hyundanin tek kapısı vardı integraya benzeyen bulamadım.
bunlarında tarihçesini merak ediyorum..
hyundanin tek kapısı vardı integraya benzeyen bulamadım.
bunlarında tarihçesini merak ediyorum..
2.0T FSI
benzerlik olması kopyalanıyor anlamına gelmiyorkı boşuna tartışıyoruz burda
cerato 2008 sonu makyajlandı civic de o donem ki cerato accent era tabanlı bir tasarım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Cevap veren oldumu bilmiyorum konuya ortadan daldım direkt.
Öncelikle ilk gelen 2012 model golf7'lerde su alma sorunu var,serviste bununla ilgili bildirimde var.Klima hortumunun değişmesi ile sorun düzeliyor.Tabi çok az sorun yaşayan olduğu için duymanız zor.
Gelelim videoya,izledim ve kanım dondu gerçekten.Bir an kendimi gerçek hayatta bu olayı yaşamış gibi hissettim.Açıklama gelicektir Hyundaiden bence
koca mercedeste sonatan calmıs vallahi
enazından bilinen gerçek vwde. 7 cıkalı nekadar olduki
2.5 3 senelik i30da noldugu belli olmayan elamanın birinin kimdi nedir napar gercekligi tartısılcak yanlı yada yansız bir videosu için astınız kestiniz arızayı kronikleştiriniz bile e yuh ben nediyim daha.
koskoca vw ceosu kaliyeti kabul etmş saskınlık icinde kalmıs biz itin g.tune sokalım ama olurmu
çok merak ediyorum ciddide soruyom bu begenmeyen kalitesiz bulan kagıt dahi diyip atıp tutan arkadaslar arasından kullanan icine binen inceleyen kaç kişi.
1881 - 193∞
yabancı bloglarda konusuda vardı Mercedes inspired by the Hyundai Sonata NF? falan diye..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hyundai özellikle kuzey amerika pazarında çok başarılı şu anda. Tasarımları benzer olabilir ama bir Çin replikası otomobil gibi düşünmek yanlış.
Adamlar satış rakamları olarak ilk 5 te mutlaka.
Genesis Coupe ile GT86 benzetilmiş önceki sayfalarda, Genesis coupe daha önce piyasaya çıktı eleştiri yaparken araştırarak yapmak lazım. Şimdi GT86 Genesis Coupe'den mi çalmış oluyor tasarımını?
Son zamanda motor teknolojisi olarakta baya ilerlediler, gün geçtikçe japonlara daha da yaklaşıyorlar benim görüşüm.
Ben size şöyle özetliyeyim, ki 95 ten beri ailesinde Toyota bulunan 97 den beri sahip olan birisiyim.
Hyundai, Toyota'nın tam olarak 90'lı yıllardaki çıkışını yakaladı. Eğer iyi kullanırsa - nasıl Toyota ae101 lerin sağlamlığı, uzun ömürlülüğü, sorunsuzluğu ile o imajı oturttu, Hyundai de o imajı yerleştirebilirse -ki bence yerleştirdi, bu tarz ufak tefek şeyler her markada var, olabiliyor teknolojinin getirisi diyelim- dünyada ilk sıraya oturmaması için hiçbir engel yok.
Hyundai bazı insanları bu kadar hırslandırdıysa, demek ki başarılı bir marka
her markada sorun çıkabilir tabi ki, ama bir videoya güvenmek ne kadar doğru
hyundaının era modellerındede çok kısıden duymuştum dıreksıyon sıkıntısını, i30 modelındede sanırım aynı problem devam edıyor bu da hyundaının kalıtesının ne derecede oldugunu bellı edıyor
@akıncı; era modelinde duyduğun direksiyon sıkıntısıyla, bu konuda bahsi geçen i30'daki sıkıntının aynı olup olmadığını dahi bilmiyorsun. hyundai kalitesini nasıl anladın buradan yola çıkarak?
2000'lerin başında mercedes'in sbc frenlerinde kronik sorun vardı. buradan yola çıkarak da mercedes'in kalitesini anlayabiliriz o halde? diğer yandan toyota birkaç sene önce, ölümlü kazalara dahi sebebiyet veren gaz pedalındaki sorun yüzünden binlerce aracını geri çağırmıştı. toyota kalitesiz mi oldu şimdi?
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
hiç aklma gelmezdi bigün forumda
vw mercedes hyundai çatışması cıkacağı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Görüntü olarak bir araç gözümüzde kalite kavramı çağrıştırmıyor olabilir. Ancak araçla ilgili sorun konusu bulunca saldırmak sanki *** atma çabası gibi duruyor bakınca. Sonra savunuluyor aslında çok güzel siz yanlış yaklaşıyorsunuz diye. Benim için hala aynı fiyatlarla rakip değil.
1.6 astra yada 308 parasına i30 almam , tanıdıklarıma da aldırmam. Bu konuyla alakası da yoktur yani. Satış rakamları , pazar payı artışı , marka değeri yükselişi aracı alırken bana o an baktığım aracı olduğundan güzel göstermez. Hatları itibari ile hala aynı yere sahiptir gözümde..
-Fırat
Amma *** attınız Hyundai'ye... biraz ufkunuzu açıp araştırın... özellikle avrupada ve almanyadaki TÜV sorunsuzluk testlerini bu aralar takip edin.. Hyundai 3 senedir açık ara en sorunsuz marka TÜV'ün değerlendirmelerine göre... mazda honda toyota mercedes bile artık hyundainin gerisinde sorunsuzluk konusunda... inanmıyorsanız araştırın... böyle birileri video paylaştı diye yada hyundai'yi 20 sene önceki hyundai sanan arkadaşlar bırakın şu alman japon fanatikliğini... şurada yazılanlar arasında tek katılacağım konu hyundai'nin tasarım çizgisi 5 para etmez bana göre çünkü belli bir çizgisi yok her modeli ayrı bir gezegen... alman otomobilleri gibi belli bir çizgisi yok.. golf bile 40 yıldır aynı gövde tipindeyken accent 10 senede 20 kere kasa değişiyor hepside birbirinden farklı... + yine belirteceğim direksiyon sistemi çalışmayan ışığı yanık arabanın testini hangi arabada yapsanız bu tip tepkiler verecektir....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)