9 gündür Kuveytte iş gezisindeydim izleyemedim tavsiye ettiklerimiherkes bitirmiş
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
@XoR
Homeland başladı altyazı yok. El at abi
Dirty Money 6 bölümlük bir mini dizi.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
dark 7 bölümdeyim beynim yanmak üzere ark yapmaya basladı![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
La Casa De Papel'den sonra ne izlesem diye düşünürken kuzenimin tavsiyesi üzerine Black Mirror'a başladım. 4.sezondayım. Çok değişik bir tarz dizi, her bölüm birbirinden bağımsız ve kaliteli. Başlamayanlara tavsiye ederim.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Son bölüme geldim bugün de hani sırf sonunu merak ettiğimden.. Bölümler ilerledikçe uzattıkça uzatmak için gereksiz duygusal sahneler boş muhabbetler vs Türk dizisi gibi atlaya atlaya izlemeye başladım. İlk defa yabancı bir dizide sıkıldım açıkçası.Çok boş vaktiniz varsa izlenebilir yoksa hakikaten "ne diziymiş bee izleyelim bakalım" diye merak ederek başlamıştım ben de
Stranger Things bitti yeni sezonu beklicez, La Casa De Papel ilk iki bölüm izlenimim şuan için iyi ilerliyor.
Geldi gönlümün sultanı;
Ash vs Evil Dead 3.Sezon 1.Bolum - DiziBOX
popüler dizileri ingilizce altyazı izleyeceğim bir platform biliyor musunuz ? bir şeyler arattım ama çıkmadı ingilizcemi geliştirmek adına izlediğim bir yol yoksa Türkçe altyazıda kitap okuyormuş gibi hissediyorum ve olaylar kaçıyor.
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Netflix'de var sanırım Ingilizce dil ve Ingilizce alt yazı seçeneği.
Çok faydasını görürsün geliştirmek adına. 1999'da dil eğitimi için Ingilterede yaşarken yeni nesil bilmez pek ama Teletex diye bir hadise vardıteletex aracılığı ile TV'de izlediğim neyse alt yazısı Ingilizce olarak veriliyordu. Sürekli ingilizce alt yazılı olarak izliyordum çok faydası olmuştu özellikle FCE sınavında
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)