Eğer vergisi vs tam ödendiyse aradaki 60.000eu nereye gittiği koduğum derler adama.
Burada CEO nun dediği bana çok ama çok komik geldi yukarıda ki yazıyı o yüzden alıntı yaptım.
Fabrikadan bu arabalar; bu grey market bu distirbütör çıkışlı satılacak diye ayrılmıyor sonuçta.Araç Türkiye'ye geldiğinde distirbütör paşa paşa o aracın parçalarını önceden tedarik etme ve stoklama zorunluluğunda.Kaldı ki ülkemizde bu şekilde stokta ürünümüz var gösterip elinde bulundurmayan herhangi bir sorunda x marka kargo sirketi ile direk tedariğini sağlanıyor.
Ceo'nun cümlesinin bir yeri haklı evet Grey market araçlar parça tedarik konusunda
garantiye girmez veya örneğin borusana gittiğinde 2. 3. sıradan işlem görürler parça tedari öncelik garantili araçlarındır.Fakat buda o araçların hatalı olduğunu örtmez.Aynı sorun 3 araçta gözüktüğü zaman ana firmaya yazı geçilir araçların testleri istenir.
Bence bu dava olumlu yönde sonuçlanacak.
ps: yazdıklarımı kimseden duyup yazmadım bizim şirketimiz x ve y marka japon otomobilin Türkiye'de dış aksam yedek parça ve aksesuar tedariğini yapıyoruz.
Aynı şeyleri sürekli görüyoruz.
Büyük konuşmak istemem ama bu İngilizlerden Massey Ferguson dışında araç alınmaz
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
gecen baktim guzel bi vouge ulan 320 bin euro diyolar !!! lafi acilmisken soliym munasip yerlerine soksunlar o arabayi hayvan oglu hayvanlar 320 bin euro olurmu lan bi jip !! alamadim *** atam bari..zaten bi haltada benzemiyodu![]()
Borusan kendi sattigi araca adam akilli hizmet vermiyor. Grey markete yetisemez, 1000 liralik arizaya 6bin istemek demekki boyle birsey offff cok celiskili bu ceo lar
o vurun abaliya arabasi,cimento ve binimum fidan gubre agac tasimak icin x5 i sattim simdi yeni bi essenk ariyoruzailecenek urperiyoruz fiyatlari gorunce..kac gecedir yatagimda agliyorum..bizim niye jeepimiz yok baba diyorum..adam cevap veremiyo..mahcup bir sekilde bana bakiyo ve kosarak odadan cikiyo..anama kac para lan bir jiip diye haykirdigini duydum..sanirim bugun yarin alirim
![]()
![]()
bu arada neden olduğunu şimdi söyleyemiyeceğim ama borusana da dolandırcılık davası açılıyor.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
laaa anlamayin zaten..ben bi *** anlamadimki sen anliyasincikicam bi karadenizli abi abi vardi onun gibi kendi arabami yapicam..bu fiyatlar ne la bole
adamin kare koku iste..nasil pislik bir memeleket sen dusun..landrovera bile gider yapiyoz..de keske landrover da bizi kaideye alaydi iyidi ..zira kendi kendimize atar pek hos durmuyo![]()
haberlerde izledim dün.Umarım kazanır haklı davasını aracıda gördüm kabul edilemez bir hata
What Goes Around,Goes Around
grey market veya bayi çıkışlı olması önemli değil aynı fabrikadan çıkış yapmış aynı banttan inmiş araçlar. Buna örnek apple verilebilir yurtdışından aldığımız cihazlarımızı zorluda değiştirmedik mi?
veya forumda bir arkadaş yazmıştı ispanya italya yada fransa idi hatırlayamadım oda orada değişmiş.bence borusanda bakmak zorunda bu ulkenın distribütör ü bakıma geldiği zaman niye bakım yapıyplar o zaman iiii....ler
AS GARAJ APO
hahahahaha
2001 senmesinde bizim bir alışverişimizde yaptıkları hataların belgeleri hala duruyor. Çalışanlar hep tanıdık vasıtası ile işe girdiklerinden yaptıkları hatalar yenilir yutulur şeyler değil. bizler efendilik ettikde çok canlarını yakmadık.
o belgeler hala duruyor isteyene verebilirim..
grey marketden almasalar sanki işi çözeceklermiş gibi konuşmuyorlarmı o zaman insan sinir oluyor.
eğer adam haklı çıkarsa sağlam olan land roverler bile trafikte gezemeyecek. adamın kafası çalışıyormuş.. piyasada land rover satışı yasaklanırsa ithalatçı artık ne isim ile sokar onları acaba?
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
sorayım engin abiye belgeler işine yararmı.
bu arada antalya ya geldim kerim abi haftaya dönücem görüşelim ..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Neden satan galeriye dava acilmiyor? Yaptirsin arabayi galeri..
Fatura kesilmiyor mu? Resmi degil mi is?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)