Gecen sene benim is yerindeki elemana denk gelmis etlik ayvali da. Sabah 10 tl vermis ama ne var ne yok posete doldurmus almis uc bes tane parfum vs vs![]()
Gecen sene benim is yerindeki elemana denk gelmis etlik ayvali da. Sabah 10 tl vermis ama ne var ne yok posete doldurmus almis uc bes tane parfum vs vs![]()
Birde havaalanı personeliyim. Zor durumda kaldım çok ucuz parfümlerim var die yanınıza yanaşan gri clio var. Aynı eleman farklı 2 arabamla denk geldi. 35 plakaydı sanırım clio. Aynı acıtasyon, çakma parfümleri orj die ayak üstü itelemeye çalışıor arabadan inmeden. Konya yolu.
RACE WERKS
bu eleman bana gecenın 3 unde susurlukta denk geldı. 2 lokma yedırtmedı oturdu masaya anlattı anlattı ıyı tamam alalım dedık parfumlerı cıkarttı poset bende kalabılır mı dıyınce uyandım ıseduty free posetıydı.
aynı eleman ıstanbuldan donerken ferıbotta denk geldı. gencecık adamlar ıs guc kosturcagına ıtlık pesındelere
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
istanbulda havaalanına girmeden kenarda köşede bekleyenlere salca oluyorlar.
bitanesi yürüyerek geldi tıkladı camı azcık actım geldi anlattı anlattı abi gümrükte calısıyorm kartım kılım yünüm, olm dedim git baska arabaya bnde gümrükte calısıyorm yok aprondan aldım geri sokamam bunlar falan 3-4 dk anlattı o arada traffic race oynurumbende almıcam napsan nefesini tüketiosn bosuna dedim kızdı gitti
.
2 dakika sonra telefonla konusurken soluma siyah grande puntoyla geldi camı ac diyo telefnu gosterdim 2-3 kerede acmayınca eeh dedi gitti buda. kodumun salakları hepside eli yüzü düzgün tiplerdi kolay yoldan itlik pesindeler hep
1881 - 193∞
Yeni aldığım elektroşok cihazını denemek lazım...
yaratıcılıkta ve ibnelikte sınır tanımıyor itler.dikkatli olmakta fayda var.
RACE WERKS
bu işin en tehlikelisi yol kenarında bekleyen 3 kadın 1i yaşlı.
hastayız v.s. ayağına insanları dolandırıp gasp ediyorlar
ve hastane yakınlarında yer alıyorlar bi anda yola atlayıp annem cok hasta şuraya götürelm v.s. diyerekden olaya giriyorlar. insanlık hali bi cok kişi düşüyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Zaten azıcık güven vardı insanlara karşı, artık onu da alacaklar..
Bundan sonra kimseye durmamak lazım..
Hani geçtim hepsini böyle kanı bozuklar, vermedik diye canımıza, malımıza bile kast eder.. :S
1 ay kadar önce AŞTİ yolunda denk geldim, hatun 'bunu dün de gördüm' deyince 155 i aradım hemen ihbar ettim...
O parfum satmaya çalışanlar sanırım yazının icadından beri var. Artık salak diye bakıyorlar kendilerine![]()
Ama bu yeni yöntem yolun ortasında sizi can havliyle durdurmaya calışması tam bir serefsizlik. Cidden yardıma ihtiyacı olan birisi olsa imkanı yok yardım alamaz.
Umarım polisler ihbarları degerlendirip gereğini yapar.
Ankaralılar olarak toplanın incek yoluna doğru gidin abaklım önünüze böyle birşey çıkıyormu
Çıkarsa eğer sizede gün doğmuş olur bütün hırsınızı alırsınız
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Böyle insanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara içimizden gelse de yardım edemiyoruz ya,en çok bu koyuyor işte..
Dün bana keciorende bi dallama yaptı aynı şeyi yolun ortasında değişik degisik hareketler yapıyordu frene asıldım durdum napıyorsun kardeşim sen dedim araba bozuk yardım etsene dedi tipinde meymenet yoktu çocuğun arabada gri passattı on plakası yoktu bi sktr git ben tamircimiyim lan dedim ve uzaklaştım arkamdan el kol yaptı ama sıradaki arabaya denedi aynadan gördüğüme göre. Bence bunlarda onlardan olabilir
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Istanbuldada cok uzun suredir hamile kadin numarasi yapiyolar. Kadinin biri yola firliyo acil yardim hastaneye gitmemiz gerek diye ( yardim istedikleri yerde hastanelere yurume 1.5 2 dakka surecek yer) arka taraftada sozde hamile kadinla ona yardim eden yamakçısı. Inanmayin he he diyin el sallayarak gecin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)