Kardeşim çok geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah az buçukta emeğin yok araç üzerinde konuyu görünce şok geçirdim. Facebooktan falan paylaştım paylaştırdım inşallah en kısa zamanda bulunur.
Kardeşim çok geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah az buçukta emeğin yok araç üzerinde konuyu görünce şok geçirdim. Facebooktan falan paylaştım paylaştırdım inşallah en kısa zamanda bulunur.
arkadaşlar araç en son Göztepe Sonax çevresinde görülmüş karşıda anadolu yakasında oturanlar dikkat ederlerse telefon numaram 0507 115 96 11 Cem Dalda
Turbo haram güçdür
Atmosferik helal güçdür
sen bu araçla bu ayın 24 ünde maslak oto sanayidemiydin protac in orda bu arabanın birebir aynısını gördüm hatta buyuk hks tarzı bi son susturucu vardı
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
geçmiş olsun sıkıntılı bir durum okadar emek ver ugraş, gelsin kansız o.ç biri alıp gitsininş.kısa sürede bulunur.
Geçmiş olsun. Konuya da bakınca araç için ne kadar uğraştığınızı da gördüm. Umarım sıkıntısızca bulunur.
Allah kahretsin bu insanları. Cok gecmiş olsun kendi malım gibi üzüldüm en kısa zamanda bulunur inşallah .
İnşallah kazasız belasız bulunur aracın eğer gebze civarında görünürse haberim olsun çevrem geniş bende araştırabilirim
avrupadan anadoluya geçilmiş tem de e5 te polis kaynıyor onuda geçtim köprü giriş çıkışlarındada var kımse hoop birader nereye dememişmi yahu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)