Hyundai'nin bu video hakkında açıklaması oldumu acaba ?
Kullanıcılar bu sorunla ilgili bu zamana kadar hiç şikayetlerde bulunmadılarmı ?
Hyundai'nin bu video hakkında açıklaması oldumu acaba ?
Kullanıcılar bu sorunla ilgili bu zamana kadar hiç şikayetlerde bulunmadılarmı ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
aynı şey opel'de otoyolda giderken oldu
düz giderken durup dururken EPS lambası yandı yavaşladım sonra direksiyon gitti bildiğin taş gibi oldu stop edip tekrar çalıştırınca düzeldi
e21'in gözünü seveyim herşey mekanik![]()
Cherokee'de çok daha büyük lastik patlatma sorununu da bu arkadaşlar ortaya çıkartmış, Firmadan adamlar gelmiş farklı farklı kombinasyonlar denemiş ve hepsinide aynı hata olmuştur.
Cherokee gibi bir araba emin olun i30 'dan daha çok kontrolden geçmiştir onda olabiliyorsa i30'da da olur.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bu tip bir sorunu şehir içi çok düşük hızla keskin bir dönüşte Skoda Fabia (2006) ile yaşadım, normalde direksiyonu tek elimle tutarım, tesadüfen iki elimde direksiyondaydı duvara çarpmadan manevra yaptım. Çok ürkütücü oluyor, hele ki karşında canlı varsa düşünemiyorum bile. Yüksek hızlarda ölümcül olur Allah korusun.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Sanırım bundan bahsediyorsun ?
Jeep Grand Cherokee moose test -- the full story - YouTube
çıkar tabi çıkmaz diye bir şey yok.. önemli olan soruna bir açıklama yapılması..
bu belli ülkelere giden araçlardamı olan bir sıkıntı yoksa bütün dünyaya satılan i30 lardamı var yoksa belli yıl arasında üretilen bazı versiyonlarında bazı donanım yada motor seçeneklerindemi var.. bu hyundainin vermesi gereken bir sınav.. büyüme yolunda olucak sancılar.. önemli olan hyundainin bu sınavı başarılı bir şekilde geçmesi.. aman banane derse sıkıntı büyük benim bile gözümden düşer hyundai..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
geldim geldim şimdi gordum
2009-2012 kasım kadar eski kasa i30
2013 kasımdan suana kadarda yeni ceed kullanıyorum
tüm sacma sapanlıkları denedim yolda. 2009 dan beri
ceedlede yeni yeni, hatta leventte edirneden donerken verdim oda yazar, sport modda acaip derecede tepkili ve sert comfrotta yumuşacık(fiat city gibi) tepkisiz hissiz
bu araçta htimal dahilinde şu olmuş olabilir başıma geldi çünkü konusunda açmıştımÇeviri:
"Videoda da izlediğiniz gibi i30 geyik test parkurunun dışına düz olarak devam ediyor çünkü servo direksiyon sistemi kendini kapatıyor. Kadranda küçük kırmızı bir ışık bana direksiyon ile ilgili birşeylerin ters gittiğini söylüyor ama buna gerek yok, direksiyonu çevirmeye çalışırken bunu zaten anlıyorsunuz."
Haftalık yayınlanan dergiye göre yeni Golf, klimanın hatalı bir hava tahliye borusu sebebiyle ön yolcu ayak dayama bölgesinden içeri su alabiliyor.
Auto Bild, aynı platformu paylaşan Audi A3 ve Seat Leon'larla birlikte tam 300.000 aracın bu problem nedeniyle geri çağırılabileceğini söylüyor. Volkswagen ise Reuters'a yaptığı açıklamada, yalnızca 46 Golf'ün tamire ihtiyacı olduğunu ve Audi ya da Seat'ların bu sorundan etkilenmediğini ifade etti.
1881 - 193∞
Özet : i30 la giderken önünüze at eşek çıkarsa düz devam edin
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
büyük konuşmamak lazım .. hyundai çağ atladı hem teknolojide hem tasarımda zaten tasarımın başında peter schreyer var.. kia hyundai grubunu genesisde buna dahil tasarımda çağ atlattı dahada atlatır..
ister beğenelim ister beğenmeyelim alman kaliteyi düşürdü fransız kore li kalite çıtasını arttırdı..
bunlarında işi çinliler tam anlamıyla piyasaya girdimi biticek.. o zaman almanlar daha ucuza satabilme adına kaliteyi baya dibe çekmek zorunda kalıcaklar.. bugün adam yerine koymadığımız benimde koymadığım çinli markalar dünyada liderliğe oynıycak.. geely değerinden fazla fazla para verip boşuna volvoyu almadı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yine cok degerli vw ile kıyaslıyorm senelerce vwsinden skodasına pancar 102lik 1.6 yı gazladılar elaleme gıkı cıkmadı kimsenin oo sorunsuz motor. yeni tsi da ne fritozu ne yag yakmasını bıraktınız ama yine el üstünde.
hyundaide vitesinde cözülmedik bişey yok adamlar sorunsuz sıkıntısız 6 ileri eski tip sanzımandan devam ediyorlar.. eminim cıkartırlar yakında cift kavrama ıvır zıvır bişey.
@cans1993.
senin gibi binmem etmem kia-hyundai neymiş vs. diyen büsürü arkadasım araca bindiginde. oha bu nası kia-hyundai, hoşmus , güzelmiş lafları pesinden geldi.
1881 - 193∞
Ben kia ya binmem demedim hyundaiye binmem dedim. Kia ceedler felan suan on numara araclar ama hyundai bir türlü hosuma gitmiyor.
@Berkan yine cok degerli vw ile kıyaslıyorm senelerce vwsinden skodasına pancar 102lik 1.6 yı gazladılar elaleme gıkı cıkmadı kimsenin oo sorunsuz motor. yeni tsi da ne fritozu ne yag yakmasını bıraktınız ama yine el üstünde.
hyundaide vitesinde cözülmedik bişey yok adamlar sorunsuz sıkıntısız 6 ileri eski tip sanzımandan devam ediyorlar.. eminim cıkartırlar yakında cift kavrama ıvır zıvır bişey.
test surusune cıktık o kadar i30 la bu hareketlerı yaptık hıc bole bısıgormedık.hyundaı dıye ezıosunuz ama vw den opelden forddan fln ıyıdır anasını satım
Yahu VW sanki bulunmaz hint kumaşı 98 de TT'nin arka kanadı olmadığı için kaç araba takla attı sonra bütün TT lere arka spoiler koydular. Mercedes desen adamlar A serisi le geyik testinde takla attılar daha ne olsun.
İnsan yapımı bunlar tabiki hatalar olacak önemli olan testleri bu adamlar gibi GERÇEK TEST şeklinde yapmak. Arabanın içine oturup eşya gözü fazla, şurası yumuşak burası sert, diiyip 1-2 gazlayıp test yapılınca ortaya çıkmıyor böle durumlar.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
bu daha ilginccünkü hyundai neyse kiada o. biri alt biri üst kalite degil direk aynılar.
test aracında aküsel problem varsa yada azalma sonlarıysa akünün diyorum bende olabilir ozaman. direksiyonu 2 kisi tutup anca cevircek kıvama geliyor cünkü videonun sonundaki gibi.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)