Yaratıcılıkta son nokta. :D
Printable View
Yaratıcılıkta son nokta. :D
o para dilenenler simdide hundayi beyaz getz ile anadolu bulvarini eskisehiryoluna baglayan altgecitte kaza susu ile arac durdurmaya calisiyor cocugun tipi tam at hirsizi
yolda kaldım para ver mantığı zaten saçma,gel götüreyim benzin almaya vs de yani.parayla mı yürüyor bu araba
Bir ara istanbulda da vardı bunlar ama çok hasılat yapamadılar anlaşılan..
Konya yolu incek tarafında inşallah denk gelirim şerefsizlere ;)
Dün bilkent dönüşünde denk geldim aracın rengini hatırlamıyorm ama aracın yanında oturan bir kadın vardı ne oluyor diye yavaşladığımı görünce bahsettiğiniz arkadaş arabanın üstüne üstüne geldi pezevenk ezdirecek nerdeyse kendini.İyi ki durmamışım gerçekten yardıma ihtiyacı var sanar verirdim.
Bahsi geçen yerlerde hep yolumun üstü ama hiç denk gelmedim daha, gelirsem güzel bi ayar veririm :)
Daha iğrenç bir şeklini anlatayım arkadaşımın başına gelen,bebek te tek başına giderken yolun sağında 2 tane düzgün giyimli 25-30 yaşlarında kadın ve yanlarında da yaslı bir kadın var,kadınlar el kol hareketleriyle durdurmaya çalışıyorlar araçları,bu garipte duruyor..kadınlar diyor ki halamız birden rahatsızlandı,bizi acil hastaneye götür Allah rızası için..buraya kadar klasik hikaye zaten..bu da almış bunları arabaya sevaptır diye,biraz gittikten sonra kadınlar diyor ki eğer bize 1000 lira vermezsen camı açıp imdat diye bağırırız,polise de bizi taciz etti,kaçırmaya kalktı deriz,hayatın kayar diyorlar..araba da 525 xdrive,lüks araç görünce rakamı da yüksek tuttular muhtemelen,arkadaşımda yeni nişanlanmış,korkuyor başım derde girecek diye,al takke ver külah 300 lira vermişte inip gitmişler yeni avlar aramak için..dikkat edin arkadaşlar,şerefsiz çok gerçekten de
En iyisi aslında toplanıp tek tek avlamak bunları. Yada gel birader al sana para deyip yüzüne gözüne biber gazını sıkıp bulaşmadan devam etmek. Konuyu okumasam benide dolandırırlardı şerefsizler. Gel de şimdi yardıma ihtiyacı olana güvenip dur.
Maltepe sahile dadanmış farklı bir türü, elinde bi şeffaf dosya var dosyanın içi para dolu valilik izniyle görme engelliler için yardım topluyoruz falan gevelemeye başladı. Polisi arayacağımı söyleyince söylene söylene terk etti alanı.
Ya facedeki arkadaş techi iyi takip edip direkt kopyala yapıştır yapıyor ya da grubun sahibi bu sayfanın başına birebir aynı yorumu yazan yusufcan_k
hergün yenisi türüyor bahçeşehirde bıktım vallahi.
şimdi yeni modaları bahçeşehirde cumartesi pazar gölete fotograf cektirmek için gelen gelin arabalarının önüne atlamak .doğurup dogurup buraya atıyolar heralde piçlerini. ufak ufak 6-7 tane velet üşüsüyolar arabaya ezilme pahasına zarfda zarf diye. zarfı atıyolar boş görürse ana avrat dümdüz gidiyo bide piçler.
okadar salaklar ki bide arabayla gecerken ucuyo lan düşürdün cimlere zarfı dedim daha zarf lafını duydu alayı kosmaya kalktı olmayan zarfın pesine cimlere :D
Ben de geçenlerde etilerden gayrettepeye çıkarken bi dayıya denk geldim, yolun ortasında köpük saçıyodu ağzından yardım istiyodu. Durdum, yanımdaki arkadaş bas oğlum dolandırıcı bunlar dedi. Adamda da aklım kaldı ama büyük ihtimal o da dolandırıcıydı. Şerefsiz olmuş millet, belli olmuyo ki kim yardıma muhtaç kim değil.
Bana bir kere değişik bi versiyonu denk geldi, yanımdaki arkadaş benzer bir tipi daha önce de görmüş. Şöyle ki;
Fransız olduğunu iddia eden ve kolay bir aksanla İngilizce konuşan, orta yaşlı, tarz bi amca çantasının çalındığını, pasaportu vs. her şeyinin gittiğini iddia ediyor. Para dileniyor.
Bay bay diyip geçmiştim. :)
Muhtemelen ayni kisilerle bebek te bende karsilastim, annemi hastaneden cikarttik eve gotururmusun muhabbeti yaptilar, Allah dan oralarda buyudum bebekte yakinlarda hastane olmadigini biliyorum, yakinlarda hastane yok kimi kandiriyosunuz sikayet edicem sizi dedim, birden iyilesti hasta annesi uzaklastilar, ardindan 155 i aradim ama bi ise yaramismidir bilemem.