neflıx ılk ay gayet guzel ucretsızdı dedım ne guzel ben kullanmaya devam edeyım 15tl oderım ama sonra gordum kı fılmler 480p formatında olunca ıptal ettırdım bılgınıze
neflıx ılk ay gayet guzel ucretsızdı dedım ne guzel ben kullanmaya devam edeyım 15tl oderım ama sonra gordum kı fılmler 480p formatında olunca ıptal ettırdım bılgınıze
1. Sezon 1. bölümden itibaren izleyin. Ama öncesinde tabii ki Ash i tanımak için kült filmler olan seriyi izlemekte fayda var;
Evil Dead Series - IMDb
The Story of God with Morgan Freeman izlemenizi tavsiye ederim, gayet akıcı güzel bir mini dizi.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Peaky Blinders 4. sezonu da bitirdim. İzleyecek bir dizi aranıyor.
Yine 1920'li yıllara ait güzel dizi var mı![]()
şu sıralar bilim kurgu olarak neredeyse bütün kaliteli olan dizileri tükettiğimizden Timeless izlemeye başladık. Başlarda biraz çiğ gelsede sardı gidiyor. Onun dışında Adventure timeizliyoruz.
74 model sehpa...
Friends yerine keşke Shameless'a başlasaydın çok daha keyifli. Heyecanla 9. sezonu bekliyorum@CloudGrey
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
"Boardwalk Empire" çok iyi bir dizi, zaten genel hikaye ve birçok karakter(mafya ve politikacılar) o dönemde yaşananlar.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)