Game of trons izliyorum suan 1 ay oncr basladim 5. Sezon 4. Bolumdeyim, bitmese keske diyorum sms dona yaklastim
Bitirdikten sonra walking dead e baslayacagim hayirlisi bakalim.
Arrowu tamamen izlemiş biri olarak tek yorumum 3. sezon başladı dizi bitti. Bir dizide filmde aksiyon varsa bolca kan vahşet olmalı ilk sezon fena deildi sonra yok öldürmeye tövbe ettim suçlu gebertmicem ayağına yattı karakter öldü. Bnz: daredevil gördüğüm en mükemmel aksiyon dizi adamlar aksiyonun kanın vahşetin gerçeğin dibine dibine vuruyor her sezon. Punisher dizisi çıksın dcnin bütün o saçma sapan dizilerini bitirecek flash arrowda dahil.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Tarihine tam bakmadan bir kaç bölüm seyrettim Dizimag trendlerde 3.sırada idi. Bu ara izlenecek dizi kalmadı yeni arayışlar içerisindeyim devam edeyim o zaman
Anladım hocam sağ olun,bir kaç bölüm bitirdim tam anlamıyla ne oluyor ne bitiyor farkında değildim. İzlemeye devam edeyim dediğiniz gibi olursa çok iyi artık bu tür sağlam diziler bulamıyorum![]()
Çeyrek Mühendis
valla müdürün karısını öldürmelerini istedikleri sahnede, sherlock kafasına dayar silahı diye bekledim , işi çözer diye.
ama gitti 3-4 bulmacada dayadı silahı kafaya.
tat vermedi sonra.
Konu 16 sayfa olduğu için şu an okuyamadım hepsini, yazıldımı bilmiyorum ama "suits" izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim. Harvey reis ve Donna başkan ile bir alfa erkeğininin duruşunu ve altın kadın profilini anlatmak için tez yazılabilecek düzeyde sosyal sunum yapılmış gibi dizi karakterlerine sahip bir yapım.
///M Rulez...
Türk dizilerinde
leyla ile mecnun,
behzat ç,
işler güçler ilk 3'ü oynar bana kalırsa.
Diğer taraftan bu üç diziyi sevmiş kesim için "beş kardeş" diye 13 bölümlük bir dizi var. 3. bölümden itibaren gülmenin ötesi bir boyutta mizah anlayışı var dizinin. Şiddetle tavsiye ederim.
///M Rulez...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)