Onu yakala ve kafasını egsoza sok launch kontrol yap bak bi daha saldırıyo mu piç :D
Printable View
Onu yakala ve kafasını egsoza sok launch kontrol yap bak bi daha saldırıyo mu piç :D
200 yıl filan yaşıyorlarmış diye biliyorum. O zaman ohhoo dededen toruna kadar kin tutar bu hayvanlar :D.
Huyuna gitmek lazım :D
http://i.hizliresim.com/nPdMVV.jpg
Kan çıkması lazım son çare bu gibi :)
ya onun kan ya sizin :D
Harun çare sac ekimi bence
Bunlar hep 106 Maxi yi sattin diye oluyo :)
Çekirdek kola tamam bekliyorum :D bu konu tutar :)
çok kinci oluyo bunlar a.q . vur gitsin abi birinin gözüne falan zarar verir bellimi olur.
Şimdi anlamadığım şu bu hayvan kin tuttuğu kişiyi unutmuyorsa şapka taktığını anlamazmı :) sadece merak ettiğim için sordum dalga geçmek icin değil yanlış anlaşılmasın :)
Kargalar muhteşem akıllı hayvanlar.. bizim yazlıkta 30 40tane var her sabah sitenin içindkei kedileri taciz ediyorlar hahaha kedi kavgalarında kedileri gaza getirip dürtmeler vs... en kralı ise havuz başında çıkan kedi kavgasında kedileri havuza düşürüp 10 15 tane karga gülüyormuş gibi arkalarından bağırdılar falan çok piç hayvanlar her eve lazım kısacası :D
senin durumuna gelirsek hacı sen evden çıkma :D göze vs saldırmıyorlar ama kafaya veya esneye şaplak atma huyları var ibnelerin :D
kargalar kin besleyen hayvanlardır ve ömürleri çok uzun. belki farkında olmadan yuvasına yada yavrusuna filan zarar vermiş olabilirsiniz.tüfekle vurmayı düşünüyorsanız bence dikkatli olun 1 taneyi öldürcem derken belki 20 tanesi size düşman oalbilir.tenhada tek başınayken sıkıştırmanız lazım :D
şemsiye her türlü işe yarar hocam açık kapalı farketmez :D arkadaşın bağ evinde başımıza gelmişti böyle bi olay. kıyamamıştık tabi vurmaya. şemsiye açıkken bazen saldırmıyordu saldırdığında şemsiyeyim off moduna alıp bizde saldırıyorduk :D ama çok pis ses çıkartıyor yaaa karga cırak cırak dönüyor etrafımızda. sonra zamanla kayboldu.
Genellikle yuvasını bozan ve yavrusuna zarar vermeye çalışan kişilere bunu yapar.
Geçmişte kesin.birşey olmuş peder senden saklıyor :)
Aşiret gibiler sakın oldurmeyin istiklal savasi gibi 1 ölür 1000 doğarız kafaları yaşıyor bu kargalar :)
Bizim bahçedede bir tane var,ara ara kuzenime saldırıyor...
Sürü halindeler ama gidiyor içlerinden biri kuzeni buluyor :) Tehlikeli hayvanlar :D
Şaka, bir yana kimse ciddi degildir ,öldürmek için .Beslenmesi için yardimci olursaniz bu iyi niyet gosterisi karsisinda konu kapanir gibi geliyor .Muhtemelen yuva veya benzeri bir konuda sizden zarar görmüs .Sahsen yasadigim karga olayinda Kadiköy de yürurken 1 kac adim onume oyle bir kemik dusurduler ki aylarca hastanede kalabilir ve ölebilirdim .Amaci ise kirabilmek tabi yukardan atarak .Dedigim gibi kolay beslenmesini saglarsaniz çozulur .
Öldürmek yapacağınız en kötü şey olur derdiniz birken 20 olabilir. Çok pislik hayvanlar evinizi sattırırlar. Bu kadar sardıysa senin peder istemeden de olsa canını yakmıştır. En iyisi peder kargaya göstererek ceviz fındık fıstık yiyebileceği şeyler versin belki gönlünü alır :D:D
Allah kolaylık versin bizim arkadaşda taşlamış yaralamış birtanesini çocuk evden çıkamaz olmuştu en son üniversiteyi kazandı gitti kurtuldu hala tatillerde falan arada denk geldimi pislik yapıyorlar. Eve gitmek istemiyo adam. Yanlız saç ekimi filan kurtarmıyabilir. Bizim eleman lise zamanı kısa saç tüysüz bişeydi şimdi saç uzattı sakal bıraktı yinede tanıyo hayvanlar ki bu mevzu 5-6 senelik.