Onlar efsaneydi ben hala araçlar kısmında yazanları gördükçe şaşırıyorum:D
Printable View
Valla konuyu okuyorum başından beri,
Hani derler ya bi insan ne yaparsa kendine yapar, cümle alem bir araya gelse yapamaz diye, durum aynen öyle.
Kendi kendini iki paralık etmişsin yazık, şu konuya atacağın bir resim ( eft dekontu) ve güzel bi özür mesajı ile herşey farklı olabilirdi. Yazık üzüldüm senin adına, kaldı ki çocuğum var diyip üzerine yeminler etmişsin, yapma o sabinin günahı yok. Kendi kurduğun cümlelerle çelişiyorsun, hala buranın nasıl bir ortam olduğunu anlayamamışsın.
hani gençsin diycem ama 24 yaşında adam (yaş gerçekse) kendine küfrettirmez, hiçbir para birimi/ miktarı insan şerefinden daha değerli değildir.
Umarım bu konu sana faydalı olur da kendine çeki düzen verirsin. O yüzden imzamı dikkate al ;)
Mağdur olan arkadaşlara da geçmiş olsun, umarım zararınız karşılanır.
İsviçre varex'i
Bir dakika kimse yazmasın
ister zarar et ister kar et haklısın haksızsın herşeyi kenara bırak kardeş şu duruma düşecegine parayı iade et aç kal zor duruma düş yine iade et benden tavsiye
Yanlız bu adam o kadar aptalca yalanlar söylüyor ki başından beri yani IQ seviyesini geçtim zeka seviyesi resmen yerlerde.
Hayır aptallıktan yalan bile söyleyemeyen bu sivri zeka nasıl milleti dolandırmayı başarıyor hayret ediyorum.
Bunun asıl yapacağı iş aslında; 'Çin malı İmitasyon Note 3' başlıklı ilan açıp 300 tl yazması ve sonra telefonu alan kişiye 1500 tl lik gerçek samsung gönderip nasılda dolandırdım kerizi diye sevinmesi lazım.
Bu aptallıkla anca bu kadar yapabilir ama gel gör ki dolandırıyo hala
heyecanı kaçtı konunun :p
buarada 30dk hikayesinde ciddimisn gayet sayın moderatör Caesar
puhaahahahahahaha başlık çok piç olmuş :D