User Tag List

Sayfa 16/45 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
842 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ver kurtul

edit:

beyler dağılın boşmuşuz kendisi ingiliz kraliyet ailesi soyundan geldiği için 900 tllik n3 icinmi boyle yapıyosunuza geldi. kıcını siliyor zaten kendisi 200lüklere

ayrıca Alper abi görmesin senin gibi çok dolu birini kapasite fazlası doldurusa sıkıntı olur
    o ne demek la ram yetmedi error verio mavi ekran açıcam biraz sonra.
    IN BOOST WE TRUST

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zengınlık nasıl bısey ya bende olabılırmıyım acaba bigün

Ben zenginim fakirim demedim kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz neden neyse nedeni ortada dillendirmeye gerek yok yalnız herseyı gectım artık postları okuyup gülerek eğleniyorum düşünün artık işim vardı çektim arabayı caddeye bayrampaşada hem oturup yemek yiyorum hemde elımde tablet bakınıyorum ne var ne yok dıye ama baya eğlenceli düşün artık ...

Arkadaşım malı alıp parasını vericem diyorum bak ama şimdi makina ile alakalı son kez yazıcam bu makina olayı kapansın eğleniriz yine

Şimdi telefonu ben eğer çin malı ise ki öyle diyen güvendiğim 2 kişi var aradılar tamam alıcam o benim ayıbım neden benim ayıbım ben verdim cihazı anlamam fazla bilenler bilir anlayanlarda çin malı dedi ama şöyle bir durum var çin malı olduğunu düşünerek Samsung'un buna fatura kesmiş yurt dışında samsung'un replika mağazası falan mı var yada böyle birşey nasl yapılabiliyor çünkü aynı yerden alınmış iphone var 5S onda tık yok 5S Gold modeli 32 GB onda tık yok ve 1750 TL ye verdim siteden adamda kutulu beyaz modeli adam kullanıyo tık yok ama bu Samsung neden böyle ben ona takıldım arıcam onlar konuşucam yazık bende hemen hemen 800 TL para verdim daha doğrusu ben almadım annem aldı getirdi bi kaç bişey daha getirdim fotoğraf makinası ps4 sonra telefon pc falan tabi bazıları daha sonra kargo ile geldi neyse kadın yani annemde anlamaz oda orda baktım aldım diyor

Samsung böle bişey yapıp kendını rezıl etme var mı fikri olan
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    271.mesajda enallta abi arkadas bossunuz demiş sitedekilere o acıdan dedim görme sıkıntı olmasın diye

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o ne demek la ram yetmedi error verio mavi ekran açıcam biraz sonra.
    1881 - 193

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben zenginim fakirim demedim kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz neden neyse nedeni ortada dillendirmeye gerek yok yalnız herseyı gectım artık postları okuyup gülerek eğleniyorum düşünün artık işim vardı çektim arabayı caddeye bayrampaşada hem oturup yemek yiyorum hemde elımde tablet bakınıyorum ne var ne yok dıye ama baya eğlenceli düşün artık ...

Arkadaşım malı alıp parasını vericem diyorum bak ama şimdi makina ile alakalı son kez yazıcam bu makina olayı kapansın eğleniriz yine

Şimdi telefonu ben eğer çin malı ise ki öyle diyen güvendiğim 2 kişi var aradılar tamam alıcam o benim ayıbım neden benim ayıbım ben verdim cihazı anlamam fazla bilenler bilir anlayanlarda çin malı dedi ama şöyle bir durum var çin malı olduğunu düşünerek Samsung'un buna fatura kesmiş yurt dışında samsung'un replika mağazası falan mı var yada böyle birşey nasl yapılabiliyor çünkü aynı yerden alınmış iphone var 5S onda tık yok 5S Gold modeli 32 GB onda tık yok ve 1750 TL ye verdim siteden adamda kutulu beyaz modeli adam kullanıyo tık yok ama bu Samsung neden böyle ben ona takıldım arıcam onlar konuşucam yazık bende hemen hemen 800 TL para verdim daha doğrusu ben almadım annem aldı getirdi bi kaç bişey daha getirdim fotoğraf makinası ps4 sonra telefon pc falan tabi bazıları daha sonra kargo ile geldi neyse kadın yani annemde anlamaz oda orda baktım aldım diyor

Nereden hangi siteden yaptın alışverişi? Şu dediğine inanmak için siparişinin caps'ini alıp buraya koyarsan belki insanlar da seni sallamaya başlarlar tekrardan?
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özgür67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende note3 kullanıyorum ve fotodaki telefonun şarz kablosunun ucu böyle değil bilginiz olsun
    aynen iphone 4 lerin ki gibi biraz büyük
    Çeyrek Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    800 tl ye bırak note 3, s3 miniyi anca alırsın .belli al sat yapıcaksın bir araştır piyasayı nedir nedeğildir kaca satarım. senin ticarette fatura kesmelerinde böyleyse vay haline. telefondan anlaman şart değil modelini yazarsın araştırırsn zor değil bukadar

1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence.Mesut sende yiğenine falan ver telefonu cünkü

arkadastan paranı alamazsın.sinir sistemine yazık.aynısı benim başım geldi

arkadaştan iphone 4 aldım 300 lira diye konusştuk silikon kap falan veriyodu onları

istemiyorum 280 lira vericem dedim öyle

verdim.telefon geveyli kullanılmış simlocklu falandı.Tech e konu açıcam dedim.Benden

önce davranıp konu açmış 280 lira vermişim ıvır zıvır beni haksız cıkarmaya dolandırıcı

calısmıs.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Benim konudada Allah kitap havada ucusuyodu.

Dini istismar etmeye gerek yok.

Neyse başımın gözümün sadakası olsun dedim uğraşmadım.

Dur dur şimdi konu duruyo bende pc de kayıtlı halde neyse ben sana 300 dedım sen 280 vermiştin sonra ayrıldıktan sonra ben aramıştım senı nıye eksız verdın dıye cunku sen saymana gerek yok demıstın sonrada aradım açmadın ertesi gün geri dönüş yapmıştın bana geri telefonu açamadım mı simlocklu çıkmışmıydı net hatırlamıyorum sende bana telefonu al geri dedin bende sana sercan senı defalarca aradım nıye acmadın dedım ınkar etmıstın snra sıteye yuklemıstım mesajları ve kayıtları hatırlardım şimdi ama 200 kişi okuyup yazdıysa 195'i senın haksız oldugunu soylemıstı en son sende dogruyu sölemıstın ve konu kapanmıstı.
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çinde Samsung ve apple store larda elden parası cebimde malımı ver diyemezsin. Gidersin mağazaya sana bir kod ve site adresi verirler onunla girersin kredi kartınla alırsın. Sana başka bir kod verir mağazadan da iphone ya da samsungunu o şekilde alırsın. Mağazada çalışanların taklit ürün vermesini engellemek için aldıkları bir güvenliktir o. Yoksa samsung store sana fatura falan kesmez. Ama dandirik bir yere girersin mesela şangayda science and art museum e. her ürünün kalite kalite kopyası olur sana gerçeği diye iteler. bi güzelde orjinalmiş gibi bilgisayarda fatura kesip verir sende harbi gerçekmiş diye alırsın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nereden hangi siteden yaptın alışverişi? Şu dediğine inanmak için siparişinin caps'ini alıp buraya koyarsan belki insanlar da seni sallamaya başlarlar tekrardan?

Yok telefonu bizzat annem aldı yurt dışından pc ve ps4 falan gelmiti yurt dışından ama iphone ve samsung annem getırdı özellıkle ıstemıstım cunku
    Emirhan Altınbay

205 GTi

suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şimdi anlamadığım için soruyorum yurt dışında dediğiniz samsung magazası iphone mu satıyor?

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dur dur şimdi konu duruyo bende pc de kayıtlı halde neyse ben sana 300 dedım sen 280 vermiştin sonra ayrıldıktan sonra ben aramıştım senı nıye eksız verdın dıye cunku sen saymana gerek yok demıstın sonrada aradım açmadın ertesi gün geri dönüş yapmıştın bana geri telefonu açamadım mı simlocklu çıkmışmıydı net hatırlamıyorum sende bana telefonu al geri dedin bende sana sercan senı defalarca aradım nıye acmadın dedım ınkar etmıstın snra sıteye yuklemıstım mesajları ve kayıtları hatırlardım şimdi ama 200 kişi okuyup yazdıysa 195'i senın haksız oldugunu soylemıstı en son sende dogruyu sölemıstın ve konu kapanmıstı.
    ulan yine konuyu acmıyım dedim arayan bendim bu 1
    20 lirayı kesiceğimi kaç kez söyledim bu 2
    Arayıp acmayan sendin bu 3

Senle uğraşcak kadarda zamanım yok buda 4

Herkes nasıl biri oldugunu gördü.Hadi selametle basımın gözümün sadakası olsun ddim ben telefon için.Dahada yazma

Ben dolandırıcıyım 20 lira için dolandırıcılık yaptım.Edebiyat yapma konuda değişmesin sıradaki konu Note3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çinde Samsung ve apple store larda elden parası cebimde malımı ver diyemezsin. Gidersin mağazaya sana bir kod ve site adresi verirler onunla girersin kredi kartınla alırsın. Sana başka bir kod verir mağazadan da iphone ya da samsungunu o şekilde alırsın. Mağazada çalışanların taklit ürün vermesini engellemek için aldıkları bir güvenliktir o. Yoksa samsung store sana fatura falan kesmez. Ama dandirik bir yere girersin mesela şangayda science and art museum e. her ürünün kalite kalite kopyası olur sana gerçeği diye iteler. bi güzelde orjinalmiş gibi bilgisayarda fatura kesip verir sende harbi gerçekmiş diye alırsın.

Yok bu olay öyle değil bizzat samsung faturalıydı yanı nasıl bugun samsungtan alısverıs yapıyoruz da kesıyolar irsalıye gibi ama daha cok kasa fişi değil irsalıye tarzında
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan yine konuyu acmıyım dedim arayan bendim bu 1
    20 lirayı kesiceğimi kaç kez söyledim bu 2
    Arayıp acmayan sendin bu 3

Senle uğraşcak kadarda zamanım yok buda 4

Herkes nasıl biri oldugunu gördü.Hadi selametle basımın gözümün sadakası olsun ddim ben telefon için.Dahada yazma
    Capsler bende duruyo ama kabul etmemıstım ben 300 lıra demıstım ama sen 280 vermstın ve sen bunu kabul etmıstın sıtede yazdıklarınla ıstersen koyım bı bakalım hepımız ne dersın
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesut bu da sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Capsler bende duruyo ama kabul etmemıstım ben 300 lıra demıstım ama sen 280 vermstın ve sen bunu kabul etmıstın sıtede yazdıklarınla ıstersen koyım bı bakalım hepımız ne dersın
    yaw he he sensin şampiyon 280 lira verdim 20sini vermedim sende bana simlocklu telefon verdin.Mutlu oldunmu ? Edebiyat yapıp bide üste cıktın.İstediğini yapabilirsin.benim gocuncak bişeyim yok o zamanda söyledim 200 lirasını ver al telefonu onada yanasmadın.Sen simdi note3 ün faturasını koy.

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sana giren 20 degil millete soktugun 900 ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mesut bu da sana

ya beyler artık uzatmanın bir anlamıda yok geri alıcam dedin yolla adamın parasınıda sende kurtul bizde kurtulalım daha cok debelenicen yoksa
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suprolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi anlamadığım için soruyorum yurt dışında dediğiniz samsung magazası iphone mu satıyor?

Yok bunlar yaa yan yanaydı yada karşı karşıyaydı kadın almış aynı yer degıl bı sorucam sımdı ama tam detaylı
    Emirhan Altınbay

205 GTi

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam adamın parası ver konu kapansın daha ne uzatıyorsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)