Ben zenginim fakirim demedim kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz neden neyse nedeni ortada dillendirmeye gerek yok yalnız herseyı gectım artık postları okuyup gülerek eğleniyorum düşünün artık işim vardı çektim arabayı caddeye bayrampaşada hem oturup yemek yiyorum hemde elımde tablet bakınıyorum ne var ne yok dıye ama baya eğlenceli düşün artık ...
Arkadaşım malı alıp parasını vericem diyorum bak ama şimdi makina ile alakalı son kez yazıcam bu makina olayı kapansın eğleniriz yine
Şimdi telefonu ben eğer çin malı ise ki öyle diyen güvendiğim 2 kişi var aradılar tamam alıcam o benim ayıbım neden benim ayıbım ben verdim cihazı anlamam fazla bilenler bilir anlayanlarda çin malı dedi ama şöyle bir durum var çin malı olduğunu düşünerek Samsung'un buna fatura kesmiş yurt dışında samsung'un replika mağazası falan mı var yada böyle birşey nasl yapılabiliyor çünkü aynı yerden alınmış iphone var 5S onda tık yok 5S Gold modeli 32 GB onda tık yok ve 1750 TL ye verdim siteden adamda kutulu beyaz modeli adam kullanıyo tık yok ama bu Samsung neden böyle ben ona takıldım arıcam onlar konuşucam yazık bende hemen hemen 800 TL para verdim daha doğrusu ben almadım annem aldı getirdi bi kaç bişey daha getirdim fotoğraf makinası ps4 sonra telefon pc falan tabi bazıları daha sonra kargo ile geldi neyse kadın yani annemde anlamaz oda orda baktım aldım diyor
Samsung böle bişey yapıp kendını rezıl etme var mı fikri olan
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
800 tl ye bırak note 3, s3 miniyi anca alırsın .belli al sat yapıcaksın bir araştır piyasayı nedir nedeğildir kaca satarım. senin ticarette fatura kesmelerinde böyleyse vay haline. telefondan anlaman şart değil modelini yazarsın araştırırsn zor değil bukadar
![]()
1881 - 193∞
Dur dur şimdi konu duruyo bende pc de kayıtlı halde neyse ben sana 300 dedım sen 280 vermiştin sonra ayrıldıktan sonra ben aramıştım senı nıye eksız verdın dıye cunku sen saymana gerek yok demıstın sonrada aradım açmadın ertesi gün geri dönüş yapmıştın bana geri telefonu açamadım mı simlocklu çıkmışmıydı net hatırlamıyorum sende bana telefonu al geri dedin bende sana sercan senı defalarca aradım nıye acmadın dedım ınkar etmıstın snra sıteye yuklemıstım mesajları ve kayıtları hatırlardım şimdi ama 200 kişi okuyup yazdıysa 195'i senın haksız oldugunu soylemıstı en son sende dogruyu sölemıstın ve konu kapanmıstı.
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Çinde Samsung ve apple store larda elden parası cebimde malımı ver diyemezsin. Gidersin mağazaya sana bir kod ve site adresi verirler onunla girersin kredi kartınla alırsın. Sana başka bir kod verir mağazadan da iphone ya da samsungunu o şekilde alırsın. Mağazada çalışanların taklit ürün vermesini engellemek için aldıkları bir güvenliktir o. Yoksa samsung store sana fatura falan kesmez. Ama dandirik bir yere girersin mesela şangayda science and art museum e. her ürünün kalite kalite kopyası olur sana gerçeği diye iteler. bi güzelde orjinalmiş gibi bilgisayarda fatura kesip verir sende harbi gerçekmiş diye alırsın.
IN BOOST WE TRUST
Emirhan Altınbay
205 GTi
ulan yine konuyu acmıyım dedim arayan bendim bu 1
20 lirayı kesiceğimi kaç kez söyledim bu 2
Arayıp acmayan sendin bu 3
Senle uğraşcak kadarda zamanım yok buda 4
Herkes nasıl biri oldugunu gördü.Hadi selametle basımın gözümün sadakası olsun ddim ben telefon için.Dahada yazma
Ben dolandırıcıyım 20 lira için dolandırıcılık yaptım.Edebiyat yapma konuda değişmesin sıradaki konu Note3![]()
Emirhan Altınbay
205 GTi
Emirhan Altınbay
205 GTi
yaw he he sensin şampiyon 280 lira verdim 20sini vermedim sende bana simlocklu telefon verdin.Mutlu oldunmu ? Edebiyat yapıp bide üste cıktın.İstediğini yapabilirsin.benim gocuncak bişeyim yok o zamanda söyledim 200 lirasını ver al telefonu onada yanasmadın.Sen simdi note3 ün faturasını koy.
Emirhan Altınbay
205 GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)