User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
141 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Hyundai İ30 Geyik Testi Faciası

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai'nin bu video hakkında açıklaması oldumu acaba ?

Kullanıcılar bu sorunla ilgili bu zamana kadar hiç şikayetlerde bulunmadılarmı ?
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şey opel'de otoyolda giderken oldu

düz giderken durup dururken EPS lambası yandı yavaşladım sonra direksiyon gitti bildiğin taş gibi oldu stop edip tekrar çalıştırınca düzeldi

e21'in gözünü seveyim herşey mekanik

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bu araçlar üretilmeden önce ve üretim sonrası dergilere tvlere testlere yollanıyor i30 unda bir sürü uluslar arası popüler tv programları ve dergilerinde testleri var hele fifth gear gitmişse jason yada tiff aracın canını almıştır pistte..

böyle bir sıkıntı olsa şimdiye kadar çok dan ortaya çıkması lazımdı..
    Cherokee'de çok daha büyük lastik patlatma sorununu da bu arkadaşlar ortaya çıkartmış, Firmadan adamlar gelmiş farklı farklı kombinasyonlar denemiş ve hepsinide aynı hata olmuştur.

Cherokee gibi bir araba emin olun i30 'dan daha çok kontrolden geçmiştir onda olabiliyorsa i30'da da olur.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şey opel'de otoyolda giderken oldu

düz giderken durup dururken EPS lambası yandı yavaşladım sonra direksiyon gitti bildiğin taş gibi oldu stop edip tekrar çalıştırınca düzeldi

e21'in gözünü seveyim herşey mekanik
    Bu tip bir sorunu şehir içi çok düşük hızla keskin bir dönüşte Skoda Fabia (2006) ile yaşadım, normalde direksiyonu tek elimle tutarım, tesadüfen iki elimde direksiyondaydı duvara çarpmadan manevra yaptım. Çok ürkütücü oluyor, hele ki karşında canlı varsa düşünemiyorum bile. Yüksek hızlarda ölümcül olur Allah korusun.

Cans1993
    Misafir
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cherokee'de çok daha büyük lastik patlatma sorununu da bu arkadaşlar ortaya çıkartmış, Firmadan adamlar gelmiş farklı farklı kombinasyonlar denemiş ve hepsinide aynı hata olmuştur.

Cherokee gibi bir araba emin olun i30 'dan daha çok kontrolden geçmiştir onda olabiliyorsa i30'da da olur.
    Sanırım bundan bahsediyorsun ?

Jeep Grand Cherokee moose test -- the full story - YouTube

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çıkar tabi çıkmaz diye bir şey yok.. önemli olan soruna bir açıklama yapılması..

bu belli ülkelere giden araçlardamı olan bir sıkıntı yoksa bütün dünyaya satılan i30 lardamı var yoksa belli yıl arasında üretilen bazı versiyonlarında bazı donanım yada motor seçeneklerindemi var.. bu hyundainin vermesi gereken bir sınav.. büyüme yolunda olucak sancılar.. önemli olan hyundainin bu sınavı başarılı bir şekilde geçmesi.. aman banane derse sıkıntı büyük benim bile gözümden düşer hyundai..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Cans1993
    Misafir
    çıkar tabi çıkmaz diye bir şey yok.. önemli olan soruna bir açıklama yapılması..

bu belli ülkelere giden araçlardamı olan bir sıkıntı yoksa bütün dünyaya satılan i30 lardamı var yoksa belli yıl arasında üretilen bazı versiyonlarında bazı donanım yada motor seçeneklerindemi var.. bu hyundainin vermesi gereken bir sınav.. büyüme yolunda olucak sancılar.. önemli olan hyundainin bu sınavı başarılı bir şekilde geçmesi.. aman banane derse sıkıntı büyük benim bile gözümden düşer hyundai..
    Hyundai ye oldum olası güvenmedim ve asla da binmeyecegim bir aractır.Bence hyundai ne kadar caba sarf etse boş o zamanındakı vites karmaşasını çözemedigi için hep gözümde eksi derecededir.

vinz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cherokee'ye bak tırt çıktı valla

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkan koş seni çagırıyorlar
    geldim geldim şimdi gordum

2009-2012 kasım kadar eski kasa i30

2013 kasımdan suana kadarda yeni ceed kullanıyorum

tüm sacma sapanlıkları denedim yolda. 2009 dan beri

ceedlede yeni yeni , hatta leventte edirneden donerken verdim oda yazar, sport modda acaip derecede tepkili ve sert comfrotta yumuşacık(fiat city gibi) tepkisiz hissiz

Çeviri:

"Videoda da izlediğiniz gibi i30 geyik test parkurunun dışına düz olarak devam ediyor çünkü servo direksiyon sistemi kendini kapatıyor. Kadranda küçük kırmızı bir ışık bana direksiyon ile ilgili birşeylerin ters gittiğini söylüyor ama buna gerek yok, direksiyonu çevirmeye çalışırken bunu zaten anlıyorsunuz."
    bu araçta htimal dahilinde şu olmuş olabilir başıma geldi çünkü konusunda açmıştım

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akşamüstü arabayı normal şekilde sapasağlam koymuştum. az once arabayı çalıştırınca Eps nin sönmediğni gördüm biraz gidiyim yada tekrar çalıştırıym geçer ümidiyle azcık bir kullandımda direksiyon bildiğiniz taş kıvamında ve dondurdugunde kendini toparlamasın diye resmen güç gerekiyo nerden kaynaklanır bu sonuç sinir etti durduk yere çıkınca

Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eps nin anlamı electornic power stering

yanı elektırıklı dıreksıyon hıdrolık yagı olmaz elektırık sıstemı ıle calsıır

Aku durumunuz nedır aracta aku zayıf ıse bu arızayı verebılır

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun servıste arıza kodunu okuyarak baktılar akunun zayıflıgından kaynaklı cıktı sorun akuyu degıstırınce cozuldu sorun

-insan yapısı hata olmuş olabilir sansa yada sorundur ama 2-3 senedir olmadımı hiç bu sorun hiç bir ceed-i30 kullanıcısı aniden kırmadı

-spekülasyon olabilir gerçekte olabilir bişey diyemem .

-zamanında golf 7lerede su alıyor dediler. noldu duyan oldumu hiç su aldm pişmanım diyen golf 7 sahibi

Haftalık yayınlanan dergiye göre yeni Golf, klimanın hatalı bir hava tahliye borusu sebebiyle ön yolcu ayak dayama bölgesinden içeri su alabiliyor.

Auto Bild, aynı platformu paylaşan Audi A3 ve Seat Leon'larla birlikte tam 300.000 aracın bu problem nedeniyle geri çağırılabileceğini söylüyor. Volkswagen ise Reuters'a yaptığı açıklamada, yalnızca 46 Golf'ün tamire ihtiyacı olduğunu ve Audi ya da Seat'ların bu sorundan etkilenmediğini ifade etti.
    1881 - 193

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özet : i30 la giderken önünüze at eşek çıkarsa düz devam edin
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servo ne oluyor tam olarak elektrikli direksiyon mu
    Elektrik motoru, elektrikli pompa.

Umarım yazılımla çözülür ama şahsen öyle olacağını düşünmüyorum..
    Bence çok ani harekette motorun (varsa) redüktörü kilitleniyor, yada aşırı yüklenmeden gücü kesiyor.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cans1993 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyundai ye oldum olası güvenmedim ve asla da binmeyecegim bir aractır.Bence hyundai ne kadar caba sarf etse boş o zamanındakı vites karmaşasını çözemedigi için hep gözümde eksi derecededir.
    büyük konuşmamak lazım .. hyundai çağ atladı hem teknolojide hem tasarımda zaten tasarımın başında peter schreyer var.. kia hyundai grubunu genesisde buna dahil tasarımda çağ atlattı dahada atlatır..

ister beğenelim ister beğenmeyelim alman kaliteyi düşürdü fransız kore li kalite çıtasını arttırdı..

bunlarında işi çinliler tam anlamıyla piyasaya girdimi biticek.. o zaman almanlar daha ucuza satabilme adına kaliteyi baya dibe çekmek zorunda kalıcaklar.. bugün adam yerine koymadığımız benimde koymadığım çinli markalar dünyada liderliğe oynıycak.. geely değerinden fazla fazla para verip boşuna volvoyu almadı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük konuşmamak lazım .. hyundai çağ atladı hem teknolojide hem tasarımda zaten tasarımın başında peter schreyer var.. kia hyundai grubunu genesisde buna dahil tasarımda çağ atlattı dahada atlatır..

ister beğenelim ister beğenmeyelim alman kaliteyi düşürdü fransız kore li kalite çıtasını arttırdı..

bunlarında işi çinliler tam anlamıyla piyasaya girdimi biticek.. o zaman almanlar daha ucuza satabilme adına kaliteyi baya dibe çekmek zorunda kalıcaklar.. bugün adam yerine koymadığımız benimde koymadığım çinli markalar dünyada liderliğe oynıycak.. geely değerinden fazla fazla para verip boşuna volvoyu almadı..
    Bkz. Chery abi 1,5 senedir Chery Kimo kullanıyorum. Malzeme kalitesi dışında şikayetçi olduğum bir konu yok. Hele ki 2015 yılına bir modeller getiriyor. Aman yarabbi.

Cans1993
    Misafir

Valla o kadar bişi diyemem ama ben ''binmem'' Sonucta hayatımızı tasıyoruz bu araclarda giderim basarım parayı alırım en iyisi alamıyorsam zaten de binmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yine cok degerli vw ile kıyaslıyorm senelerce vwsinden skodasına pancar 102lik 1.6 yı gazladılar elaleme gıkı cıkmadı kimsenin oo sorunsuz motor. yeni tsi da ne fritozu ne yag yakmasını bıraktınız ama yine el üstünde.

hyundaide vitesinde cözülmedik bişey yok adamlar sorunsuz sıkıntısız 6 ileri eski tip sanzımandan devam ediyorlar.. eminim cıkartırlar yakında cift kavrama ıvır zıvır bişey.

@cans1993.
    senin gibi binmem etmem kia-hyundai neymiş vs. diyen büsürü arkadasım araca bindiginde. oha bu nası kia-hyundai, hoşmus , güzelmiş lafları pesinden geldi.
    1881 - 193

Cans1993
    Misafir
    Ben kia ya binmem demedim hyundaiye binmem dedim. Kia ceedler felan suan on numara araclar ama hyundai bir türlü hosuma gitmiyor.

@Berkan yine cok degerli vw ile kıyaslıyorm senelerce vwsinden skodasına pancar 102lik 1.6 yı gazladılar elaleme gıkı cıkmadı kimsenin oo sorunsuz motor. yeni tsi da ne fritozu ne yag yakmasını bıraktınız ama yine el üstünde.

hyundaide vitesinde cözülmedik bişey yok adamlar sorunsuz sıkıntısız 6 ileri eski tip sanzımandan devam ediyorlar.. eminim cıkartırlar yakında cift kavrama ıvır zıvır bişey.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    test surusune cıktık o kadar i30 la bu hareketlerı yaptık hıc bole bısıgormedık.hyundaı dıye ezıosunuz ama vw den opelden forddan fln ıyıdır anasını satım

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yahu VW sanki bulunmaz hint kumaşı 98 de TT'nin arka kanadı olmadığı için kaç araba takla attı sonra bütün TT lere arka spoiler koydular. Mercedes desen adamlar A serisi le geyik testinde takla attılar daha ne olsun.

İnsan yapımı bunlar tabiki hatalar olacak önemli olan testleri bu adamlar gibi GERÇEK TEST şeklinde yapmak. Arabanın içine oturup eşya gözü fazla, şurası yumuşak burası sert, diiyip 1-2 gazlayıp test yapılınca ortaya çıkmıyor böle durumlar.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cans1993 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kia ya binmem demedim hyundaiye binmem dedim. Kia ceedler felan suan on numara araclar ama hyundai bir türlü hosuma gitmiyor.
    bu daha ilginc cünkü hyundai neyse kiada o. biri alt biri üst kalite degil direk aynılar.

Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu VW sanki bulunmaz hint kumaşı 98 de TT'nin arka kanadı olmadığı için kaç araba takla attı sonra bütün TT lere arka spoiler koydular. Mercedes desen adamlar A serisi le geyik testinde takla attılar daha ne olsun.

İnsan yapımı bunlar tabiki hatalar olacak önemli olan testleri bu adamlar gibi GERÇEK TEST şeklinde yapmak. Arabanın içine oturup eşya gözü fazla, şurası yumuşak burası sert, diiyip 1-2 gazlayıp test yapılınca ortaya çıkmıyor böle durumlar.
    test aracında aküsel problem varsa yada azalma sonlarıysa akünün diyorum bende olabilir ozaman. direksiyonu 2 kisi tutup anca cevircek kıvama geliyor cünkü videonun sonundaki gibi.
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)