanın otomatiğine bin çeker ama araçla aranızda iletişim kopuk her zaman denge süper ama mx5 kadar zevk vermiyor ve daralıyor insan zamanla içinde.... dans etmiyor yolda, daha beyefendi daha kararlı daha düz çizgide ilerliyor... mx5 ise tam zevk arabası oynamana izin verir limitlerde daha zevkli tam 90 ların o hisli japonlarından ( zaten en büyük artısı bana göre budur hiç çizgisi sıçmadı aracın, halen hafif ve kaliteli ve dengeli).... s2k yerine kesinlikle alınır s2k hem eski kaldı yanında ve ikinci eli aşırı pahalı ve sürmesi dengesi daha zor... belki aşırı güçlü değil ama inanılmaz çeviktir mx5... ama proje yapmak istiyorsan NB nin nardi versionunu alacaksın trde 5 6 tane var...

param olsa direkt alacağım mx budur...

Connecting site...

senin sorularına gelince kroniği yok... 90 model alırsan sadece tente ve döşeme ihtiyacın oluyor o kadar elektroniği tipik 90 model japon hiçbirşey olmaz yağ su koy devam... donanımdan kastın nedir klima abs dsc tcs var işte hepsini kapatınca tam şahin oluyor

gaz kelebeği nc1 1.8lerde halat trdekilerin 2.0 ların alayı elektronik
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan piyasa yukselicek ben alamadan ona yaniyorum
    2Pac Shakur

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yeterince açıklamış timu ve ilan çok güzelmiş

mx zaten bu sınıfın yani roadster lerin kaşifidir bir çok kişinin bildiği üzere.. hiç çizgiden şaşmadı..
    eğlence aracı tamamen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen füme 2008 model aracı diyorum 30 küsür bindeydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıklama..
    açıklama için teşekkür ederim alıntıladım ama uzun olduğu için sildim sayfada kalabalık olmasın diye

Ben düz vites olsun eğleneyim köşeleri tatlı tatlı döneyim belki biraz yanlamaya çalırım arkadan iter tecrübem hiç yok ve hep hot hatch kafasndaydım o yüzden önden çekerlere bindim
    ve ilgilendim japonlara genel olarak zaten hiç bakmadım

Bu linkini paylaştığınız arabaya baktım ama oda içi çok klasik gibi yani birde açık renk sanki sıkıntı yaşatır gibi ne bileyim.

O 2008 model satılmamış olsa değerlendirecektim şimdi olmadı bir araç daha var ilan sahibinin söylediğne göre keyfe keder NC1 i NC2 nin ön görüntüsü ile değiştirmişler,
    hepsi yetkili serviste yapılmış.
    Yetkili serviste yapılmış soruşturabilirsiniz diyorlar.
    Bakalım ilk ben bi DS i satayım belki o sırada bir kaç araba daha bulursam güzel olur asıl niyetim kırmızı renk olsun isterim ama az sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacaksanız trdeki 2.0 160hp rht 6 ileri bilstein versionunu alacaksınız
    bu RHT olan tenteli olan mı ?

Bende tabiki bilstein lıyı tercih ederim internette okuduğumda herkes daha eğlenceli diyor düz viteslerinde varmış sadece Bilstein ve kilitli diff.
    Otomatiklerinde daha hissiz ruhsuzmuş araç için öyle diyorlar bilstein ve diffransiyel farklıymış yokmuş hatta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RHT hardtop olmasi lazim, Tr'de manuel hardtoplu NC Miata gormedim duymadim ben manuellerin hepsi softtop. Gordugum otomatiklerde bilstein ve diff. yok dogru.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazdada çalışan arkadaşlar vardı forumda , diğer MX5 konularındada yazmışlardı diye hatırlıyorum sıfır ve 2. el MX5 lerde yardımcı olunur diye

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O 2008 bordoyu yüzü yenilenen biz ankaradaki bir arkadaşıma için düşünmüştük her şey servisten alınmıştı bizede söylenen o.. ama o kadar elini yüzünü değiştirip o kadar uyguna fiyat çekmeleri ilginç özelliklede manuel vites olduğu için.. büyük ihtimalle küçük bir kaza yapıp parçalaırnı servisten alıp yüzünü yenilediler...

ST = soft top (tente)
    RHT = power rectractable hard top (sert tavan)

düz vites sert tavan 108.000 tl... tenteli düz vites 101.000 tl.... bilstein ve lsd standart

otomatiklerde bilstein ve lsd yok

sert tavanla tenteli tavan arasındada 80 kilo fark var...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mazdada çalışan arkadaşlar vardı forumda , diğer MX5 konularındada yazmışlardı diye hatırlıyorum sıfır ve 2. el MX5 lerde yardımcı olunur diye
    O arkadaşlara bi ulaşalım bari

O 2008 bordoyu yüzü yenilenen biz ankaradaki bir arkadaşıma için düşünmüştük her şey servisten alınmıştı bizede söylenen o.. ama o kadar elini yüzünü değiştirip o kadar uyguna fiyat çekmeleri ilginç özelliklede manuel vites olduğu için.. büyük ihtimalle küçük bir kaza yapıp parçalaırnı servisten alıp yüzünü yenilediler...

ST = soft top (tente)

düz vites sert tavan 108.000 tl... tenteli düz vites 101.000 tl.... bilstein ve lsd standart

ST = soft top (tente)

Tekrar teşekkür ederim

O zaman direk yumuşak tavan diyorum

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bordo olan unique designn eski araci bir donem beyaz kaplamaydi zamaninda filtreden su cekti serviste komple motor yapildi 40000 TL ye satildi uzerinde headrs eksoz coilover ve sniper yazilim vardi hepsini sokmusler makyajli on tampon onden bir hasarda tampon degisme oluyo arac sahibide servis danismani calisani biseydi zamaninda cok baktim bende hic kismet olmadi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bordo olan unique designn eski araci bir donem beyaz kaplamaydi zamaninda filtreden su cekti serviste komple motor yapildi 40000 TL ye satildi uzerinde headrs eksoz coilover ve sniper yazilim vardi hepsini sokmusler makyajli on tampon onden bir hasarda tampon degisme oluyo arac sahibide servis danismani calisani biseydi zamaninda cok baktim bende hic kismet olmadi
    Motor yeni düzgün yapıldıysa sıkıntı yok

Telefonla görüştüm adam keyfe keder değişti dedi bende dedim orjinalleri nerede bi mantar oldu onu bi önceki sahibine sormam lazım falan filan dedi

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor yeni düzgün yapıldıysa sıkıntı yok

Telefonla görüştüm adam keyfe keder değişti dedi bende dedim orjinalleri nerede bi mantar oldu onu bi önceki sahibine sormam lazım falan filan dedi
    Bendeki bilgiler kesin net kanka zamanında bunu alıcaktım daha Erdemlerdeyken EMG yi yeni almıştım aklımı seviyim keşke verip alsaymışım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)