DARk bitti 2. Sezon beklemedeyiz, altred carbon 5. Bolume geldim baya iyi bi dizi tavsiye ederim.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Aslinda ingilizcem çoğu arkadaşıma göre iyi akıcı konuşabiliyor yazabiliyor ve okuduğumu dinlediğimi %80 anlayabiliyorum ama bı Türk gibibelli bir süreden sonra (karşılıklı sohbet değilse) iş duyulani Türkçeye çevirmeye dönüyor bunu yenmem lazım bu sebepten istiyorum birazda tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Kafanda Türkçeye çevirip sonra onu Türkçeden İngilizceye çevirmeyi bıraktığın an iş tamamdırBunu yapmak hem yoruyor insanı hemde akıcı konuşmanın önüne geçiyor. Ingilizce izleyip ingilizce alt yazı okursan müthiş faydasını görürsün. O an duyup anlayamadığın (aksan sebebiyle) kelimeyi alt yazıdan çözersin
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
The walkind dead sezon arası başladı, d-smart abonelik kapattım ordan izliyodum önceden. İnternette de yok dizi. İzleyebileceğim biyer varmıdır bildiğiniz heryerden kaldırılmış durumda telif hakkı yüzünden
Van helsing'i bitirdim, aşırı saçma geldi ama yine de boş zamanlarda izlemeye ideal, sarıyor gibi. Bakalım 3. sezon gelecek mi![]()
end of the fucking world
mini dizi, çerezlik kısa kısa bölümler sevenler için güzel. konusu da gayet iyi tavsiye ederim
Seyretmeyen varsa mükemmel bir dizi şiddetle tavsiye YouTube
netflix'de Ghost wars diye bir diziye başladım,böyle gerilim korku filmi severler için![]()
médiocrité partout
dark guzel gayet. biraz kafa yordu iliskiler resmen cukurdan beterdi
2. sezon kafa yormaya devam eder yine ama izlenir.
Altered carbon gelecekten bahsediyor 1 sezon 10 bolum çıtır hafta sonunda bitirmelik. Olaylar cok karisik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)