var ya nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam. konunun hepsini oku. son sayfada laptopu aldım yazsın. nerde la adalet? nerde haaaaa!!!
Printable View
var ya nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam. konunun hepsini oku. son sayfada laptopu aldım yazsın. nerde la adalet? nerde haaaaa!!!
900 TL için 39 sayfa insan kendine yazı yazdırmamali ayıp.
ulan ne güzel kelebek tadında gidiyordu. ben bu çocuğun karısına çocuğuna acıdım gerçekten.
neyse, kimle alışveriş yapılmayacağını öğrenmiş olduk, ama ben olsam laptopı almazdım, haftaya parayı alırdım, neme lazım çalıntı malıntı çıkar..
Yalanlar havada uçuşmuş.
Arkadaşın maduriyeti giderildiğine göre, ***** şahsın ilan açması yasaklanmalı ya da üyeliği iptal edilmeli derim ben. Yönetime açık çağrı.
Yoo iş bitmedi, nickinin altına satış yasaklı mı yazalım yoksa dolandırıcılık şüphelisi mi yazalım diye düşünüyoruz şu an.
http://www.techturkey.com/forum/7518924-post698.html
Halinden memnun olanlar kimlermiş el kaldırsın ?
Edit ;
fark etmez abi, herkes kiminle konuştuğunun farkına varsın yeterli :D
beyler ben mecbur oldugum ıcın aldım laptop u yoksa başka turlu para alamazdım yazdıklarını gördunuz yanı nerdeyse ben suclu cıkıcaktım
ama sonunda kabul ettı cakma mal sattıgını ve aldı gerıye
genede kazık yemıs oldum ama yapcak bısey yok bunada şükür oraya kadar gıdıp boş dönmekte vardı
tekrar söluyorum herkese çok çok tesekkur ederım iyiki varsınız işimizi çözdük buda bana ders oldu bundan sonra bişey alırken 50 kere düşünüp öle alırım
ee bundan sonra ne olacak.Bittimi yani?
Ya ne insanlar var be. Yüzsüzlüğünde bu kadarı
Dün geceden beri 38 sayfa boyunca hiç bişey yazmadım bekledim bakalım ne olucak diye, kendi aralarında anlaştıklarına göre bırakın kapansın konu
isminin altına bişey yazıcağınıza banlayın daha iyi satış için yasak koyun ama bence bu şekilde bişey yapmayın büyüklük abilik sizde kalsin
edit : özür diliyorum ve ben karışmak istemiyorum sizler bildiğinizi yapın
Burdan benim eşime salak salak mesajlar çeken o ş.refsize sesleniyorum karşıma çıkıpta eşimle o şekilde konuşsana erkekliğini göreyim