Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Valla bakıcaz artık teknik sorunlar teker teker dökülüyor ortaya yaz gelsin de bi![]()
evet evet haklısınız yıl 2014 hyundai neden, nasıl bu ülkeden en kolay satılan araç imajına ulaştı acaba ? boşa çaba sarf edilmiyor demek ki, hyundai ve kianın marka değeri ve kalitesi çok yükseldi bu aşikar ön yargıya gerek yok.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
bunu bidaha yazıyım demin arada kaynadı heralde
Zamanında golf 7lerede su alıyor dediler. noldu duyan oldumu hiç su aldm pişmanım diyen golf 7 sahibi
bu düsünceyle golf de alınmaması lazım ozaman su kacırıyo arabaHaftalık yayınlanan dergiye göre yeni Golf, klimanın hatalı bir hava tahliye borusu sebebiyle ön yolcu ayak dayama bölgesinden içeri su alabiliyor.
Auto Bild, aynı platformu paylaşan Audi A3 ve Seat Leon'larla birlikte tam 300.000 aracın bu problem nedeniyle geri çağırılabileceğini söylüyor. Volkswagen ise Reuters'a yaptığı açıklamada, yalnızca 46 Golf'ün tamire ihtiyacı olduğunu ve Audi ya da Seat'ların bu sorundan etkilenmediğini ifade etti.
1881 - 193∞
Bu problem İstanbul Park'ta çalışırken yaptığımız testlerde Fiat Doblo'da vardı. Slalom parkurunda direksiyon yetişemiyordu yüksek hızlarda ağırlaşıyordu. Bununla aynı problem gibi.
adam servo kapalıysa böyle durumlar olabiliyor demiş direksiyon sistemi bozuk dememişki... hangi elektrikli direksiyon sistemini kapatsan aynı tepkiyi verirki....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
çok doğal bu ülkeye ilk adam akıllı giren marka almanlar ve ağır bir hegomonyaları var..
bir ara avrupa fordlara bile alman denilirdi.. o zamanlar kötü çocuk fransızlardı japonlar zaten almanların olmadığı segmentlerde satıyorlardı o yüzden kimse onlara laf etmiyordu..
koreliler geldi bu sefer fransızlar biraz yırttı yeni kötü çocuk koreliler oldu..
birde yazık 20 -25 yaşında gencecik arkadaşlardaki o at gözlüğü sabit fikiri görüyorumya üzücü..
yarın öbürgün çinliler cherysi gelly si adam gibi giriş yapsın ki onlar çok sağlam giricekler arkalarında çin devleti var işe ticari bakmıyorlar kar zarar olarak görmüyorlar mevzuyu..
onlar girdimi bu sefer koreliler yırtıcak kötü çocuk onlar olucak..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Videoda deneyen adam, aracin elektrikli direksiyon sisteminde ariza varken denemis ve elektrikli bir destek olmadan direksiyonu cevirmekte zorlandigi icin boyle bir yorumda bulunmus olabilir, biri lutfen kendisine ariza isigi yanan arac ile geyik testi yapmamasi gerektigini hatirlatsin.
ABS lambasi yanan aracla fren testi yapip "kizakliyor rezalet" demekten zerre farki yok su yapilanin. Aptal olmak lazim boyle bir test yapmak icin.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Abi ışık yanan araçla deneme konusunda haklısın bile bile lades,
ama fabia da başıma geldi, ışık falan yanmamasına rağmen bi anda direksiyon inanılmaz sertleşiyordu. Yani çalışmıyorken çevirmeye çalıştığında nasıl sertse öyle, insan bi afallıyor. Tehlikeli bi durum. Bi de o durumda bir yere yanaşmaya çalışmak tam işkence araba bildiğin bedford kamyonlar gibi oluyor![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
arasokakta dümdüz giden bir hyundai accent taksinin direksiyon kitlemesi sonucu kaldırıma çarpıp takla attığını götmüştüm. sanırım hyundai'nin tüm modellerinde direksiyonda sıkıntı var
komançero garage
Ama söyle bir durum var farzedin ki otobanda 120 lira seyrediyorsunuz birden ışık yandı ve yola bi hayvan atladı sonuç olarak Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Bunun illa bi çözümü olması lazım yani bu şekilde mi seyretmeye devam edicez ?
Önceden Pro Ceed vardı su an Ceed SW var, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Geyik testinin de kralını yapmışımdır defalarca![]()
Ben böyle birşeyi Fiat Puntoda yasamıstım, elektrikli city direksiyondan dolayı.
Allahtan hızım düsüktü kontrol altına alabilmiştim arabayı.
Kısacası bu Hyundai Kia sorunundan cok o tarz direksiyon kutuları, sistemleriyle alakalı.
ben Berkan'ın arabada denemiştim marttaki körfez günü gecesinde, Nişantaşı'na doğru JumboAli'yi almaya giderken, aç koy oturt kontra ver şeklinde.. Hem de virajlı yerdeydik, kıçı gelsin diye yaptım ama böyle bir durum söz konusu olmadı.
Bence biraz *** at izi kalsın politikası da var gibi geldi ama bilmiyorum, kaç yıl oldu neredeyse kasa değişecek, şimdi mi ortaya çıktı bu sorun?
edit @
Şu ilk paragrafta yazdığımda böyle bişey gerçekleşmiş olsaydı zaten Berkan pert parası alıyodu bugünlerde
Benim Corolla'da da elektrikli hidrolik direksiyon mevcut, Toyota'nın Cve D sınıfta kullandığı ilk elektrikli direksiyonu hatta, 8.5 senedir yaptırmadığım şebeklik kalmadı arabaya. Gık demedi, ancak akü bitmeye yaklaşınca arıza yakıp taş kesilmese de direksiyonda hafif bir sertleşme söz konusu oluyor. Zaten 1 güne kalmıyor ondan sonra akü bitmiş oluyor, 2 kez bitirdim![]()
Zaten önyargısı olan insanlara bu tür videolar tuz biber oluyor birde, nasıl açıklanırsa açıklansın görüntü akılda kalır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)