User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
141 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Hyundai İ30 Geyik Testi Faciası

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUĞRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet i30 sahibiyim, binlerce tl para verip aldığım araca biri çıkıp resmi kanıtı olmadan b.k atmaya çalışıyorsa celallenirimde herbişey ederimde doğal olarak..

Diğeri 20 yaşında ergen onun yorumlarını bende iplemedim..

Ama hala sorun sorun diyip duruyorsun asıl sorun mevzuyu anlamaman, aslında böyle bir sorunun olmadığı videoda arızalı bir araçla test yaptıkları v.s v.s
    binlerce lira para verip almış olduğunuz aracınızın kronik bir hatası olmayacak diye kesin birşey varmı? yok..

zaten hyundai'nin kendine özgü bir çizgiside yok genelde hep japonlardan kopyalayıp araç üretiyorlar.

bari teknolojilerinide doğru düzgün alabilseler.

honda senelerdir EPS kullanıyor daha sorun çıkaran civic görmedim.
    2.0T FSI

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Valla istiyorsan milyonlarca lira ver beni ilgilendirmiyor, başkalarına fanatik fanatik diyorsunuz, kendiniz en ufak şeyde celalleniyorsunuz. Ben neden boklayım i30'u ne çıkarım var da boklucam bana ne..

Milletin işi gücü yok i30'u boklucak hay Allahım mantığa bak.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    binlerce lira para verip almış olduğunuz aracınızın kronik bir hatası olmayacak diye kesin birşey varmı? yok..

zaten hyundai'nin kendine özgü bir çizgiside yok genelde hep japonlardan kopyalayıp araç üretiyorlar.

kronik hata diyorsunuzda, Türkiye sınırlarında bu tarz bir sorunu yaşayıpta kayıtlara geçen tek bir kişi yokken nasılda kronikleştirebiliyorsunuz olayı hiç anlamıyorum..

teknolojilerinde ne gibi bir eksik gördünüz? sahibi olupta yıllarca kullanıp sorunlarmı yaşadınız?

bahsettiğiniz hondanın 2 katı kadar donanımına sahip bir araç.. hondaları bırakında donanımsızlıktan sorunuda olmasın be..

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hyundai markasını ciddi anlamda sevmem fakat videoyu komik buldum. Çünkü içeriden çekimde direksiyondaki adam ciddi anlamda bir acemi gibi hareket ediyor. yani tam senkronlu bir video olsa aniden sola kırıp sağa kontra yaparken ufak bir ekranda da adamın o anki görüntüsü olsa video inandırıcı olabilir.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla istiyorsan milyonlarca lira ver beni ilgilendirmiyor, başkalarına fanatik fanatik diyorsunuz, kendiniz en ufak şeyde celalleniyorsunuz. Ben neden boklayım i30'u ne çıkarım var da boklucam bana ne..

Milletin işi gücü yok i30'u boklucak hay Allahım mantığa bak.

evet işin gücün yokki adı üstünde geyik videosunu sorunmuş gibi paylaşıyorsun.. Verdiğim milyonlar beni ilgilendiriyor ve elinde geçerli kanıtı olmadan eleştirenlerde ilgi odağım oluyor, benim hiçbirzaman belli bir markaya fanatikliğim olmadı çünkü hemen hemen bir çok markaya sahip oldum ve belli bir marka takıntım yoktur, mantıksal yaklaşırım herzaman.. O video daki aracın arızalı olduğu iddaa edildiği halde bu nasıl bir sorundur nasıl olcak nasıl çözülcek tarzı konuyu devam ettiriyorsun işte bu da b.klamaya girer arkadaşım..

Öyle insanlar varki daha EPS nin ne olduğunu bilmiyorlardır bile, eminim izledikleri videoda i30 ların direksiyonları şöyle böyle gibisinden cahilce yorumlara sebebiyet verebileceklerdir.. Ki şuan bu topicte bile böyle gerice yorumlar dönmüş, Tr'de ort. 3 yıldır piyasada olan araçta şimdiye kadar hiç böyle bir sorunun yaşanmaması, bilinmemesi ve şimdi 1 geyik videosunda kronik sorun olarak algılanması bile tuhaf..

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    404 Not Found diyor
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu açtığında rav4 vardı, yazarken typer oldu otomobillerimiz kısmı...
    :d:d:d:d:d
    .

huncherry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUĞRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet işin gücün yokki adı üstünde geyik videosunu sorunmuş gibi paylaşıyorsun.. Verdiğim milyonlar beni ilgilendiriyor ve elinde geçerli kanıtı olmadan eleştirenlerde ilgi odağım oluyor, benim hiçbirzaman belli bir markaya fanatikliğim olmadı çünkü hemen hemen bir çok markaya sahip oldum ve belli bir marka takıntım yoktur, mantıksal yaklaşırım herzaman.. O video daki aracın arızalı olduğu iddaa edildiği halde bu nasıl bir sorundur nasıl olcak nasıl çözülcek tarzı konuyu devam ettiriyorsun işte bu da b.klamaya girer arkadaşım..

Öyle insanlar varki daha EPS nin ne olduğunu bilmiyorlardır bile, eminim izledikleri videoda i30 ların direksiyonları şöyle böyle gibisinden cahilce yorumlara sebebiyet verebileceklerdir.. Ki şuan bu topicte bile böyle gerice yorumlar dönmüş, Tr'de ort. 3 yıldır piyasada olan araçta şimdiye kadar hiç böyle bir sorunun yaşanmaması, bilinmemesi ve şimdi 1 geyik videosunda kronik sorun olarak algılanması bile tuhaf..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bu kadar büyütülcek bişey yokki ortada.
    eger bir sorun varsa cozecek / cozum bulacak olan bizler degiliz.
    sorunun kaynagını vidyoyu izleyerek bulacak da degiliz.
    ee? niye tartısıyoruz ki o zaman? eger bu bi kronik problemse hangi marka olursa olsun görmezden gelmez, hyundai de gelmicektir.

hyundai'ye karsı sahip oldgumuz on yargıyı ben, türk üretici firmalara karsı gosterilen on yargıya benzetiyorum ben. bir turk markası, hangi sektorde olursa olsun, dunyada bi on yargıya sahip. peki bunu bizler dogru buluyormuyuz, tabiki hayır... güzel ürünler ortaya koyan türk markalarımız var mı, tabiki var..

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereğinden fazla tehlikeli.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    lk mesajla son mesajları okuyosunuz heralde. hala kronik diyosunuz neyin kroniği olsa olsa üretimsel hata sorundur bunda facia vahimet ıvır zıvırla ne alakası var.

en ufak civatasına kadar ortak iki araç hyundai kiada bir ton insan var hiçmi birine bişey olmadıda şansa bu test yapan abiyi buldu bu olay.

hyundai firmasını basit goruyosnuz adamların nerdese en ufak kolu otomotiv bukadar boktan sebepten adlarını niye lekeletsinler.avmlerdeki cogu yürüyen merdivenler, yapılar ve meşhur 3. köprümüzüde hyundai yapıyor mesela onada güvenmessiniz artık

_____

su videoyuda koyiyim madem yoldan geçen alealde bir adam değil

vw ceosu 2011 yeni i30

http://www.mynet.com/video/reklamlar...irken-1448837/
    1881 - 193

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten kronigin anlamı bilinse bu durumda kullanılmaz.

Kronik: süreğen, uzun süredir çözüm getirilemeyen.

Kaynak: TDK

Ama Tr'de ön yargı zirve özellikle i30 konusunda. Şu airbagları açılmayan i30 vs. Benim arkadaşım aynı kasayla yaptı, açıldı. Demek ki genel bir sorun değil, bu kadar çok satılan araçlar, illa ki sorun olacak. Bunu bütün markayı karalamak için kullanmak gayet saçma bir durum.
    Sizler tercih etmeyebilirsiniz bir markayı, yapılan saçma yorumlarla para verenlerin araçlarını kötülemek, itin poposuna sokmak kusura bakmasın da kimsenin hakkı değil.
    Instagram: mutusgarage

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İtina ile sorun çıkarttırılır.

Burada da bir araçta sorun olmuş olması, bu sorunu kronik yapmaz, ne olduğu belli olmayan bir videodan komple marka b.klamak ta hoş değil.

Sorunu oluşturup karalamak bir müşürü yerinden çıkartmak kadar kolay

Not, ne honda he hyundai'm oldu. 2sinede fazlasıyla mesafeliyim

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Honda direksiyon yüzünden yarım milyondan fazla aracı geri çağırmış bi firma. Verilecek son örneği verdin cidden.

Honda recalling over 570,000 Accord sedans for power steering issue - Autoblog

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni arabalar bakalım 3-4 sene sonra ne olucak...

belki şuanda kronik değil ama patır patır dökülmeye başlayınca sorunlar baş gösterince kronik olucak.

açıkcası ben hyundai'ye karşıyım, antipati oluşuturuyor bende. Mazda emek versin okadar araç yapsın 3-5 değişiklikle üzerine hyundai logosu koysun aracın adını değiştirsin sonra piyasaya sürsün. valla kimse kusura bakmasın arkadaş bana göre hyundai emek hırsızı bir firmadır.

Korede doğru düzgün japon arabası yok neden? adamlar kıskançlığından ülkesine japon arabası sokmadığı gibi çin misali japon araçlarını kopyalıyorlar.

kore gitsin telefon yapsın, otomobil yapamıyorlar.
    2.0T FSI

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni arabalar bakalım 3-4 sene sonra ne olucak...

belki şuanda kronik değil ama patır patır dökülmeye başlayınca sorunlar baş gösterince kronik olucak.

açıkcası ben hyundai'ye karşıyım, antipati oluşuturuyor bende. Mazda emek versin okadar araç yapsın 3-5 değişiklikle üzerine hyundai logosu koysun aracın adını değiştirsin sonra piyasaya sürsün. valla kimse kusura bakmasın arkadaş bana göre hyundai emek hırsızı bir firmadır.

Korede doğru düzgün japon arabası yok neden? adamlar kıskançlığından ülkesine japon arabası sokmadığı gibi çin misali japon araçlarını kopyalıyorlar.

kore gitsin telefon yapsın, otomobil yapamıyorlar.
    Kusura bakmayın da (yada bakın bana ne) arkası boş yorumlar yapıyorsunuz Mazda konusunda herhangi bir şey söylemiyorum, arkası boş olmasın diye.

Kore de japon aracı olmamasını/az olmasını kıskançlığa bağlamanız gerçekten komik olmuş

Geçmişte Japonya Kore'nin güzel çıkış yakalayan bütün firmalarına el koymuş, Korelileri belkide köle sıfatında tutmuş bir devlet. (Takriben 2.Dünya savaşı zamanları)
    Japonun/japon aracının korede sevilmemesi gayette normal.

Ha bide sizin sorunsuz eds ye sahip civicin arızasına eds arızasına dair 250bin sonuç çıkıyor google da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın da (yada bakın bana ne) arkası boş yorumlar yapıyorsunuz Mazda konusunda herhangi bir şey söylemiyorum, arkası boş olmasın diye.

Kore de japon aracı olmamasını/az olmasını kıskançlığa bağlamanız gerçekten komik olmuş

Geçmişte Japonya Kore'nin güzel çıkış yakalayan bütün firmalarına el koymuş, Korelileri belkide köle sıfatında tutmuş bir devlet. (Takriben 2.Dünya savaşı zamanları)
    Japonun/japon aracının korede sevilmemesi gayette normal.

Ha bide sizin sorunsuz eds ye sahip civicin arızasına eds arızasına dair 250bin sonuç çıkıyor google da
    yani diyosunki japonya kore sayesinde ayakta..

korenin kıskaçlığını japonlardan çaldıkları yada özendikleri dış görünüme bağlıyorum. bunu bana başka türlü nasıl açıklayabilirsin? adamlardaki mantık, "biz araçlarımızı japonunkilere benzetelim hatta bire bir kopyasını yapalım vatandaşımız japon almak yerine yerli alsın"

dünya devi toyota'da zamanında araçlarını çağırdı hemde yok olma pahasına. bakalım hyundai bunu yapabilcekmi... ben çağırmadı diye bişey demedim, sorun görmedim dedim. sorun olmuşsada geri çağırmış adam gibi.
    2.0T FSI

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani diyosunki japonya kore sayesinde ayakta..

korenin kıskaçlığını japonlardan çaldıkları yada özendikleri dış görünüme bağlıyorum. bunu bana başka türlü nasıl açıklayabilirsin? adamlardaki mantık, "biz araçlarımızı japonunkilere benzetelim hatta bire bir kopyasını yapalım vatandaşımız japon almak yerine yerli alsın"

dünya devi toyota'da zamanında araçlarını çağırdı hemde yok olma pahasına. bakalım hyundai bunu yapabilcekmi... ben çağırmadı diye bişey demedim, sorun görmedim dedim. sorun olmuşsada geri çağırmış adam gibi.
    Patron helal olsun. O kadar fanatiksin ki sana ne desek boş, mutlaka kendine göre çekiyorsun.

Honda arabaları hatalardan dolayıp toplamış benzin döküp yakıyor yazsak helal olsun aslanlarıma paraya kıymış mazot yerine benzin almışlar yazacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patron helal olsun. O kadar fanatiksin ki sana ne desek boş, mutlaka kendine göre çekiyorsun.

Honda arabaları hatalardan dolayıp toplamış benzin döküp yakıyor yazsak helal olsun aslanlarıma paraya kıymış mazot yerine benzin almışlar yazacaksın.
    benim hondam yok, tam tersi benim aracıma rakipler o yüzden pek sevmemde. kendimi bildim bileli renocuyum ama renonunda boktan bi marka olduğunu biliyorum. yani ben hiç fanatik değilim. sonuçta teneke parçaları sadece hyundai'ye özgün bir tasarımı olmadığı için sıcak değilim.
    2.0T FSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)