User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
81 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç satışında yanlışlık

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noterden satışı yaptınız mı? Yaptıysanız hukuken başvuracağı tek yol dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunma olur ki buradan da bir sonuç alamaz. Sizin vicdanınız rahatsa gerisini takmayın kafanıza.
    men dakka dukka.

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dua etsin böyle bir olayla karşılaşmış feleğin çemberinden geçmiş tekna executive alsaydı sonradan öğrenseydi intihar ederdi herhalde

DoguErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noterden satışı yaptınız mı? Yaptıysanız hukuken başvuracağı tek yol dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunma olur ki buradan da bir sonuç alamaz. Sizin vicdanınız rahatsa gerisini takmayın kafanıza.
    Satışı yaptık perşembe günü bugün arıyor böyle böyle diyor.
    Bende kesinlikle isteyerek yada kandırmak için yapılan bir şey olmadığını anlatıyorum ama kafi boşa anlatıyorum tabi.
    Ya ben deri döşemesiz,cam tavansız modeli sana nasıl bunlar varmış gibi satabilirim ki, el insaf ve böyle bir yazım çizimde yok donanımlarda işaretli değil bir yerden öğrenip beni aradı işte.

Kayınpederim az önce konuşmuş tekrar. Hala sizin damat kandırdı diyormuş desin dursun artık benim içim rahat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu donanımların farkı bin lira mı şaka gibi
    ...

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kopardım kar diyooo baksanıza...............
    gariban 106 gti....

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sıkıntı yapılacak bir durum yok. adamın kendi hakim olması gereken bir konu bu senin değil.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donanım özelliklerini ve teknik özelliklerini "0" km araç aldığınız bayide satış temsilcisi bile tam hakim olamayabiliyor çok kez yaşadım,yaşamışsınızdır.
    Yani özetle hadisin ordan bi pok olmaz kendi bilecekti..

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam tavan ve deri döşemeyi ayırt edemiyorsa bence bi göz doktoruna gitsin alan kişi.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoguErdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz hafta kayınpederime ait olan Nissan qashqai tekna benzinli aracını sattım.
    Fakat ***** sitede ben bu aracı bilmediğimden dolayı sadece isim olarak Nissan qashqai tekna executive paket olarak yazdım. Fakat araç tekna paketmiş bugün aracı sattığımız kişi bizi aradığında öğrendik.
    Sattığım kişi siz beni kandırdınız araç bu paket tekna executive paket değilmiş teknaymış dedi. Beni 1000 tl zarara uğrattınız bu farkı istiyorum diyor.
    Bende kendisine dedim ki adınız yazarken soyadınızı yanlış yazabilirsiniz ya işte öyle bir hatam olmuş kusura bakmayın eğer arabada mekanik bir problem var yada söylediğim şeyler harici bir şey varsa başım üstüne karşılayayım dedim ki arabada nokta hata ,hasar, boya ,mekanik sıkıntı yok.
    Aradaki paket farkında tavan rayı, deri döşeme, hız sabitleme,cam tavan, start-stop özelliği ve koltuk ısıtma varmış ki ben bunların hiç birini işaretlemedim yada yazmadım kişi de bunu gördü zaten fiyatı uygun olduğu için bizim aracı seçmiş.
    Anladığım kadarıyla etrafındaki arkadaş veya akrabası bunu biraz gazlamış kazıklandın vs. diye.
    Sonuç olarak dava açacağım,parayı size haram ederim gibi söylemlerde bulundu.
    Bu amcamız bir yaptırımda bulunabilir mi ?

Bu arada araç boyasız Nissan Qashqai tekna paket 113k de 2. sahibinden bir araç 39k tl ye sattım kendisine ve adam inanmasa da ben aracı tekna executive diye hatırlıyordum. Benim bence tek hatam bu ve ben gayet güzel dille özrümü diledim.

Nissan Qashqai 1.5 dCi Tekna İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da

Siz iyilik yapıp uygun fiyat yazmışsınız. Bu piyasa için yapmanız gereken, aracınızla muadil olan 45bin mi, benim ki daha temiz + 3bin olmalıydı.

En olmadı, aracınızı iade alın aynı paradan. Yanlış anlaşılma olmuş diye, sonra boyalı değişenli fiyatından değil de, piyasından satınız.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bişey yapamaz noter satışında herseyi onayladını ve bildiğini belirtir. komik bir vaka olmuş kesinlikle bişey koparamaz sizden hayırlı olsun

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-sahibinden sitesinde eksik bir dolu model ve donanım var. bazılarının adı bile yok.
    2-diğer arkadaşların da dediği gibi noter sözleşmesinde aracı bu şekilde görüp beğendiği, parasını peşin olarak ödediği... şeklinde ibareler mevcut.

Öncelikle sizin doğru kriterleri girmeniz lazımdı. ancak göründüğü kadarıyla aracınız kendi piyasasının da altındaysa pekte yapılacak bir şey yok. ama bundan da önce insanın aldığı aracı bilmesi, en azından opsiyonlarını öğrenmesi gerekir.
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam o donanımlar 1000 lira değerinde falan değil . Kafasına göre söylemiş zaten rakamı . Ayrıca siz aracı alırken farketmediniz mi bu donanımları diye sormadınız mı ? 4 gün oturduktan sonra mı aklına gelmiş koltuğun deri olmadığı ilk bakışta cam tavan belli eder arkadaşların yazdığı gibi

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adami arayin 1000 lira eksik rakama arabayi geri alirim diyin
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GET açsaydınız keşke ) Böyle saçmalık mı olur yahu, hiç bir şey çıkmaz bunun altından merak etmeyin. İnsanlık hali kategori seçerken yanlışlık yapmışsınız ki her gün onlarca yanıltıcı ilan açılıyor araçlar satılıyor. adam dream hondaya elegance kategorisinde ilan açıp satıyor....
    FOR US BY US

[/CENTER]

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay başımıza geldi arkadşın getzi ilana koyduk 4 airbag v.s. işaretlemişiz. kasten değil adam geldi abi bunda yok dedi utandık adam gebzeden geliyordu dedik yol paranı verelim yada fiyatan düselim arabayı diye anlasmıstık. ama bu adam cok iyimiş al git bide opsiyonlar airbag gibide değil koca koca opsiyonlar uyanıkmıs bana kalırsa sizdeki iyi niyeti görmüş diye düşünüyorum
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alan adam mal bence senlik bisey yok abi 39 milyar parayi veren adam o arabayi didik didik eder özelliklerini bilir f16 falan yazsaydin ucak mi aldım sanacakmış ??
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

DoguErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nissan Qashqai 1.5 dCi Tekna İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da

Siz iyilik yapıp uygun fiyat yazmışsınız. Bu piyasa için yapmanız gereken, aracınızla muadil olan 45bin mi, benim ki daha temiz + 3bin olmalıydı.

En olmadı, aracınızı iade alın aynı paradan. Yanlış anlaşılma olmuş diye, sonra boyalı değişenli fiyatından değil de, piyasından satınız.
    sıfır Qashqai ye kaparo verdik yoksa kayınpeder alırdı geri hiç gelemez böyle şeylere.
    Benim anladığım bir şey var bu adamı kim gazladıysa çok iyi gazlamış.
    Hayrını görsün kazsız belasız binsin inşallah

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet uygun bir fiyata satmışsınız.
    Bence sizde dava açın uyguna aldığı için.

Görmeden bakmadan alırsa ne ala, sadece yazıya itibar ederse sorun olur.
    Ama anladığım kadarıyla gelmiş bakmış ve almış.

admiral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noterde araci bu sekilde gordum begendim diye imzayi atti sonucta, hicbir hak iddaa edemez. baksaymis,baktirsaymis. iciniz rahat olsun., ona da gecmis olsun. bir dahaki sefere agzini degil gözünü açar. sakın üzmeyin kendinizi
    Kendini bil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)