sadece yazık diyebiliyorum çok açık bir şekilde herşey ortada bilerek verilmiş bu telefon..
Printable View
sadece yazık diyebiliyorum çok açık bir şekilde herşey ortada bilerek verilmiş bu telefon..
İsviçrede 800 TL imiş ya bu telefon.. Hem de samsung mağazasında..
Geçmiş sayfalarda resmi samsung İsviçre fiyatlarını açıklamış, 700 küsür İsviçre frangı olduğunu samsungun resmi sitesinden göstermiştik. Hizmete devam ettik, malı menşeinde araştırttık.. Şu anda isviçrede bulunabilecek en uygun cihaz 590 İsviçre frangı...
İsviçre vatandaşları merak ediyor Zurichte 800 TL'ye hangi samsung mağazasında satıldığını..
Laptop u aldim arkadaslar sorun yok saglam cikti dedigi gibi
Yardimi gecen herkese cok cok tesekkurker
Iyiki varsiniz techturkey :)
bi önceki sayfaya bak mesut
http://www.techturkey.com/forum/7518843-post679.html + 673
Birsey soracagim bi ara sahtekar kullanicalarin profilinin uzerinde satis yasakli kullanici yaziyordu o devam ediyor mu? Yada bu tarz kullanicalarin uyeligi iptal ediliyor mu?
Hadi hayırlı olsun. Ancak ben bu arkadaşın satış yasaklılar listesine girmesini isterim. Çünkü tek vukuatı bu değil.
bide onursümer siteye açtığı ilanda 3 fotoda ayrı bilgisayarların tarzında bişe demişti hangisini aldın acaba :Dhaydi bakalım buyrun yeni konumuz 'lapdance' dur yanlış oldu laptop :D
yarın öbürgün bilgisayarımı çaldı bu die polis yollamasın eve :D
Valla bilemedim laptop işinde iyi mi yaptınız ama hayırlısı olsun, böyle yanar döner yalancı adamlardan hepimizi korusun..
Hadi hayırlısı olsun inşallah ama ben hala hollandadayım :D
emrgti en son mahkemeye verecekti sora noldu kacirmisim :D
hakkınızı hukuki yoldan arayın bakın benim okuduğum bir distirbtör ve iphone olayı daha var ve daha sonradan ulaştğım konuştuğum 2 insan 6bin lira dolandırılmış. şuan mahkemelik durumdalar.suç duyurusunda bulunsaydınız belki onların davalarında bir işe yarardı.ben size özel mesaj atıyorum.
Ceyhun hahahahahhahahahaha hollanda çık aradan :D
laptopmu ? biri bizide dolandirsin mk :D
ulan biyere kadar gittik bütün şamatayı kaçırdık la.... adam 37 sayfa boyunca telin sahte olduğuna dair ne bi kanıt sunmuş ne o saçma sapan fotoğrafları açıklamış nede netten indirdiği hollanda hatlı screenshot a cevap vermiş, sallamış sıkmış durmuş alakasız şeyleri....