Bunun birebir aynısını sanırım ::)
BU HAYATTAN ÇEKMEDİ KARGALARDAN ÇEKTİĞİ KADAR - HürriyetTV Haber
Printable View
Bunun birebir aynısını sanırım ::)
BU HAYATTAN ÇEKMEDİ KARGALARDAN ÇEKTİĞİ KADAR - HürriyetTV Haber
hocam bizde o zaman neler neler yaptık hayvana olayı tatlıya bağlayabilmek için ama taktımı takıyo pzvnk.tamam yuvası vardı ama bi zararımız olmamıştı hayvana kesinlikle vurmadık bile.zaten bağ evinde en azından 11 tane köpeğimiz var. artık sadece köpekleri beslemek için gider olduk o zamanda bile kara kara düşünüyorduk nasıl giricez eve diye. kimse hayvanlara zarar vermek istemez ama karga bu hayattan soğutuyo.neler yapılabilinir kolay beslenmesi için bildiğiniz bir yöntem var mı ?
Bi sabah duşa girdim girmeden öncede odanın camını açık bırakmıstım catı katında yasıyorum.Dustan cıktım odaya bi girdim benim yatagın üstünde 7-8 tane karga.Hemen cıkardım bornozu pat pat vurmaya başladım yataga dogru hepsi cıktı 1 tane ...... hariç :D Köşe kapmaca oynadık en son bornozla onuda yakaladım.Attım terastan asagıya (Bornoz hariç) :D O gün bu gündür her sabah ezanı ile birlikte camı tıklatıp sanki kalk o...... der gibi beni taciz ediyor :D Camı açınca kacıp pis pis bana bakıyor. Çözümünü bulana karganın basına ödül koyucam belediye seferber oldu bizim kargayla ile ilgili :D
Yorumlar çok fena :D
Geçenlerde bizim köpekle birlikte bizde gittik ama 1 tane değil bariz 20 tane falan vardı ipneler benim kpeğin etrafında üstünde uçmaya başlamışlar bahçede tırstım aldım içeri açmı kalmışlar napmışllar bayada yakınındalardı.
Not: karga diyince paylaşmak istedim :D
bi arkadaşımı hastanelik etmişlerdi kargalar, sahilde bir anda 6 7 tane karga saldırmış çocuğa, yere düşmüş kafasını yüzünü falan baya bi yaralamışlardı, harbi sıkıntılı hayvanlar bunlar :D
Bu meretlerin baykuşla derdi varmış.Baykuş bunları avlayabiliyor. Baykuş besleyelim diyeceğim de bir tanesi işe yaramaz.
bir de yavruları tatlı oluyormuş bunların. :)
http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...91e976b42b.jpg
Yavru kediyi parcaladiklarini ogrendiimden beri kargalara bakisim degisti
yorumlara yarıldım ama :D
harbiden hayvandaki de nasıl bi işsizlik ki seni takp ediyo kin tutuyo.
Benimde başıma gelmişti. Küçükken çocuk aklı yavru karga yakalamıştım sonra kutuda beslemeye çalışıp seviyordum. Neyse baktım olmuyor bıraktım sokağa bu salak kuş gidip kapalı bodrum katın demirinin içinden aşağıya düştü gece gündüz mahalleyi kargalar bastı sokağa inip sokakta bir yukarı bir aşağı yürüyüp çatıdan gözcülük yapıyorlardı neyse ki bir kaç güne kendisi çıktı galiba ve gittiler.
aynı problem benim bahçedede oluyordu 9 lu otomatikle temizlik yaptım artık değil karga bahçeye serçe bile gelmiyor