User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: İngiliz otomotiv devi Land Rover'a "araç toplatma" talebi

Yeşil R53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde nusterileri nin indirimleri var zengin musterilerinin daha cok siraan kullanicinin hic indirimi yok. Adamina gore muamele var

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    grey market ötv eksik ödense bile bu borusanı veya başka firmayı ilgilendirmez devleti ilgilendirir yani ben 1TL'ye de alsam fabrika sorunluysa araçla ilgilenmek zorundalar
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun. Beyefendiyi tvde izledim, aklima iki soru takildi birincisi aldigi aracin gercekten sifir oldugundan hic suphelendimi? Kimsenin gunahini almayalim ama belki bu araca binildi sanziman arizasi oldu ve derme catma disarida yapilip dusuk km olmasi sebebiyle km sifirlanip satildi ve serviste herhangi bir kaydi olmadigi icin sasi nodan bile cikmadi? Cunku bmw marka sifir km olarak uygun fiyatli diye grey market alinan arac ayni bu sekilde kisa surede sanziman arizasi yapiyor ve almanya ile gorusme sonucu aracin ilk bakimina yurt disinda girdigi ortaya cikiyor. Boyle bir durumda o arac yetkili servise girmeseydi kimse anlayamazdi. Boyle bir durumu nasil ispatlayabilirler ? 7 arac diye belirtti ancak hepsinin sorunlari birebir aynu degil ve acaba borusan cikisli araclarda ayni bu arizadan kac arac gelmis? Ikincisi, beyefendi istinye subesiydi tam hatirlamiyorum araci servise cektirdim aracimi geri vermediler orada zorla tuttular dedi. Boyle bir durumda yuruyemeyecek durumda arizali araci tutmayip ne yapabilirlerdi veya ne kadar sure arac orada tutulmus ve bir servis bir araci nasil zorla tutmus onu merak ettim aciklayabilirseniz sevinirim cunku tvde aracin zorla tutuldugu sureyi belirtmedi orayi tam anlayamadim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)