Çin bizden 100 yıl ileride. Bunlarda yakalarlar yakında. Bunlar ilerledikçe biz geri gitmeye çalışıyoruz.
IN BOOST WE TRUST
benim yakın arkadaslarımdan biride osmanbeyde tekstilci etiyopyadan cok musteri geliyor cebinde canlı dolar alıyor gidiyor.hatta bizde bu yaz sonunda bir çıkarma yapmayı dusunuyorduk merak ettiklerimi sorarım size özelden.
güney afrika beyaz afrikadır zaten yada öyleydi şimdi değil artık.. daha 1990 lılara kadar merkeze siyahilerin inmesi bile yasaktı ancak evlerde temizlik hizmet için çalışan özel izin kartlı siyahi insanlar merkeze girebiliyordu onlarda belli bir saate kadar.. şimdi kalkmış herkes eşit ama bu seferde işsiz siyahlar her yeri doldurmuş suç oranında patlama olmuş. bu sefer siyahlar beyaz zenginleri öldürüyor gasp ediyorlarmış..
etiyopya da harar kenti var. ordaki insanlar kendilerini osmanlı olarak görür ve osmanlı soyundan geldiklerini idda ederler.. birde etiyopyadaki insanlar tam kara siyah değil sarımsı .. zaten etiyopyanın anlamı sarı yüzlü insanların ülkesi .. kahve kültrünün doğduğu yerdir eskiden kaliteli kahveler etiyopyadan gelirmiş birde nil nehrinin %80 i kaynağı etipyopyadadır ama en ufak bir kullanım hakkı yoktur zamanında yaptıkları anlaşmalardan ötürü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bikac kez G..Afrikaya gittim, suc orani oyle yuksekki gece sokaklar bombos, evler hep yuksek duvar ve kapisinda koruma olacak sekilde yapilmis. Guvenlik problemli yani
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Sahinin değere binmiş olmasi beni sevindirdi
Geçen bi japonun tr de vtec fiyatini duydugundaki sevinci yaşattı bana![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)