ben en başında dedım ona zaten paran yoksa varex i ver üstünü nakıt öderım diye ama verdıgı cevabı paylaştım
dahada ne yapabılırım yanı üstüne para ödemeyı kabul ettım
Printable View
2 gündür açıklama yapacağına telefonu sattığın kişilerle görüşüp tatlıya bağlıyabilirdin ilerisi içinde iyi bir refans olurdu bu davranış senin için, sen burda her açıklama yaptığında kendini batırdın, bu saatten sonra telefonu geride alsan zedelenen itibarını 900 tl ye düzeltiremezsin birazda kendin ettin kendin buldun.
ya adamın her dediği yalan. Şuanda bilmeden dolandırdım namussuz namusluyum ben ayağı yapiyor.
Biraz önce mafya babasıydı. Dün haşin dolandırıcı şuan ise namussuz namuslu.
5 dk sonraki ruh halini bilene benden 1 çokomel.
çokomelle dolandırıcı yaz şeklinde editleyip ilk sayfayada koyacam bu videoyu para hesaba yatmazsa
Ortada ne fatura var ne Hollanda hattı var. O telefonu satarken kesinlikle biliyordu çakma olduğunu ondan sağdan soldan google'dan koydu fotoğrafları. Resmen bütün forumla billur geçti adam ya.
yazıyorum yazıyorum siliyorum böyle arsız adam görmedim yemin ederim ,ya git tefeciden borç al paran yoksa daha da rezil rüsva olmadan sildir adını ne biçim erkeksin adamsın babasın sen
Hollanda hakkında cevap bekliyor forum. Yoksa hattıda mı Samsung bayii sattı
hollandaaa hollandaaaa hollandaaaaaa
Hadi parayi geri gonder de kapansin konu karsi tarafta parayi aldim tamam kapandi desin..Amaaa para iade edilmedigi surece hayatta kapanmaz konu..
techturkey adalet timi
adamda ar yokki bide hava atio tabletimden okuyup gülüyorum yazdıklarınızı diye ulan adam olsan gider o tabletini telefonunu satar parayı kapatır kimsenin ağzına laf vermessin bunu başta yapaydın bu kdr sayfa seni yerden yere vurmak yerine adamlığını konuşuyor olurduk tabiki anlayana...