Yahu ben buna da denk geldim bende yardim etmedim. Bu isin tam asli astari nedir cok gercekci duruyordu ? Yani kopuk olayi ile nasil bir dolandiricilik olabilirki ?
Printable View
millet bulmuş geçinmenin yolunu biz boşuna okucaz diye uğraşıyoruz :D:D
şaka bi yana umarım cezalandırılırlar en kısa sürede
Yok artık ya ağzım açık okudum resmen, kimin ihtiyacı var kim zor durumda hiçbirşey yapamıcaz bu şerefsizler yüzünden. Ankara ekibi bir polisiye filmi çekse ya bunlara. Kamera kydı suçüstü vs falan.
Geçen akşam benimde başıma geldi yalnız antares alt yolda ki BP benzinlikteydim, tam benzin aldım ilerliyodum ki gençten bir arkadaş "-arabamızın benzini bitti allah rızası için yardım edermisin yolda kaldık" felan yaptı bende son paramla benzin aldım hayırlı akşamlar diyip devam etmiştim.
Eğer bu bahsedilen kişinin üstünde gri bişeyler varsa bugün sabah trafik vakti incek yolu Ahlatlıbel civarında gördüm. Geçtikten sonra dank etti ama yolun kenarında milleti durdurmaya çalışıyodu.
La 2 gün önce Posta işleme merkezinden keçiören'e giden yolda, solda GATAyı gördüğünüzde gördüm bu kırmızı arabayla tipi. Bana da el etti, acelem vardı durmamıştım.
Valla bu işi yapanlar çok son 1-2 aydır..Etlik Bp'de bu elemanlardan bolca var.Abi kaldık yardım et falan gaz bitti para yok vs.. Şahin, eski mercedeslerle para istiyorlar.Arabaları benzinlik dışına çekiyolar. Birine 2-3 lira vermiştim bozuk bu kadar diye sonra baktım peşinden başkası..Diğer gün başkası.Bir de gelip arabanın kapısını falan açıyo hani cama falan tıklatmak da yok.Özgüvenleri yüksek..Meslek edinmişler..Elemanlar da hep at hırsızı tipli..
inş o araç ile beraber denk gelir gerçekten madur olanları ayırt edemiyoruz şerefsizler
Aynı mevzu bugün Akköprü migrosun koçtaş tarafındaki açık otoparkında başıma geldi. 2 tane düzgün giyimli 25-30 yaşlarında 2 kişi yanıma yaklaştı. Ellerinde bir anahtar üstünde bozuk 4-5 tl bana gösteriyorlar. Dedikleri de şu " arabamızın benzini bitti karşıda petrolün orda duruyor paramız çıkışmadı 3-5 tl yardım edebilirmisiniz? İsterseniz arabanın yanına gidebiliriz falan dediler" benimde sinirli günüme denk geldiler. Bu numaralar bayatladı artık yemiyor insanlar dedim. Adamın verdiği cevap valla yiyen var. Bunlar bu kadar yüzsüz şerefsiz olmuşlar. Herkes dikkatli olsun.
bir kaç ay önce akşam saatlerinde meşrutiyetin girişinin biraz üstünde caddede 4lü yanık 20dk felan bekledim, ayrı ayrı 3 kişi geldi doğuluyum otobüs param yok açım diye. resmen çete olarak çalışıyorlar
Kırmızı hyundaiyi görmeyen kalmamış.. bende anadolu bulvarında gördüm, durdurmak istedi durmadım
bu kadar millet denk gelmişte,hiç mi polis denk gelmemiş.bunlar devamlı burda hayırdır diye
Bugün baya sağlam çevirme vardı incek çayyolu civarları.ama polisten uyanık oldukları için bugün mesai yapmamışlardır