bende onu diyorum işte 40 taklaya gerek yok yani baştan yapacaktın bunu,şimdide yolladığına dair dekontu bekliyoruz o zaman en kısa zamanda
Printable View
hocam senin yaptgın terbıyesızlıgın yanında konu baslıgı hıc kalır be hala uzatıyon sakız gıbı ettın yemınlen :D
Daha bu işi çözmesin başlığın en başına dolandırıcı kelimesini de ekleyecem.
Ulan hepiniz namusluyum diye geçinirsiniz sonrada milletin çoluğ cocuğu karısı ağzınızdan düşmez sözde insansınız
Yapılan bi ticaret var anlaşma olmuş olmamış kim veriyo lan bu hakkı sana burda bana hakaret etme hakkını yada ailem ile ilgili konuşma hakkını kim veriyo sana adam gibi benımle alakalı konusursun anlarım bır tanenız oğlumun resmını koyar bır tanenız karım agzından dusmez gecın karsıma konusun göriyim herkes klavyede delıkanlı adam gıbı konu kapanıyo iş bitiyo uzattıkca uzatyorsunuz kimse mi düşünmüyo lan ayıptır coluğu cocugu var dye sitedek araba hırsızlarına dolandırıcılarına dil uzatın bana değil adam gibi konuşun bak ınsanı çileden çıkarıyorsunuz aile karıyı cocugu ne sokuyosunuz lan araya yaptıgınız duzgun sey mı yada guzel mı
Adam gıbı işi çözün dediniz tamam dedik daha ne karıyı cocugu katıp uzatıyorsunuz ayıp degıl mı lan ben sızın aılenızı katıp sacma sapan konussam hosunuza gıder mı annen eşini cocugunu yada bacını farketmez yakısıyor mu yasınızı basınızı almıssınız sözde terbıyesızlık yapıyorsun eger bana bu sekılde konusma sergılersen terbıyesız dıcem tabı napıcam adam gıbı benımle konusursun ama hakaret ve aıle'yı katmak ne adamlıgına yakısır nede yaşına yakışır eşim kalksa görse bi düşün bakalım ailemde ne gibi problemler olucak yada akrabağım gördü kalktı aradı annemi eşim söyledi yada eşimin ailesi gördü düşün bakalım neler lucak koy kendını benım yerıme yakısıyor mu yaptıgınız yöneticiniz diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ayıp bee yaptıgınız
bu milet bu hale nasıl geldi diye sor bi kendine,sen kattın çoluk çocugunu ortaya.senin yaptıgından farksız milletin yaptığı.
lan milleti dolandırırken utanmıyorsun burada gelmiş tatava yapıyorsun :)
http://www.ohadiyorumm.com/wp-conten...%BCnde-Ben.jpg
duygu sömürürsü yapacam diye ne kdr akraban varsa konuya dahil eden sendin...
olm senin karını cocugunu sokusturanmı var biri koydu onuda kaldırdılar zaten viskimi carptı hayırdır.
madem tırsıyosan bukadar ticaret yaparken yapmıcaksın gormesse herşey rahat görürse sıctık moduna niye girison. boku yiyen sensin tabi biyerde patladın,bukadar deger veriyosan yapmassn once sattıgın aldıgn malı kontorl edersin. ki ayrıca sen soktun colugunu cocugunu üstüne yemin ederimde cart curt diye
sırayla birilerine sarıyosun tutuncak dal bırakmadın hadi benim cenemden yırtarsın ama Caesar ve Evrenoz kalın gelir biraz
Sana zaten bizene karından barkından yazmış. Senin eşine ya da çocuğuna kötü birşey yazan olsa ilk onlar engel olur bunuda bil. Fazla kaşınma techturkey gibi yerde yanlış yapma, şimdi paşa paşa parayı nasıl aldıysan paşa gibide vermesini bileceksin. Google aramasına sadece ismini yaz ve olaylara bak o telefonun sana ne kadar pahalıya patladığını anlarsın.
Dolandırıcı olduğumu farzediyorum en azından şerefliyim delikanlı gibi çıkıp yaptığımın arkasında duruyorum belki bilerek belki bilmeyerek ama en azından arkasında duuyorum senın gıbı ısın ıcıne baska seyler sokmuyorum ama emin ol bütün istanbul forum şahit ödeticem bunu sonra bak ne konusucaklar
Milletin ailesini sokuyorsunuz işin içine yaptıgın terbıye işimi namus seref işimi ekle dolandırıcı diye ismin başına boynuna madalya takarlar belkide zafer kutlarsın
Yaptıgın terbıyeszlık benım aılemın adını yada resmını burda paylasmak yada buna ızın vermek yada konusturmak kımın hakkı var lan konusmaya söylesenıze sitede hırsız adamları barındırıyorsunuz herkesın ne iş yaptıgını bılmıyormuyuz
Kalkmışşınız ortada bı telefon var ve muhabbeti yapıyorsunuz işin içine karı çocuk sokuyorsunuz doğrumu yaptıgınız
birazdan mevzu bayrağa gelicek...