olm sen ne kullanıyorsan aynısından ben de istiyorum.
bu kafayı ne sağlıyor sana ?
ne bağımlısısın olm sen ?
çakmak gazı felan mı çekiyorsun napıyorsun ?
Printable View
Paralel techin oyunları bunlar hep :D
Doğru bı tanenız özel mesaj atar karın savcı falan fılan dıye bır tanenız kalkar fotograf koyar dogrumu yatgınız senın namusundan banane senın namusuna laf mı solemısız etmedın mı tamam dedık mal kusurluysa alıcaz kı sıtede guvendıgım 2 adam bana cın malı dedı bende onlarla konustuktan sonra tamam dedım gerı ıade alıcam dedım daha neyı uzatıyorsun
Hala terbiyesızlık yapıyorsun neyı s.kıcen yada s.kebilicen bu yazdıklarını yalvarsam sana yazmassın sımdı guzel oluyo yazdıkların
Sana ınsan gıbı dedık kı konuyu sıl yada uzatmayın kaaptın dıye ağzı gevsek ınsanlar boş boş konusup durdu konuyu bastan sona oku bakalım toplasan kaç kısı edebi ile konuştu 10 kısı anca ve 10 kısıden 7,8 aradı zaten emırhan haksızsın telefon cın malı dye nerden bılıyım telefoncumuyum ben bana gelenı verdım haklıyımdır yada haksızımdır bunun uzerıne konusuruz dolandırmak mevzusuda böyle olmaz dolandırılmak verırsın malı daha bısey konusmazsın ama ben haledıce dıorum neyı uzatıyorsun sen daha
Parayı gönder adamın hesabına sen neyi uzatıyorsun asıl?
Bizi mi kandırcan lan konuyu açan adam gelsin yazsın paramı geri gönderdiler diye inanır gibi yapalım sana o zaman.
ya tamamda ben almıcam vermıcem parasını demıyorum kı ben tamam dedım sabah bak öğlen oldu daha bu konular sabah acılmadan tamam dedım sıtede tane salak karıstırdı ortalıgı kı onlara özeldende yazdım bak kardesım ortalıgı fişeklemeyin konu kapansın diye bıde tamam dedıler 2 sı devam ettı 1 daha yazmadı sağolsun sadece ızlıyo
ka-fa 1500 olm ceaser karıma laf dedi diyosun niye evrenoz a sitem ediyosun çok orjinal adamsın
cük kadar beyninle üstü kapalıda laf carpma o parayı yatarana kadar susan Berkanı siksinler ahanda bukadar net yazdım. kimin edepsizliği varmıs var olan tek şey senin gevşekliğin
Ulan bana alıntı yapıyorsan, benim yazdıklarıma cevap vereceksin. Özel mesaj atan ben değilsem bana alıntı yapıp özel mesaj atana laf etmiceksin. "Karın savcı vs" lafını söyleyen ben değilsem, benden alıntı yapıp cevabında bunu bana demeyeceksin. Fotoğraf koyan ben değilsem, benden alıntı yapıp buna cevap vermeyeceksin. Adam olacaksın, akıllı olacaksın. Kime ne dediğini bilerek konuşacaksın. Senin karınla çocuğunla ilgili laf mı ettik ki bana alıntı yapıp "namuslu geçinirsiniz" vs diyorsun.
Sen gel karşıma bana namussuz vs de görürsün nereyi siktiğimi. Terbiyesizlikmiş, siktir lan. Terbiye adam olana
Teslim Alan da nasıl orijinal olduğunu anlamadı onu da anlamak zor sahteleri bas bas bağırıyor ben sahteyim diye emirhan sende bence ya parayi gönder hemen yada hiç girme bence başka türlü zor çözülür
Kardeşim onur şeref her şeyden önemlidir, 900 lira mı neyse borç harç bul öde. Hata yapmış olabilirsin ancak bunu düzeltmek senin elinde. İş olmayacak yerlere gidiyor sen de sıkıntıya girme mağdur arkadaş da sıkıntıya girmesin.
buyrun evren abiyi de bu halde gördük emirhan altınbay bence siktir ol git :)